למהיש תחתונים???
למהיש תחתונים???
|
|
אתה לא רציני.. נכון?
- תומר,
tomer@tomer.name
אני כה עם תענה לי מה שאתה רוצה אני למשאללא לובש
כדי שהזין שלך יהיה מוגן..שיהיה לו חם..חוצמזה אתה רוצה לסגור ת'ריצ'רץ' ולגלות שהורדת לעצמך ת'זין?
תאמת אני לא ממש יודע אבל לפי דעתי כמו שמישהו פה אמר אתה רוצה לסגור ת'ריצ'רץ' ולגלות שהורדת לעצמך ת'זין? וגם כדי שתוכל ללבוש את אותם מיכנסיים יותר מיום אחד![]()
את לובשת תחתונים עכשיו???נכתב במקור על ידי Yael
איזה צבע אדום שחור??כחול =]
שהוא לא יהיה מדלדל :X
שיהיה יותר נח .
אמממ להחזיק אותו במקום :]
לא חסר סיבות .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
חוץ מזה שאתה לא רוצה להסתובב ברחוב עם תורן מורם :X
Bring the Violence-
כדי שיהיה הפרש בין המכנס לתחתון ואז לא יהיו שפשפות או אם הן יפלו אז לפחות יש תחתונים XD
וכדי גם שמישהו אחר יוכל לילבוש אותן אחר כך בלי שזה יציק לו חחחחח .
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----* ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*
תתפלא יש הרבה שהתחתונים עושים להם שפשפת ( גם לי כמה פעמים ) כאילו האלה עם הגומי במפשעה..זה חותך ך הכל חרא דבר בגלל זה אני מעדיף בוקסר..והתחתונים זה כדי להגן על הזין וכדי שיהיה יותר נוח תחשוב לבד מה השאלה הזאתנכתב במקור על ידי OrP
שאלה של מפגרים, אלא מה...נכתב במקור על ידי lolx
תרגע .נכתב במקור על ידי zvovon
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
לא יודע מה איתך אחי אבל אני שם תחתונים שהזין לא יהיה מדלדל כזה שהוא ישאר במקום וזה הרבה יותר נוח ..
אני אישית לא יכול ללכת בלי תחתונים זה מעצבן כזה..
אבל אם נוח לך בלי תחתונים באמת לך בלי יעני מה אתה שם זין..
תעשה מה שהכי נוח לך..
נערך לאחרונה על ידי Born2Kill; 19-08-2006 בשעה 03:15.
אני ראיתי בטלויזיה על זה ולהיו תבלי תחתונים זה לא טוב דבר ראשון זה חיידקים בגלל זה כל פעם מכבסים את התחתונים כל יום..אנשים נורמלים כי זה חיידקים ואיאפשר ללכת בלי תחתונים ככה עם מכנס זה פשוט אסור..