קפטן בני-יהודה וחבריו המריאו לבולגריה לקראת הגומלין בגביע אופ"א מול לוקומוטיב סופיה. שירזי: "נתמודד שווה בשווה". אסולין: "ההרגשה טובה"
בפיגור של שני שערים המריאה היום (שלישי) בני-יהודה לבולגריה אופטימית וחדורת אמונה לקראת המשחק מול לוקומוטיב סופיה ביום חמישי (20:30).
הזהובים שהגיעו אחר הצהרים לנתב"ג מאמינים שניתן להפוך את התוצאה (2:0) ולא מתרגשים מכך שרבים כבר הספידו אותם במפעל האירופי.
מאמן הקבוצה, ניצן שירזי, אמר ל-ONE: "אומנם הסיכויים לא נוטים לטובתנו, זה משחק חוץ מינוס שני שערים.
"הקבוצה לא נראית טוב וזה לא סוד. אני מוצא את עצמי אומר את זה יותר מדי ומקווה שלא אצטרך לומר את זה יותר. אנחנו יוצאים היום על מנת שנוכל לראות את בני-יהודה בפעם הראשונה כמו שכולנו רוצים לראות.
"הבולגרים פחות או יותר ברמה שלנו, הם בכושר טוב יותר מאתנו והתוצאה נגזרת מכך. הם גם קבוצה מנוסה מאתנו אך עם כל הפירגון אנחנו באים להתמודד שווה בשווה. אנחנו יכולים לעבור אותם ולעשות הפתעה גדולה".
אסי בלדוט: "אנחנו לא נוסעים לפרוטוקול, אנחנו נוסעים באמונה שלמה שאפשר לעשות תוצאה טובה. מהמשחק הקודם צריך לשפר את הכל, לא עשינו במשחק הקודם שום דבר שקשור לכדורגל ולא נוכל להציג משחק גרוע יותר.
"זה אופייני לתחילת עונה שאנחנו לא בכושר, כל הקבוצות בליגה לא משחקות טוב כרגע ואני מקווה שזה ישתנה כבר ביום חמישי".
אלי אבארבנל: "יש בשביל מה לסוע, אנחנו לא מרימים ידיים. זה לא נראה טוב אבל אנחנו נוסעים במטרה לעשות את זה - סופיה לא כזו קבוצה גדולה.
ניצן שירזי. "זה לא סוד שאנחנו נראים לא טוב"
"אומנם אנחנו בפיגור של שני שערים אבל אני מאמין שאם נצליח להבקיע במחצית הראשונה אז נוכל להפוך את התוצאה ולעבור אותם. בכל מקרה נעשה את המקסימום".
ליאור אסולין: "אפשר להפוך את התוצאה, בני-יהודה נראית טוב ולאט לאט תראה יותר טוב. אני מקווה שזה יקרה במשחק הקרוב, אפשר לעשות תוצאה טובה.
"באופן אישי אני מרגיש שאני מתחיל להיכנס לכושר וההרגשה בקבוצה טובה מאוד".
חזי מגן: "יש לנו קבוצה טובה ונעשה את המקסימום. יש מקום לשיפור, זה משחק מתוך עונה שלמה שמתחילה ביום שני ונהיה מוכנים".
ניצן שירזי וליאור אסולין בנתב"ג
מגן התייחס לעובדה שכל הישראליות לא מצליחות עד כה באירופה: "דאגותיי נתונות לבני-יהודה ולא לקבוצות אחרות. נכון שהקבוצות האחרות טרם הצליחו, אבל בימים הקרובים יש את משחקי הגומלין.
"אני יודע שלפחות אנחנו ננסה לעשות את המיטב. כיף להופיע באירופה - קצת נהרס לנו הכיף כשהיינו צריכים לארח בסלובניה. אם לא נעבור - היות וחיכינו 70 שנה, נחכה עוד שנה".
אסי בלדוט בנתב"ג. מאמין

ציטוט ההודעה