אממ אז ככה זה נראה אחלה של פורום מקווה לשתלב פה ו השאלה היא : מתי המשתמשים שהיו במגה יחזרו כי ניסתי להתחבר וזה לא נותן לי
וזהו![]()
אממ אז ככה זה נראה אחלה של פורום מקווה לשתלב פה ו השאלה היא : מתי המשתמשים שהיו במגה יחזרו כי ניסתי להתחבר וזה לא נותן לי
וזהו![]()
נערך לאחרונה על ידי pinii; 19-09-2006 בשעה 23:36.
|
|
חבל שנרשמת
ביקשו שלא
נו אבל אני רק באתי לשאול למה המשתמש שלי לא יחזור ליאב??
ליאב גם אני נרשמתי בע /=נכתב במקור על ידי liavv
איפה ביקשו ?
www.megas.co.il
ביקשו לא להרשם...
ברוך הבא , והכל בסוף יסתדר :]
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אעע
ראיתי
וואלה אין לי שום בעיה בפורום הזה פשוט שאלתי שאלה וזהו אין לי בעיה להשתלב כאן
אמרו שהמנהלים יקבלו ניהול גם פה, ואני הייתי מנהל במגה בפורום צבא, איפה אני ינהל פה?.
הפורום צבא שיש כאן זה בכלל מדבר יותר על דברים שלא קשורים לצבא, אני לא מבין למה עשו את האיחוד, ואני לא מבין איך ילך כאן הקטע של הנהול.
בוזי - תגיד לי בפרטי מה ניהלת אני הפקח של הקטגוריה הזאת .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
כל המנהלים ממגה יקבלו את הניהול בחזרה וההודעות והנקודות..
אין לכם מה לדאוג הכל יסודר...
בוזי אצלנו צבא נכנס לתוך תיכוניסטים, אני מניח שבגלל האיחוד יהיו גם שינויים בפורומים השונים ואולי יהיה רק פורום צבא לבד..נחיה ונראה.
יהיה טוב זה בטוח ,
קודם כל נשתלב , נכיר ונשלב גם את הפורום .
פאק
זה לא המשתמש שלי ממגאס =\
מתברר שהיתי רשום לכאן בעבר..
יש לי בדיוק אותו משתמש גם במגאס.
האם זה ישפיע על ההעברה?
תעשו OVERWRITE
תמחקו אותי =\
נערך לאחרונה על ידי XpHunTeR; 20-09-2006 בשעה 00:01.
ברוך הבא=]
3.10 מתאשפז=[
4.10 הניתוח=[[
מקווה שהכל יהיה בסדר
אני מתגעגע כבר מעכשיו
ביי אל תדאגו אני ישאר מנהל וכשאני יחזור
ב"ה אני ימשיך לעזור לכולם
יצחק, מכל משפחת אטרף, הלוואי ושערי גן עדן יפתחו לנשמתך, אנחנו אוהבים אותך.