קב"א 56 לפי זה שקיבלתי מכתב מתלפיות..ולפי מה שאמרו לי רק 56 מקבלים..
קרבי אני לא רוצה להיות כי אני לא בכושר וזה לא באופי שלי להחזיק נשק ולירות באנשים..
איזה תפקיד אני יכול לקבל ? (חוץ מתלפיות.. שאני לא ממש רוצה..)
קב"א 56 לפי זה שקיבלתי מכתב מתלפיות..ולפי מה שאמרו לי רק 56 מקבלים..
קרבי אני לא רוצה להיות כי אני לא בכושר וזה לא באופי שלי להחזיק נשק ולירות באנשים..
איזה תפקיד אני יכול לקבל ? (חוץ מתלפיות.. שאני לא ממש רוצה..)
|
|
אתה יכול להיות בטיס ואתה פשוט עם נתונים כאלה יכול להיות איפה שרק תרצה כל הדלתות של צה"ל פתוחות.
ואם יש לך גם קשרים אתה גם תהיה בזה . :]
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אני לא בטוח שתלפיות אומר שיש לך קב"א 56 .....
יותר מדי אנשים מקבלים אותו ... זה אומר מעל 54 לפי דעתי
בכל מקרה זה לא משנה הסיכוי להתקבל לשם קטן תחת
עקרונית הסיכוי הכי טוב שלך זה להתקבל למשהו במודיעין ...
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
תלפיות אומר שיש לך קב''א 55+ ודפ''ר 90
ואתה יכול לעשות הכל חוץ מהתפקידים שדורשים פרופיל לא קרבי (ממר''ם לדוג')
נערך לאחרונה על ידי KoChiNi; 29-09-2006 בשעה 18:12.
"אני מיתר ומיתר זה אני"
אבי כולם חושבים שגיבוש טיס זה לג'ובניקים, אבל זה לא. זה גיבוש ברמה לא פחות קשה מסיירות, בן דוד שלי רץ מתאמן 5 שנים הוא בכושר אלוהי והוא לא עבר..נכתב במקור על ידי AvixTz
לא אמרתי שזה ג'ובניק :|
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
ברור שלא.. אבל לדעתי אם מישהו לא עשה כושר עד עכשיו.. יהיה קשה מאוד להעלות אותו לרמה של גיבושים למובחרות.נכתב במקור על ידי AvixTz
בכל מקרה אולי אני טועה והוא יצליח :eye:
כושר תמיד אפשר לעלות , רמה שכלית לא תמיד XD זה מה שאומרים בסוף בגיבוש אתה עושה הכל ובסוף אלה שיושבים איתך להכיר אותך מחליטים .
אז אין לך שמץ של מושג כמה כושר צריך לטייס..נכתב במקור על ידי AvixTz
כדי לעבור את הגיבוש של טייס, שנחשב לקשה ביותר(יחד עם יחידות העילית, ואף יותר), אומנם טייס זה לא כושר של ריצה וכו', אבל זה בהחלט כושר של ג'י ועוד הרבה דברים, שעלולים להיות קשים פי כמה וכמה מאשר לרוץ ולהתאמץ.
וטייסים אחרי הכל גם עוברים טירונות של חי"ר על רמה גבוהה.
זה לא אומר כלום :\נכתב במקור על ידי Jacoby
God loves to tease
ברור שלא!.. אבל אני אומר שיהיה לו קשה.. בכל מקרה לדעתי אין סיבה שהוא לא ילך לעתודה זה אחד הדברים החזקים o.@
מה חזק בזה בדיוק ? :\
זה לא הכול ורוד כמו שהצבא מציג את זה
God loves to tease
קורעים את התחת 3 שנים מוציאים תואר על חשבון הצבא..
אחרי זה עובדים קצת לצבא ואם אתה ממש מוכשר אפשר להגיע למקומות באמת רחוקים..
ג'ייקוב מה שאמרת על הנייר נשמע מאוד מפתה, אבל בפועל זה לא ככה.
זה לפחוד מה ששמעתי .. ברור שיש מקרים לכאן ולכאן.. אבל סה"כ אם לא קרבי לדעתי זאת אפשרות טובה..