אני תכוון למשחק שיצא עכשיו בגרסת reloaded... משחק ממש טוב אבל הוא נהיה ממש ממש מעצבן כשהוא הופך למפלצת ואז החיים שלו כל הזמן יורדים... אי אפשר לשחק ככה
אני תכוון למשחק שיצא עכשיו בגרסת reloaded... משחק ממש טוב אבל הוא נהיה ממש ממש מעצבן כשהוא הופך למפלצת ואז החיים שלו כל הזמן יורדים... אי אפשר לשחק ככה
|
|
החולות זמן זה היצורים האלה או שזה האפשרות להחזיר את הזמן אחורה?
נערך לאחרונה על ידי the-master; 02-10-2006 בשעה 16:43.
אויש .... סיימתי את המשחק לפני חצי שנה בערך .. קצת יותר
משחק נחמד .... וזה אפשר לשחק
אם אתה יודע איך ......
.
המישחק הזה היה ממש קלכימעט כמו COD 2 רק שהוא היה יותר ארוך הקטע שהכי עיצבן אותי היה שהם עשו שם כל מיני חידות דפוקות כאלו כמו שאתה צריך להזיז תפסל וכל מיני דברים כאלו את חוץ מיזה המישחק קל ומהנה ואני מודה למרות שהוא היה קל אנשים בפורום עזרו לי בשלוש קטעים מטופשים (ניתקעתי באיזה מיבנה כלומר לא מצאתי דרך לטפס , איזה קטע דפוק עם שני אנשים כאלו שאתה מרביץ להם ורק בשלב מסוים אתה יכל להוריד להם חיים ולא ידעתי שאפשר רק בשלב מסוים אז כמו משוגע הרבצתי להם חחחח והקטע האחרון זה עם הבוס הראישון הטרול הזה שלקח לי שנה להבין מה רוצים ממני כי שיחקתי אצל אח שלי כי המחשב שלא הפעיל את זה בלי לנתק תכוננים וביגלל שיש לו חרא מחשב לא ראו מתי הפיגיון מחליף צבע אז בסוף ויתרתי והיתקנתי אצלי וחבר גילה לי שיטה להפעיל את זה בלי לנתק כוננים ושימתי את זה תוך 2 דקות חחח )
חחח אני מבין שהרבה שיחקו בגירסה הקודמת... אבל מה אני עושה כדי להשיג לו עוד חיים בשלב שבו כל הזמן החיים יורדים לו?
החצי החדש שלך במשחק אומר לך,אתה צריך להרוג את אוייבךנכתב במקור על ידי the-master
ואז אתה מקבל על כל אחד חול זמן{כן אלו שאתה חוזר אחורה בזמן}
ואז החיים שלך מתמלאים לגמרי על כל אחד.
יווו איזה עצבים עם המשחק הזה! מה זה עוזר לי שאני חוזר בזמן?! החיים שלי לא מתצלאים עד הסוף!
אתה לא צריך לחוזר בזמן עם הנסיך האפל כדיי לקבל חיים מלאים,נכתב במקור על ידי the-master
אתה פשוט צריך לקחת חולות זמן וזהו.
אבל זה לא מספיק... אני עושה את הכל מהר ולא מתעכב אבל אני כל הזמן מת
לא ניסיתי אבל עכשיו כשאמרת אני אנסה