למה עולים לקברים של הצדיקים כשבשנה הראשונה אסור לבקר אותם אלה ללת להם מנוחה ובכלל לא צריך להביא בין 10 אלף ל15 אלף איש לשם כי זה מפריע למנוחתו...
הרי בתנ"ך לא מוזכר ןלא נאמר איפה משה רבנו מת לא מציינים מקום לפי דעתי הסיבה כדי שלא יפריעו למנוחתו
למה עולים לקברים של הצדיקים כשבשנה הראשונה אסור לבקר אותם אלה ללת להם מנוחה ובכלל לא צריך להביא בין 10 אלף ל15 אלף איש לשם כי זה מפריע למנוחתו...
הרי בתנ"ך לא מוזכר ןלא נאמר איפה משה רבנו מת לא מציינים מקום לפי דעתי הסיבה כדי שלא יפריעו למנוחתו
|
|
קודם כל יש לך פה כמה שאלות שממש לא קשורות אחת לשנייה :\
1. למה עולים לקברים ?
2. למה עולים הרבה ?
3. משה רבנו .. מאיפה זה קשור פתאום ?
אז אני ענה לך :
1. עולים לקברים כי יש סגולות לבקש מצדיקים ברכות גם במיתתם , וגם סגולות לכל אחד ואחד .
2. למה עולים הרבה אם זה מפריע למנוחתם ? ממש לא , מנוחתם נמצאת , זה לא כמו עולמנו , הכל שונה בין המוות לבין החיים .
ככה שכל מה שעושים פה זה ממש לא "מורגש" שם [זוהר , קבלה] .
זה שעולים הרבה שוב אני אומר זה אותו דבר כמו שיעלו 5 .. :\
אסור לעלות בשנה ראשונה כדי לא להפריע את מנוחת עלייתם [לא קשור לשאלות פה אז אני לא ממשיך]
ואיזה צדיק נפטר ועלו אליו בשנה הראשונה ? זה אני לא מבין .. :\
מקום פטירתו של משה רבנו לא מוזכר בתנ"ך ואף אחד לא יודע באמת איפה הוא קבור .. אז ?
מה זה קשור לשאלות הקודמות ?
משערים שגופת משה רבנו על הר נבו , אבל אף אחד לא באמת יודע .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת