האנשים שפוטרו עד כה:
סקירה קצרה
לפנות ערב אתמול , וינס מקמהן החליט שהוא מפנה מקום של 18-20 מתאבקים לטובת WWE חדש.
הסיבות עוד מגששות באפלה , חלק מהותי אומר שבגלל ביטול הVelocity וHeat יש צורך בהורדת מס' מתאבקים לחלוטין. טענות נוספות קשורות לסוגיית החזרת ברוק לסנר , רבים טוענים כשמועה שוינס מפנה את מקומם כי כל אלה יחדיו שווים לכוחו של לסנר. טענה נוספת שנוצרה משמועה היא ניסיון ליצור WWE חדש , חידוש מלא בסטורליינים - קארדים - ורוסטרים.
הטענה הבסיסית ביותר מפי WWE היא הורדת הVelocity וHeat שכן הרבה מתאבקים שירדו מSmackdown וRaw להתאבק שם שבועית , וגם מדי פעם בRaw , כעת לא ישמשו כחלק שימושי לוינסנט מקמהן.
טענתי היא שילוב , אכן , WWE תוריד את Velocity וHeat ובשל כך יש פיטורים אך מה גם שאם Raעוברת ערוץ משהו יתכן וישתנה , אז אולי באמת מקמהן מנסה לשנות את פני Raw.
המפוטרים:
ג'וי ג'יובאני - דיווה שהתפקדה בשלהי Smackdown והופיעה בפיוד שהיה לJBL עם ביג שואו.
דעתי האישית: מאז שביג שואו עזב את הפיוד עם JBL כמעט ולא ראו אותה , אז "דיווה אחת פחות" , וכן , היא היתה יפה מאוד וחיננית אבל לא תרמה.
קנזו סוזוקי - מתאבק יפני שעבר בטרייד של 11 איש מSmackdown לRaw
דעתי האישית: כל הכבוד על הפיטורים.
מאט מורגן - מתאבק שהיה בSmackdown , שימש כשומר ראש של קרליטו ובעבר היה ידוע בתור 'ביג מן' לא קטן.
דעתי האישית:כאן כבר יש לי חילוקי דעות רבים עם אנשי קהילת WWE בארץ ובחו"ל , האם לא זכור לכם שלפני שבועיים כולכם ירדתם על החוסר יכולת שלו לתת שואו אמיתי בקרב? האם לא כולכם אמרתם שהוא מיותר?לא.
לא כולכם , אבל רובכם.
לדעתי , מאז ומתמיד שאני מכיר את מורגן גם כשומר ראש של קרליטו , לא כל "רע" הוא מגניב , ולמען האמת.. מורגן היה Not Cool.
צ'רלי האס - מתאבק ידוע בSmackdown באתלטיות שבו , והיה חלק מצמד לשעבר שהרכיב אותו ואת שלטון בנג'מין ולאחרונה עזב את ריקו והצטרף להארדקור הולי.
דעתי האישית: עכשיו פה יש לי מחלוקת עם עצמי , הרי שהבן אדם הזה הוא אתלט מעולה והפגין יכולות מדהימות בשנים האחרונות ולא סיים אותן עדיין , בכלל , המון המרו על האס לעבור לRaw ולהלחם על תואר הבין יבשתי. וינס , מה קרה כאן?
ג'קי גאידה - דיווה בSmackdown שהיתה ידועה בחברותה לצמד של ריקו והאס , התנשאה לאחרונה להאס ובהריון.
דעתי האישית: חבל שקרה מה שקרה , היא היתה 'די בסדר' , אבל כנראה שלוינס אין מה להתעסק עם נשים בהריון.
מרטי ג'אנטי - מתאבק עבר שהופיע לאחרונה בRaw ובהופעת אורח בSmackdown כחלק מתפקיד שהיה בפיוד בין קורט אנגל לשון מייקלס.
דעתי האישית: הבן אדם לא תפקד ממש בשביל להגיד שהוא חלק מ'רוסטר' והוא לא חזר בדיוק להתאבק , אבל אם היה חוזה חתום , אז הוא עכשיו משוחרר.
אין לי מה להגיד חבל , כי ג'אנטי כבר מבוגר מספיק מאשר לחזור להיות 'רוקר'.
דון מרי - דיווה בSmackdown והיתה ידועה בפיתוייה אחרי צ'רלי האס , היתה בעברה בECW.
דעתי האישית: גם אותה אני לא רואה לאחרונה , ולמען האמת , היא היתה חביבת מראה אבל לא תרמה בכלל לשום דבר חוץ מהסטורליין עם האס וג'קי.
מארק ג'ינדראק - מתאבק בSmackdown שעבר בהחלפה הגדולה לRaw , היה חלק משלישיית אנגל; ג'ינדראק , לותר ריינס , וקורט אנגל.
דעתי האישית:הרבה אנשים אומרים "מתאבק העתיד" , אבל האמת שמארק ג'ינדראק היה מתאבק תלפיות מעולה , בעל כושר גופני מצוין , וגימיק לא מצליח בכלל.
את אותו הגימיק הצליח לעשות ואל וניס בצורה הרבה יותר משכנעת בתור 'גוד-לוקינג-סקסי' , ג'ינדרק לאחרונה עבר מSmackdown לRaw , וכן , גם אני ציפיתי שג'ינדראק יצליח קצת יותר בRaw אבל ג'ינדראק שוחרר עם טעם של "למה?" יותר מאשר "חבל מאוד.".
מייבן - מתאבק שהצליח בתחרות הThough Enough וכיכב בRaw , היה חלק מהצמד עם סיימון דין והצליח עם הקבוצה של אורטון בSurvivor Series של שנה שעברה להיות מנהל לשבוע בRaw.
דעתי האישית: מייבן היה טוב בתור פייס , באופן מאוד יחסי , אבל כהיל הוא לא הצליח כלל וכלל לא , הוא בהחלט היה צריך שיפור רציני כי היה יכול להשתפר אבל.. פוטר.
שנון מור - מתאבק קרוזרוייט בSmackdown , היה בשותפות עם מאט הארדי בגימיק הV1.
דעתי האישית: גם הוא כבר לא סיפק סחורה , אבל כשהוא הופיע הוא היה מתאבק נורמלי לחלוטין ועוד יותר בעל פוטנציאל וכשמאט עזב ציפיתי שהוא יעזוב אחריו , ואכן הוא עזב אחריו , אבל לא בדרך שאני הייתי רוצה.
אקיו - מתאבק קרוזרוייט בSmackdown.
דעתי האישית: הכותרת מדברת בשם עצמה , רק שאני מוסיף - מתאבק קרוזרוייט מצוין בSmackdown כי שלא כמו הרבה קרוזרוייטרים מציג הופעה מרהיבה ומהממת. אקיו פוטר? חבל.
גנגרל - מתאבק עבר בRaw[וSmackdown? אני לא כל כך זוכר..] , היה חלק מה'ברוד' עם אדג' וכריסטיאן. חזר לאחרונה לSmackdown עם ויסרה כחלק מהמסע של JBL כנגד האנדרטייקר.
דעתי האישית: ממה שהבנתי הוא היה מאמן בOVW ופשוט פוטר משם , לא כחלק מהמסע שלו בWWE כמתאבק.
אם זה הפיטורים רק מהכוכבות כמתאבק , הזמן שלו כנראה הגיע , אבל כמאמן אני מאמין שהוא היה יכול לעזור לאנשים.
בילי קידמן - מתאבק קרוזרוייט בSmackdown , היה אלוף זוגות עם פול לונדון , כיכב בעברו בWCW.
דעתי האישית: בילי קידמן היה מצוין בסטורליינים החדשים שלו , גם בתור 'מסכן' שפגע בצ'אבו גררו וגם אחר כך בתור היל. הוא היה יכול להצליח , למען השם , הוא כבר מצליח והעתיד באמת לדעתי היה טמון בו ובצ'רלי האס.
ספייק דאדלי - מתאבק קרוזרוייט בSmackdown , אלוף הקרוזרוייט לשעבר , חלק מהדאדלי בויז.
דעתי האישית: היל נחמד , לא יותר מזה. פוטר , אז הוא פוטר.
קוין פרטיג - מתאבק בWWE שהיה ידוע כ'מרדכי' והיה מאמן בOVW.
דעתי האישית: לא ידוע לי עליו הרבה , אז אין לי ממש דעה.
דאדלי בויז - בבה ריין ודיוון דאדלי - צמד זוגות בSmackdown וRaw והיו בעלי תארי הזוגות.
דעתי האישית: אחד מהצמדים היותר מרכזיים שראיתי , זוג מעולה שבהחלט הצליח בשלהי שנה שעברה אבל נעלמו. סטורליין - צ'וקסלאם מביג שואו , האמת - אמנו בOVW.
אם וינס שחרר את שניהם כמתאבקים , אז חבל , ציפיתי לעוד שנה נחמדה איתם.
אם וינס שחרר אותם כמתאבקים וכמאמנים , אז זו טעות מרירה שהרי הם יכלו להיות מאמני זוגות משכמם ומעלה.
עד כאן סיקור שחרורי החוזה של מתאבקי WWE , יתכן ואם יצטרפו עוד מפוטרים אני אעדכן את הרשימה.
נ.ב - כן אני יודע שהירוקו גם היא פוטרה , אבל היא פשוט לא מעניינת.

ציטוט ההודעה