קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [משחק]משפטים של מתאבקים
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 19-11-2005, 21:16
  2. מתאבקים שעזבו/נפצעו השנה בWWE
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 14:09
  3. איזה מתאבקים את הכי אוהבים מ1-3
    על ידי JohnCena111 בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 26-10-2005, 14:39
  4. לאן נעלמים מתאבקים
    על ידי PinkMist בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 24-10-2005, 23:17
  5. יהיה ארוע כזה מתאבקים מין העבר??????
    על ידי guy_ha בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-10-2005, 14:06
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

מתאבקים שפוטרו!!

dekelm12
    אורח

ברירת מחדל מתאבקים שפוטרו!!

האנשים שפוטרו עד כה:
    סקירה קצרה
    לפנות ערב אתמול , וינס מקמהן החליט שהוא מפנה מקום של 18-20 מתאבקים לטובת WWE חדש.
    הסיבות עוד מגששות באפלה , חלק מהותי אומר שבגלל ביטול הVelocity וHeat יש צורך בהורדת מס' מתאבקים לחלוטין. טענות נוספות קשורות לסוגיית החזרת ברוק לסנר , רבים טוענים כשמועה שוינס מפנה את מקומם כי כל אלה יחדיו שווים לכוחו של לסנר. טענה נוספת שנוצרה משמועה היא ניסיון ליצור WWE חדש , חידוש מלא בסטורליינים - קארדים - ורוסטרים.

הטענה הבסיסית ביותר מפי WWE היא הורדת הVelocity וHeat שכן הרבה מתאבקים שירדו מSmackdown וRaw להתאבק שם שבועית , וגם מדי פעם בRaw , כעת לא ישמשו כחלק שימושי לוינסנט מקמהן.

טענתי היא שילוב , אכן , WWE תוריד את Velocity וHeat ובשל כך יש פיטורים אך מה גם שאם Raעוברת ערוץ משהו יתכן וישתנה , אז אולי באמת מקמהן מנסה לשנות את פני Raw.

המפוטרים:
    ג'וי ג'יובאני - דיווה שהתפקדה בשלהי Smackdown והופיעה בפיוד שהיה לJBL עם ביג שואו.
    דעתי האישית: מאז שביג שואו עזב את הפיוד עם JBL כמעט ולא ראו אותה , אז "דיווה אחת פחות" , וכן , היא היתה יפה מאוד וחיננית אבל לא תרמה.
    קנזו סוזוקי - מתאבק יפני שעבר בטרייד של 11 איש מSmackdown לRaw
    דעתי האישית: כל הכבוד על הפיטורים.
    מאט מורגן - מתאבק שהיה בSmackdown , שימש כשומר ראש של קרליטו ובעבר היה ידוע בתור 'ביג מן' לא קטן.
    דעתי האישית:כאן כבר יש לי חילוקי דעות רבים עם אנשי קהילת WWE בארץ ובחו"ל , האם לא זכור לכם שלפני שבועיים כולכם ירדתם על החוסר יכולת שלו לתת שואו אמיתי בקרב? האם לא כולכם אמרתם שהוא מיותר?לא.
    לא כולכם , אבל רובכם.
    לדעתי , מאז ומתמיד שאני מכיר את מורגן גם כשומר ראש של קרליטו , לא כל "רע" הוא מגניב , ולמען האמת.. מורגן היה Not Cool.
    צ'רלי האס - מתאבק ידוע בSmackdown באתלטיות שבו , והיה חלק מצמד לשעבר שהרכיב אותו ואת שלטון בנג'מין ולאחרונה עזב את ריקו והצטרף להארדקור הולי.
    דעתי האישית: עכשיו פה יש לי מחלוקת עם עצמי , הרי שהבן אדם הזה הוא אתלט מעולה והפגין יכולות מדהימות בשנים האחרונות ולא סיים אותן עדיין , בכלל , המון המרו על האס לעבור לRaw ולהלחם על תואר הבין יבשתי. וינס , מה קרה כאן?
    ג'קי גאידה - דיווה בSmackdown שהיתה ידועה בחברותה לצמד של ריקו והאס , התנשאה לאחרונה להאס ובהריון.
    דעתי האישית: חבל שקרה מה שקרה , היא היתה 'די בסדר' , אבל כנראה שלוינס אין מה להתעסק עם נשים בהריון.
    מרטי ג'אנטי - מתאבק עבר שהופיע לאחרונה בRaw ובהופעת אורח בSmackdown כחלק מתפקיד שהיה בפיוד בין קורט אנגל לשון מייקלס.
    דעתי האישית: הבן אדם לא תפקד ממש בשביל להגיד שהוא חלק מ'רוסטר' והוא לא חזר בדיוק להתאבק , אבל אם היה חוזה חתום , אז הוא עכשיו משוחרר.
    אין לי מה להגיד חבל , כי ג'אנטי כבר מבוגר מספיק מאשר לחזור להיות 'רוקר'.
    דון מרי - דיווה בSmackdown והיתה ידועה בפיתוייה אחרי צ'רלי האס , היתה בעברה בECW.
    דעתי האישית: גם אותה אני לא רואה לאחרונה , ולמען האמת , היא היתה חביבת מראה אבל לא תרמה בכלל לשום דבר חוץ מהסטורליין עם האס וג'קי.
    מארק ג'ינדראק - מתאבק בSmackdown שעבר בהחלפה הגדולה לRaw , היה חלק משלישיית אנגל; ג'ינדראק , לותר ריינס , וקורט אנגל.
    דעתי האישית:הרבה אנשים אומרים "מתאבק העתיד" , אבל האמת שמארק ג'ינדראק היה מתאבק תלפיות מעולה , בעל כושר גופני מצוין , וגימיק לא מצליח בכלל.
    את אותו הגימיק הצליח לעשות ואל וניס בצורה הרבה יותר משכנעת בתור 'גוד-לוקינג-סקסי' , ג'ינדרק לאחרונה עבר מSmackdown לRaw , וכן , גם אני ציפיתי שג'ינדראק יצליח קצת יותר בRaw אבל ג'ינדראק שוחרר עם טעם של "למה?" יותר מאשר "חבל מאוד.".
    מייבן - מתאבק שהצליח בתחרות הThough Enough וכיכב בRaw , היה חלק מהצמד עם סיימון דין והצליח עם הקבוצה של אורטון בSurvivor Series של שנה שעברה להיות מנהל לשבוע בRaw.
    דעתי האישית: מייבן היה טוב בתור פייס , באופן מאוד יחסי , אבל כהיל הוא לא הצליח כלל וכלל לא , הוא בהחלט היה צריך שיפור רציני כי היה יכול להשתפר אבל.. פוטר.
    שנון מור - מתאבק קרוזרוייט בSmackdown , היה בשותפות עם מאט הארדי בגימיק הV1.
    דעתי האישית: גם הוא כבר לא סיפק סחורה , אבל כשהוא הופיע הוא היה מתאבק נורמלי לחלוטין ועוד יותר בעל פוטנציאל וכשמאט עזב ציפיתי שהוא יעזוב אחריו , ואכן הוא עזב אחריו , אבל לא בדרך שאני הייתי רוצה.
    אקיו - מתאבק קרוזרוייט בSmackdown.
    דעתי האישית: הכותרת מדברת בשם עצמה , רק שאני מוסיף - מתאבק קרוזרוייט מצוין בSmackdown כי שלא כמו הרבה קרוזרוייטרים מציג הופעה מרהיבה ומהממת. אקיו פוטר? חבל.
    גנגרל - מתאבק עבר בRaw[וSmackdown? אני לא כל כך זוכר..] , היה חלק מה'ברוד' עם אדג' וכריסטיאן. חזר לאחרונה לSmackdown עם ויסרה כחלק מהמסע של JBL כנגד האנדרטייקר.
    דעתי האישית: ממה שהבנתי הוא היה מאמן בOVW ופשוט פוטר משם , לא כחלק מהמסע שלו בWWE כמתאבק.
    אם זה הפיטורים רק מהכוכבות כמתאבק , הזמן שלו כנראה הגיע , אבל כמאמן אני מאמין שהוא היה יכול לעזור לאנשים.
    בילי קידמן - מתאבק קרוזרוייט בSmackdown , היה אלוף זוגות עם פול לונדון , כיכב בעברו בWCW.
    דעתי האישית: בילי קידמן היה מצוין בסטורליינים החדשים שלו , גם בתור 'מסכן' שפגע בצ'אבו גררו וגם אחר כך בתור היל. הוא היה יכול להצליח , למען השם , הוא כבר מצליח והעתיד באמת לדעתי היה טמון בו ובצ'רלי האס.
    ספייק דאדלי - מתאבק קרוזרוייט בSmackdown , אלוף הקרוזרוייט לשעבר , חלק מהדאדלי בויז.
    דעתי האישית: היל נחמד , לא יותר מזה. פוטר , אז הוא פוטר.
    קוין פרטיג - מתאבק בWWE שהיה ידוע כ'מרדכי' והיה מאמן בOVW.
    דעתי האישית: לא ידוע לי עליו הרבה , אז אין לי ממש דעה.
    דאדלי בויז - בבה ריין ודיוון דאדלי - צמד זוגות בSmackdown וRaw והיו בעלי תארי הזוגות.
    דעתי האישית: אחד מהצמדים היותר מרכזיים שראיתי , זוג מעולה שבהחלט הצליח בשלהי שנה שעברה אבל נעלמו. סטורליין - צ'וקסלאם מביג שואו , האמת - אמנו בOVW.
    אם וינס שחרר את שניהם כמתאבקים , אז חבל , ציפיתי לעוד שנה נחמדה איתם.
    אם וינס שחרר אותם כמתאבקים וכמאמנים , אז זו טעות מרירה שהרי הם יכלו להיות מאמני זוגות משכמם ומעלה.

עד כאן סיקור שחרורי החוזה של מתאבקי WWE , יתכן ואם יצטרפו עוד מפוטרים אני אעדכן את הרשימה.

נ.ב - כן אני יודע שהירוקו גם היא פוטרה , אבל היא פשוט לא מעניינת.

2. קישורים ממומנים

Coupe
    אורח

חחחחח אחי איזה ישן אתה...זאת כתבה מלפני שנה וחצי

משתמש כבוד האוואטר של IdaN.RoX
    שם פרטי
    IdAn
    לייקים
    6
    נקודות
    137

צ'ארלי האס בראו לא?

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יש לך תחת משעשע שמעמיד לי ת'פושע

צ'ארלי האס בראו הוא תאבק ואם אני לא טועה הוא בטאג עם ויסרה (או שהוא סתם מתאבק לצידו הרבה)

משתמש משקיע האוואטר של OrP
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקב"ה אנחנו הילדים שלך

תודה , אבל זה לא מעודכן ..

-------------------------------------------------------------------------------------------
    -----
    * ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*

הכתבה הזו היא מלפני שנה וחצי, כך שהפסיקו להשתנות דברים ומתאבקים הספיקו לחתום שנית.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,495 | הודעות: 8,151,077 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect