הסיבה שבגללה אני ממליץ כאן על הספר נמצאת למטה.
אני מבקש לקרוא כי אני לא סתם השקעתי כאן חצי שעה בשביל להעתיק את התקציר זה הכל בשבילכם...
שם הספר: אופטימיות נצחית.
שם המחבר: לני רביץ.
תמונה לכריכה:
תקציר:
לני רביץ מסביר בספרו זה, איך כל לימון חמצמץ הוא לימונדה מתוקה בפוטנציה,ואיך החיים יראו אחרת אם רק נדע לשנות את תגובתינו לאירועים, ואם רק נדע לצחוק, להיות אופטימיים, ולאהוב להיתפתח.
ד''ר ברני טוען:"אנשים מאושרים אינם חולים".
מהטמה (שנהרג בשואה) אמר: לולא ההומור הייתי מתאבד כבר מזמן".(אז הרגו אותו)
והיום יותר ויותר אנשים במקצועות הרפואה משתכנעים בכוחם של ההומור ושל האופטימיזם
ובחשיבותם כחלק מתהליך הריפוי.
וולטייר אמר:"תפקידו של הרופא לשעשע את החולה בזמן שהטבע מרפא אותו".
ספר זה הוא מסע מחויך ומלא הומור ואופטימיות בנתיב החיים, על הקשיים וההישגים שבהם, השמחה והכאב, הפחדים והכעסים, כפי שהם נתפסים בעיניו הרגישות של מתבונן הבוחר לצחוק ולחייך נוכח פני המציאות, אבסורדית ככל שתהיה.
נושאים כמו משפחה, חינוך, קריירה, יחסים, בריאות ורוחניות,זוכים כולם להיבחן בפריזמה של פילוסופיית חיים לפיה,"אפשר לסחוב יום אחרי יום בחיים, ואפשר גם לקום כל בוקר ולפתוח בריקוד,הברירה בידך".
הקוראים בספר יזכו להמון מנות של חוכמת חיים פשוטה, שתסייע להם להצליח יותר בחייהם הפרטים והמקצועיים גם יחד, אם רק ירצו לראות את ההומור שבמצבי הלחץ וילמדו לצחוק כל הדרך אל החיים.
הסיבה שאני ממליץ על הפסר הזה דווקא פה:
1.הסיבה היא פשוטה מכיוון שלני רביץ מנסה ללמד איך לעבוד במצבי לחץ ומנסה להסביר לנו לא להיסתכל על הצד השלילי בעניין אלה על הצד החיובי שבעניין מה שיכול לפתור לנו הרבה בעיות בגיל ההתבגרות.
2. בגלל שהיא מספר שמה על איך שבחטיבה הוא היה מופרע וסיפורים מצחיקים שיכולים לפתור לך הרבה בעיות.
דרך אגב מנהלים אם אתם חושבים שזה לא קשור לפורום הזה אז תעבירו את זה או תמחקו את זה כי אני כמעט בטוח שזה קשור לפורום הזה...
דרך אגב אני עכשיו קורא את זה ואני נקרע מצחוק מכל הסיפורים שיש שם...
פורום אטרף אני אוהב אתכם חחח
תנו תגובות על הספר כגון:
רוצים לקנות/ לא רוצים לקנות
קונים/ לא קונים.

ציטוט ההודעה

בובית יש רק אחת