הורדתי הרבה חלקים של משחק.. במקרה זה NFS Carbon ,
85 חלקים. עכשיו זה בדיוק סיים להוריד.
מה עכשיו?
איך אני מתקין ?
אל תגידו לי תוריד ככה ותוריד ככה.
תסבירו לי איך כי אני לא מבין בקטע הזה , תודה (:
הורדתי הרבה חלקים של משחק.. במקרה זה NFS Carbon ,
85 חלקים. עכשיו זה בדיוק סיים להוריד.
מה עכשיו?
איך אני מתקין ?
אל תגידו לי תוריד ככה ותוריד ככה.
תסבירו לי איך כי אני לא מבין בקטע הזה , תודה (:
|
|
חחחחחחחחחחח אחי יסטלן!!
איפה התמונה וכל זה?????
לא נוכל להיגד מה לעשות עם אין תמונה שנראה!
עם זה כמו שלי וכל הקבצים קבצים לבנים!
אז תלך לקובץ מקש ימני פתח באמצעות וינארר או מאפיינים ותשנה לוינארר ואז תוציא מתוכו את הקובץ ISO תכה כמה תדקות ואז תתקין כי זה התקנה!!
מקווה שעזרתי לך!!
טוב אני לא חושב שזה קשור לפה אבל בכל זאת אני אעזור...
כעקרון אם יש לך קובץ אחד שמסתיים בRAR אתה לוחץ עליו מקש ימני ועושה חלץ לפה וזה מחלץ לך אוטמטית מכולם... אבל בגלל שאני הורדתי את המשחק וזה לא היה לי ככה אז כנראה שהיה לך כמוני וזה מה שאתה צריך לעשות:
אתה נכנס לקובץ הראשון(שיש לו בסיומת 01 נראה לי) עושה מאפיינים ואז מגדיר שייפתח באמצעות ווינראר... ואז אתה עושה אישור ולוחץ עליו דאבל קליק, זה פותח לך את הקובץ ראר ובתוכו אתה רואה את הISO(ככה זה היה אצלי, יכול להיות אצלך CUE וBIN או MDF MDS לא'דע) אתה לוחץ על הקובץ הזה וגורר אותו לאיזה תיקיה שאתה רוצה ומחכה.. לך בינתיים להשתין, לשתות משהו... תחזור כבר יהיה לך תקובץ על המחשב... מפה אני חושב שתסתדר
גם לי יש בדיוק אותה בעיה אבל לפי ההסבר שלכם אמרתם להוציא את הקובץ iso לאן שבא לך הוצאתי ואחרי זמן מה הוא כותב לי הודעה משהו עם browsh ואז אני עושה אוקי וזה לא נותן לי ואז אני יוצא וזה כאילו לא עזה כלום ולמעלה ב-winrar הוא כותב לי only 14 day buy..... מה אני עושה במצב כזה הורדתי גירסא שונה וזה עדין הוא לי ככה יש לכם אולי גירסה טובה יותר
הסבר בבקשה !
זה בלי קשר מה שאמרו תראו מה אתם עושים יש לכם קובץ אחד של RAR
ועם לא
אתם לוצים על הקובץת הראשון
זה נראה לי
nfsc.001
אתם לוחצים אליו ואתה עושים אפשרות שניה ופותחים אותו כקובץ ראר
אחרי שפתחתם אותו
יהיה לכם אפשרות ללחוץ על
nfsc.iso
אתם לוחצים על NFSC.ISO
אתם לא עושים EXRACT לא כלום
אחרי שאתם לוחצים על זה נפתח לך קובץ RAR של ה SETUP והכל
עכשיו אתם עושים לו EXRACT לתיקיה שאתם רוצים ויש לכם התקנה .
Siete