Tim Duncan
PPG 22.7 RPG 10.90 APG 3.3
Dirk Nowitzki
PPG 26.0 RPG 10.50 APG 3.3
אולי הסטטיסטיקות לא כל כך משנות במקרה הזה.
שני שחקנים מצויינים, ניראה מה תגידו.
אני נותן את דעתי בהמשך, למרות שרובכם שונאים את הספרס נסו להתמקד בדאנקן עצמו =]
Tim Duncan
PPG 22.7 RPG 10.90 APG 3.3
Dirk Nowitzki
PPG 26.0 RPG 10.50 APG 3.3
אולי הסטטיסטיקות לא כל כך משנות במקרה הזה.
שני שחקנים מצויינים, ניראה מה תגידו.
אני נותן את דעתי בהמשך, למרות שרובכם שונאים את הספרס נסו להתמקד בדאנקן עצמו =]
נערך לאחרונה על ידי Answ3R; 24-11-2006 בשעה 19:16.
|
|
ואוו, באמת קשה.
מצד אחד, יש לו את טים דאנקן, שחקן היכל התהילה עתידי בטוח, 3 אליפויות, 3 MVP של הגמר(אולי 1 לא הגיע לו לגמרי אבל עזבו אותכם משטויות), ממוצעים נפלאים לכל אורך הקריירה מלבד השנה שעברה("רק" 18 ו11).
מנהיג אמיתי, שחקן של קבוצה, פרנצ'ייז פלייר עם המון מובים מתחת לסל ושילוב נדיר של כוח וחוכמת משחק שאין כבר כל כך הרבה בליגה הזאת, לדעתי עבר את השיא של הקריירה שלו ובכל מקרה נוטה לפציעות, חולשה ידועה לקליעות עונשין, שחקן שאני מאוד מעריך ואוהב, אבל לא ממש אוהב לראות משחק בדרך כלל.
מצד שני, הג'רמנייטור, דירק נוביצקי, freak of nature.
2.12, יכולת שליטה בכדור, קליעה אבסולוטית מכל הטווחים, שיפר את משחק הפנים שלו, חזק אתלטי ומהיר, ריבאונדר לא רע בכלל ושחקן הגנה סביר, השחקן שאני הכי נהנה לראות משחק אחרי לברון ג'יימס.
הוא ללא ספק בשיא הקריירה, מנהיג גם כן, יודע לקחת אחריות בקלאצ' וגם לקלוע(הסל והעבירה מול הספרס, השלשה המשווה מול ממפיס וכו').
יתרונות? אין מישהו שיכול לגמרי לעצור אותו, רק דאבל טים של שני שחקני הגנה מדהימים כמו שאקיל והאסלים הצליח לעצור אותו בגמר הNBA שנה שעברה, קליעה אבסולוטית כמו שאמרתי בנוסף למשחק פנים, מכונה התקפית.
חולשה? שחקן הגנה דיי בינוני, באמת שאני לא רואה עוד חסרונות.
לבחור בינהם זה קשה, איזה שחקן אני יותר אוהב ונהנה, נוביצקי חד וחלק.
איזה שחקן הייתי בונה עליו קבוצה שלי? תשאל אותי עוד שנה שנתיים אני עונה נוביצקי, השנה עדיין טים דאנקן זה נכס אדיר.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
אלון, שכחת... פעמיים MVP של העונה הרגילה, שמונה פעמים חמישייה ראשונה של העונה+פעם חמישייה שנייה של העונה, 6 פעמים חמישיית ההגנה של העונה+3 פעמים חמישייה שנייה, נוביצקי יכול רק לחלום על זה.
וכל מי שאומר לא הגיע לדאנקן MVP של הגמר ב2005 לא מבין בכדורסל או שלא ראה את הסדרה.
אם תשאלו כל מאמן בליגה את מי הם היו מעדיפים מבין שניהם כולם היו עונים דאנקן, הוא הבחירה הבטוחה.
מיכאל,הנקודת מבט שלך היא של אוהד של סן אנטוניו,אז מובן וגם צפוי שתיבחר שחקן שמשחק בקבוצה שלך בלי להיסתכל על כיוון אחר או אפשרות אחרת.
דירק הוא אתלטי,קליעה אבסולוטית מכל טווח וטווח כלל עונשין,שחקן קלצ' נהדר,מנהיג טוב.
אבל לעומת זאת בינוני בהגנה.
טים הוא יותר חזק,עם חוכמת מישחק יותר גדולה,מנהיג גדול,חזק מיתחת לסל ושחקן נדיר.
אבל הוא עייף יותר,כבד יותר,ניפצע יותר ולא מה שהיה פעם.
זאת שאלה קשה מאוד אך אני בוחר בדריק,בגלל שהמיחק שלו יותר מהנה ויותר מעניין מאשר דאנקן וגם ההשפעה שלו על המישחק והחשיבות שלו לקבוצה שלו יותר מאשר טים.
כאן אני לא מסכים איתך,טים דאנקן הוא הספרס.
בלעדיו אוברטו לא יכול לטייל כל כך בחופשיות מתחת לסלים ולאסוף את הלוס בולס ואת כל הריבואנד התקפה כמו שהוא עושה כל כך טוב.
בלעדיו טוני פארקר ומאנו ג'ינובילי לא היו נחשבים לאולסטארים, אם כל הכבוד.
החשיבות שלו לספרס עצומה, הכל עובר דרכו בהתקפה, הוא הספרס.
אני דווקא מסכים עם מיכאל, שרוב מאמני הליגה היו לוקחים את דאנקן, אבל צריך לקחת בחשבון שדאנקן עוד שנתיים כבר לא יהיה אותו דאנקן, נוביצקי השנה וב3 שנים הבאות יהיה בשיאו, דאנקן עבר את השיא.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
נעול
חבל שאף אחד לא טרח להגיב =\