דאלס לא עוצרים הספרס מפסידים בחוץ מיאמי מחברים שתי ניצחונות ברצף ויוטה עם הפסד שני ערב נחמד של כדורסל
מיאמי 103 פילי 91
מיאמי קצת מתאוששים עם שתי ניצחונות ברצף וייד הביא עוד משחק נהדר עם 33 נקודות 13 אסיסטים ו7 ריבאונדים בתוספת 14 זריקות עונשיין .. בצד השני זה היה AI הראשי שהביא הצגה של 45 נקודות חצי מהקבוצה שלו 4 אסיסטים 12 זריקות עונשיין שרק AI השני קלע 15 כל השאר לא ממש הגיעו למשחק ..
וייד וAI פירגנו אחד לשני בסיום (לקוח מוואלה )
"אתה רואה מה שהוא עושה וזה לא ייאמן", אמר וויד, "אני ממש לא מנסה לרדוף אחריו בתחום הנקודות, זה פשוט בלתי אפשרי". התשובה החזיר בתשובה: "אתה מנסה לכסות אותו, והוא מוצא מישהו אחר פנוי. וגם החברים שלו יודעים לקלוע".
כן זה כנראה מסביר את ההבדלים בין מיאמי לפילי ..
דאלס 93 מינוסטה 87
המאבס פשוט לא עוצרים 10 ניצחונות רצופים מדהים , כאשר הפעם דירק והחברה פשוט חילקו את הנקודות 6 שחקנים קלעו בדאבל פיגרס כאשר הווארד ודירק מובילים עם 15 , דמפייר הביא דאבל דאבל 12 נקודות ו11 ריבאונד
בצד השני KG עם 19 ו12 , ובלאונט עם 18 נקודות ושלושה במאני טיים מי היה מאמין ...
דאלס הובילו בשקט 82-67 מינוסוטה חזרו ל84-84 ואז בלאונט קלע שלושה בסופו של דבר דאלס ניצחו .
יוטה 75 אורלנדו 88
האם יוטה כל כך גרועים ?? או שאורלנדו באמת כאלה טובים ?? יוטה עם הפסד שני רצוף הפעם בבית והפתיחה הרצחנית קצת נעצרת בצד השני אורלנדו לא עוצרים גם במערב הם משיגים ניצחונות והם נראים די בטוח במקום הראשון במערב אני לא מכיר הרבה אנשים שבכלל חשבו שהם יהיו ב8 הראשונים והנה הם מקום ראשון
הווארד נתן 21 ו16 גרנט היל הוסיף 16 ונלסון 15, אצל הגא'ז בוזר עם 21 ו9 קירלינקו תרם 11 נקודות אבל הוסיף גם 5 ריבאונדים 5 אסיסטים 3 חטיפות ו4 חסימות ..
גודלן סטייט 111 ספרס 102
אז הנה גם קבוצת החוץ הטובה ביותר מפסידה בחוץ לרוצחת הגדולות גולדן סטייט בלי בארון דיוויס השיגו עוד ניצחון מרשים העונה אחרי שרק לפני יומיים עצרו את הרצף של יוטה ,בתחילת העונה ניצחו את דאלס והנה גם הספרס נופלים נגדם ..
אצל גולדן הצטיינו ריצ'ארדסון שלקח את המשחק עליו עם 26 נקודות ו5 אסיסטים 20 של דאנבליבי מהספסל ובידרוס הוסיף 18 נקודות 15 ריבאונדים ו6 חסימות על הראש של טימי והחברים ..
אצל הספרס פארקר קלע 28 ו7 אסיסטים טימי הסתפק ב22 בתוספת של 16 ריבאונדים אבל זה לא הספיק המשחק היה צמוד עד רבע רביעי של 34-24 של גודלן הביא להם את הניצחון ...
מי זה ??? אהה זה בידרוס הלטבי חח
"אם רק השחקנים בקבוצה שלי היו קולעים כמו בקבוצה הזאת , אולי גם אני הייתי אלוף עכשיו "

ציטוט ההודעה