החדשות:
* אז אחרי ששמענו את פיל ג'קסון וקובי בראינט מחליפים עקיצות, הגיע הזמן שפיל ג'קסון
יחליף קורבן, על הכוונת: שאקיל אוניל לשעבר השחקן של ג'קסון בלייקרס.
פיל אומר ששאק היה היחיד בקבוצה שלא רצה לעבוד, מצד שני שאק מגיב ואומר: איך אפשר להגיב לבוגד הזה?"
אקשן בNBA.
*ידוע שוובר לא מרוצה בפילי, ידוע שפילי לא מרוצה מוובר, יש סיכויים שוובר יעשה buyout
זה בעצם לקנות את החוזה שלו ולהפוך לשחקן חופשי מה שיאפשר לו גם לחתום בכל קבוצה, אם בכלל יירצו לקנות אותו.
*גם קורי מגטי לא מרוצה בקליפרס ומקורות אומרים שהוא ביקש טרייד, היחסים בינו לבין
מאמנו מייק דאנליבי לא כל כך משגשגים.
*מאז שגילברט ארינס הפציץ על קובי והלייקרס 60 נק' הוא וקובי לא מפסיקים להחליף עקיצות
הפעם ארינס מחזיר מלחמה ואומר:
"29 הנקודות למשחק שאני קולע לאורך הקריירה הן לא בלוף. מה שאני עושה בפלייאוף הוא לא בלוף. מה שעשיתי בחמש השנים האחרונות הוא לא בלוף", אמר . "זה שהוא מבטל את ה-60 שקלעתי זה רק מראה שזה מפריע לו. כולם אומרים 'הוא יותר טוב מזה, הוא פחות טוב מזה'. אם תלך אחורה בחמש השנים האלה, מה המספרים של קובי מראים לעומת אלה שלי? המספרים שלי יותר טובים משלו בטירוף בשש השנים הראשונות בליגה".
(הציטוט מוואלה)
*סטיבי פרנסיס עדיין פצוע, הוא החמיץ תקופה ארוכה בניקס, חזר לשחק ביום שבת ושיחק 16 דקות
ונטש את המשחק.
*מייק ביבי של הקינגס אומר שהוא היה הרבה יותר עצבני אם היו רוצים להעביר אותו בטרייד,
וזה אחרי שקישרו אותו בטרייד עם אייברסון ועוד.
*המשחק בין דנבר לפיניקס שהיה אמור להתקיים ביום שישי שעבר ונדחה בגלל סופת שלגים,
נדחה ליום שני, 5 בפברואר בשעה 7 בערב.
*דאג כריסטי אומר שהוא רוצה לחזור לשחק בNBA.
*יכול מאד להיות, שטרייסי מגריידי שהחמיץ את ה7 משחקים האחרונים של הרוקטס בגלל בעיות גב
יחזור לשחק הלילה בשורות יוסטון נגד אינדיאנה.

ציטוט ההודעה