מכבי הפסידה!!!!!!!!!!!!!!!!
מכבי הפסידה!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
כל הכבוד לבני השרון, למכבי לא הגיע את הגביע הזה לאור המשחק שלהם.
איפה הפועל ת"א רק תזכיר לי?
איזה מעצבן רסקין 12 שניות לסיום הפרש של 7 הוא אומר המשחק עדיין לא גמור
הגיע לאפי.
חבל לי על מכבי. ספאחיה פשוט גרוע.
אוהדי הפועל ירושלים אפסים.
אני רוצה לראות את ירושלים פעם אחת מנצחת את מכבי.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
משקיעים מיליונים על שחקני ם מאמן נורמלי לא הביאו=\
-חתימתך עברה את החוקים-
כל הכבוד לבני השרון הגיע להם ... ושיהיה להם בהצלחה גם בגמר אפי פשוט מאמן ענק ...
ספאחיה פשוט גרוע הוא מכניס אחד מוציא שני כל שנייה חילוף אין ביטחון לשחקנים לא נראה שהשחקנים מכבדים אותו יותר מדי בקיצור לא נראה טוב שישלחו אותו הביתה ויתנו לגודס הזדמנות ....
Indianapolis colts Champions!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח
יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששש
אללה הפועללללללללל מלחמה יום חמישי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
אוווווווווווווווווווווווו שמעון אל תבכההההההההההההההההההה
סעמקקק איזה משחק גרוע ספאחיה חייב להתעורר.
עדן כל העידוד והשמחה הזאת זה מראה כמה שירושלים מפחדים ממכבי ובטוח שלא מוסיף כבוד....
הקהל כנראה לא מאמין שירושלים מסוגלים לנצח את מכבי..
Indianapolis colts Champions!!!
דיי דיי מירו דיי אלון חלאס
עזבו אותי
תנו לחגוג איפה חן כשצריך אותו ...
כל אוהדי הפועל נעלמו לי !
אז כן עודדתי את בני השרון וכן אני מפחד ממכבי . אבל תאמין לי בני השרון קבוצה מצויינת !!!
ועם כל השמחה שלי אני מפחד לאללה מהגמר .
מה אוהדי הפעול ירושלים שמחים כל שנה אנחנו מנצחים אותכם אז פעם אחת לא ניקח לא קרה כלום
כל שנה אתם מקבלים בראש השנה ניתן לכם בראש במשחק האליפות אם תגיעו לשם בכלל
יש לי שאלה אחת מי ביורוליג אנחנו אוו אתם מי לוקח כל שנה אליפות אנחנו אוו אתם וגם את הגביע