קינג בוקר, המוכר לכולנו גם כבוקר טי לפני שהמליך את עצמו עלינו, הוא אחד המתאבקים המעוטרים יותר בעולם ההאיבקות כיום, עם 6 אליפויות עולם באמתחתו, בקריירה בת למעלה מ-15 שנה.

בימים אלו הוא מתכונן להופעתו הרביעית ברסלמניה, שם יטול חלק בקרב ה-MITB נגד 7 יריבים אחרים. "רק להיות חלק מרלסמניה זה פשוט לא יאומן", פותח בוקר. "לצעוד במעבר, להתבונן בקהל המדהים, לחוש באווירה המחשמלת, זו הרגשה שאין שניה לה".

ש: מהם התחביבים שלך מחוץ לזירה?
ת: "אני אוהב לשחק גולף. בנוסף בבעלותי בית הספר להיאבקות עם 35 תלמידים, אז אפשר להגיד שאני עובד כל הזמן".
ש: היכן נמצא בית הספר?
ת: ביוסטון, טקסס, האקדמיה להיאבקות מקצועית של בוקר טי. אנחנו כבר בשנה השלישית של בית הספר, מקדמים מופעים, יש לנו אירוע משלנו כל חודש, וה-WWE עוזרים לנו. זו ממש הרגשה טובה להחזיר לענף הזה מה שהוא נתן לי, ולנסות למצוא את הכוכב הגדול הבא".
ש: איך זה בשביל התלמידים הצעירים לעבוד איתך?
ת: "זה די מגניב. הם כולם מעריצים אותי ולכן עובדים קשה יותר. זה כאילו יש לי 35 ילדים מאומצים. אני מתנהג לכולם כמו לילדים, אף אחד לא מקבל יחס מיוחד. לפעמים אני שובר את רוחם, ואז מעודד אותם ואז שוב שובר את רוחם ואז שוב מעודד אותם, אני פשוט להפוך אותם לגברים. בית הספר שלי הוא יותר מסתם בית ספר להיאבקות. אני מנסה להחדיר לתלמידים אתיקה מסויימת, דרך חיים, יושר. ברגע שהילד הראשון נרשם לבית הספר שלי ידעתי שאני עושה משהו נכון, כי ראיתי שילד מוכן לבוא ולשלם תמורת הידע שיש לי".

ש: מי מהמתאבקים בעבר או בהווה אתה מחשיב לפרטנר טוב לקרב חלומי?
ת: אנשים יגידו בטח אנדרה הענק, אבל אני לא הייתי רוצה להיכנס לזירה עם מישהו גדול עד כדי כך. הפרטנר החלומי שלי הוא שון מייקלס, מעולם לא היה לי קרב איתו, ולשנינו לא הייתה את ההזדמנות להופיע ביחד על במה גדולה ולהראות מה אנחנו יכולים לעשות".
ש: מהו רגע השיא בקריירה שלך?
ת: "לזכות באליפות העולם, בין אם ב-WCW או ב-WWE. כל מי שנכנס לענף הזה, כל מתאבק שנכנס לזירה חולם להיות אלוף העולם יום אחד, ואני עשיתי זאת 6 פעמים. זה פשוט נהדר".
ש: איך הייתה ההרגשה לזכות בתואר בפעם הראשונה?
ת: "הפעם הראשונה הייתה אדירה. לא רק כי סוף סוף עשיתי זאת, אלא גם כי אני עניתי לשאלות ולספקות האם האוהדים יהיו מוכנים לקבל אותי ולהאמין בי כאלוף. אני זכיתי בתואר בשביל עצמי, לא ממש היה איכפת לי מה אנשים אחרים חשבו, אבל הענף הזה תמיד נבנה בזכות האוהדים ומה שהם רוצים לראות, ובאותו הערב הם הראו לי שהם כן רוצים אותי בתור אלוף, והראו לי שיש לי את תמיכתם המלאה".

ש: האם יש לך דברים מסויימים שאתה עושה לפני קרב חשוב, או שבשלב הזה של הקריירה שלך אתה פשוט יוצא לזירה ועושה את מה שצריך לעשות?
ת: "תמיד הייתה לי תכנית מסויימת כדי לשמור על ריכוז לפני קרב. בנוסף אני תמיד חייב לעשות מתיחות כמה שעות טובות לפני קרב, להתחמם, לקפוץ על חבל, להטריף את עצמי. אני גם שותה פחית רד בול לפני שאני יוצא לזירה. אלו דברים שאני עושה כבר בערך 6 שנים".
ש: יש משהו מסויים שאתה עושה כדי להטריף את עצמך לפני קרב?
ת: "לא ממש. אני יודע מה אני צריך לעשות, אני יודע שאני צריך לצאת לזירה ולגנוב את ההצגה בכל ערב וערב".

ש: מה החלק הכי טוב בלהיות מתאבק?
ת: "האנשים שאנו נוגעים בהם. אנחנו באים במגע עם המון אנשים, גם הרבה ילדים עם צרכים מיוחדים וזה פשוט מדהים שאנחנו יכולים להאיראת פניהם, לגרום להם לחייך. הם רואים בנו גיבורי על כאילו שאנחנו דמויות מסרטים מצויירים שהם יכולים לגעת בהם".
ש: ומצד שני מהו החלק הגרוע?
ת: "אובדן הפרטיות, אתה לא יכול לצאת החוצה ולעשות מה שאתה רוצה כמו בנאדם רגיל, אבל זה חלק מהעניין. כשאנשים רוצים להצטלם איתך או לקחת ממך חתימה, זה אומר שאתה עושה משהו טוב ונכון, והמשכורת עדיין תיכנס לבנק... אם הם יפסיקו לעשות זאת אז אתה צריך להתחיל לדאוג".
ש: השלם את המשפט- "אלמלא _________ אני לא הייתי כאן היום".
ת: "אלמלא עבודה קשה. אין מצב שהייתי מגיע לאן שהגעתי אם לא הייתי עובד קשה. מאוד".

קינג בוקר- כרטיס ביקור
שם אמיתי: בוקר הופמן.
גובה: 1.90מ'.
משקל: 125 ק"ג.
מגיע מ- יוסטון, טקסס.
שינה את בגימיק שלו מבוקר טי לקינג בוקר אחרי שזכ בטורניר מלך הזירה בשנת 2006.

קרדיט לרונה הפריקית מ-שיקשוק.נט! :s852: