סעממקק עם הבנות בפורום הזה נשים איזה עם בעייתי!!!
מה כל דבר אני פותח אשכול למה מתי פתחתי פה אשכול?!?!!? עלאק נמאס לך מהספאם שלי אם יש פה מישו שלא מספאים זה אני!!
ואם נמאס לך להעביר נושאים תרדי מניהול! זה חלק מהתפקיד שלך מה הבנאדם אמור לנחש??? זה פורום דיבורים וזכותו לשאול מה שהוא רוצה.... מה מפריע לך שהוא שאל על נעליים!
אז מתאים לפורום חיי לילה ואופנה!... בא לו לשאול בדיבורים מה הבעיה?... זה פורום שמדברים בו!! וזכותי לפתוח פה אשכולות כי זו המטרה של הפורום!! פורום דיבורים!!!
לאן יגרר הספאם שלי??? יתנו לי באן כי אני פותח אשכולות בפורום דיבורים??? בואי מאמי תראי לי 5 אשכולות שלי שבשבילך נחשבים ספאם??? תראי לי כי אני הרי ספאמר חופשי לא???
ואת לא קולטת אהה???? יכולים לפתוח פה 20 אשכולות על שביתהההה!!! כי זה מה שבא לאנשים לדבר עליו על השביתות!! וכל פעם זה במקום אחר וכל פעם מישו אחר שמח ופותח אשכול בשביל לדבר על זה!
יא ממורמרת נשבר לי כבר! באמת אוף.... ומה לא יכולה לקבל ביקורת? הילד עם הנעליים לא ידע למה נעלת לו... הילדים עם השביתות לא ידעו למה נעלת.. הילד עם החולצה לא ידע למה נעלת... אז יאללה באמת אין לך כוח להסביר למה את נועלת אין לך כוח להעביר נושאים אז לכי לישון באמת....

בובית יש רק אחת