לדעתי כל האימו שיט הזה יתחיל לרדת מהאמ טי וי וזה ימאס כבר ובמטאל עצמו להקות המטאל טכני מטורף יעלו יותר קדימה ויתפסו מקום נכבד כמו הלהקות סיקת' ,פורטסט ט'ה הירו,דילנג'ר וכו'...
כנירא גם הגראנג' יחזור והפרוגריס רוק\מטאל ימשיך להתחזק ולגדול ...
לדעתי כל האימו שיט הזה יתחיל לרדת מהאמ טי וי וזה ימאס כבר ובמטאל עצמו להקות המטאל טכני מטורף יעלו יותר קדימה ויתפסו מקום נכבד כמו הלהקות סיקת' ,פורטסט ט'ה הירו,דילנג'ר וכו'...
כנירא גם הגראנג' יחזור והפרוגריס רוק\מטאל ימשיך להתחזק ולגדול ...
כבד לHumanMetal על התוסף הזהוכמובן מזל טוב על הזכיה בליגה
|
|
מזה כל הקטע הזה של האימו בכל מקום מדברים עליו ?
אני אוהב דווקא את כל הלהקות אימו האלה =\
Take me, touch me, hold me like you mean itMake me come alive
קולעים אל חוט השערה לא מחטיאים !
EC4L
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותייי
תלא יכול לנבא ת'עתיד
מה שיהיה יהיה
וגם ממש לא אכפת לי מה יהיה
אני שומע מה שבאלי באותו רגע וטוב שכך שישלי אפשרות לבחור ולא לשמוע אמטיוי :|
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
צפוי עוד ועוד היפ הופ ודאנסים וטראנסים ושירים עם מילים כמו בוא תאנוס אותי אני פנויה ב6 בערב תתקשר למספר הזה.
:| רוק ומטאל לא יהיה מיינסטרים.
Bring the Violence-
זה לא מפגר ...
וזה לא לנבא תעתיד...השאלה העיקרית מה אתם חושבים שיהיה ומה אתם רוצים שיהיה בעתיד..
אני מת שיקומו להקות גראנג' כמו אליס אין צ'אינס של שנות ה90 לא מה שיש עכשיו..וכו'..
אני מת שיהיו יותר להקות כמו TOOL שמוציאות אלבום פעם ב5 שנה עם קונספט גאוני שאני יחפור כמה חודשים עד שאני יבין אותו...
ונמאס מכל המוזיקה הממוסחרת הזאת כמו היפ הופ של היום וכל המיינסטרים המזויף הזה,
אמ טי וי מוכר אופנה,אופנה מזויפת שמביאה רק חרא לאנשים..זה מה יש..
כבד לHumanMetal על התוסף הזהוכמובן מזל טוב על הזכיה בליגה
מה יש להבין באלבום?
אני שומע מוזיקה בשביל להנות ולהנות מהקצב ומהקול של הסולן לא בשביל לשבת ולתרגם את השיר או דברים בסגנון
מה יש להבין?
אתה מפספס את כל המשמעות של המוזיקה.
מוזיקה היא אומנות.
מטרתה של האומנות היא להביע ביקורת או להביע רעיון \ רגש מסוים שלא ניתן להעביר בדרכים אחרות (לדוגמא,על ידי דיבור).
אחד מתופעות הלוואי של מוזיקה היא ההנאה,אבל לא בשביל זה שומעים מוזיקה.
וזה מוביל אותי לנקודה שלי - 95% מהלהקות בעולם _מסריחות_. בלי קשר לרמה הטכנית של הסולן והנגנים,אם המוזיקה לא מביעה שום דבר,היא לא ראויה להיקרא אומנות,ולכן גם לא ראויה להיקרא מוזיקה.
אנשים מטומטמים. זה פשוט ככה. אני לא מבין איך לא מקשרים מקרי אונס, לשירי היפ הופ של היום. חבר שלי רקד עם מישהי בI wanna fuck you, וכולה נמרחה עליו כמו איזו זונה, ואחרי זה הוא בא לנשק אותה והיא כזה "לא.. יש לי חבר..". ואני כזה מה??
לא כל ההיפ הופ ממוסחר, לא כל ההיפ הופ מסריח, יש אמנים ולהקות כמו The Fugees, Mos Def, Talib Kweli, ועוד רבים.. אבל מה שכן, פופ זאת מוזיקה שאתה יכול לשמוע פעמיים את אותו השיר, ואתה רוצה לתקוע לעצמך כדור באף. פשוט מוזיקה מעצבנת שחוזרת על עצמה וממחזרת כל שיר. בגלל זה ד"א אתה רואה היום כל הזמן קאברים לשירים ישנים. אפשר להתנחם רק שעוד מעט לא יהיה מה למחזר![]()