בראד - אתה מתעורר בתא כלא פתוח, ללא שומרים ומגלה שהחרב שלך על הרצפה. אתה מרים אותה ויש לך עוד 30 נקודות התקפה! (התקפה-70 הגנה-70 קסם-80 מ"ה[מהירות התקפה]-100, EXP לרמה הבאה-90)
אתה יוצא מהתא, לוקח את השריון שתלוי על הקיר, ועולה במדרגות. פתאום, אתה נתקל בשומר טייר-אנקוס.
אתם נכנסים לקרב: יש לך 50/50 HP 50/50 MP
התקפה רגילה
סייט'-אין התקפות/ריפויים כרגע
הגנה
להשתמש בחפץ-אין חפצים כרגע
מה תעשה?
סאמי - אתה מתעורר ליד מערה באיי טייר-אנוקס. אתה נכנס אליה והולך צפונה, עד שאתה מגיע למישהו שמציג את עצמו כגלן. גלן: "תקשיב, אם אתה רוצה לעבור כאן, תצטרך לעבור דרכי. אם אני אחליט שאתה חזק מספיק כדי להביס אותי, אני אתן לך לעבור ואכניס אותך למועדון שלי"
סאמי: "אוקיי..." 'אני מקווה שהוא לא חזק יותר מדי, כי אם הוא כן, אני בחיים לא אצליח להתחמק מטייר-אנוקס'
התקפה
בליץ-אין התקפות כרגע
הגנה
להתשתמש בחפץ-שיקוי/מרפא MP
מה תעשה?
ג'אסטין - אתה מתעורר במיטה המפוארת שלך לקול חרבות. אתה מסתכל מהחלון ואומר "שיט". אתה לוקח את הציוד שלך ( התקפה-75 הגנה-80 קסם-100 מ"ה-80) ויוצא החוצה. אתה פוגש חייל טייר-אנוקס, עצום מימדים, והוא אומר לך: "אני מאמין שיש לך משהו ששיך למאסטר שלי" ומצביע עלייך אתה אומר: "אני?, מצחיק מאוד, אבל אתה לא תיקח אותי ל'אדונך'" "לא אתה, השיריון שלך" "השיריון שלי? אתה תיקח אותו על גופתי המתה!"
התקפה
בושידו-אין התקפות כרגע
הגנה
להתשתמש בחפץ-אין חפצים כרגע
מה תעשה?
אם תנצחו תקבלו כל אחד 15 EXP ו25 GP