טוב אני יתחיל ככה
אני בן 14 כיתה ח'
לדעתי אני ממש לא יפה כאילו מכוער אבל באמת אני כזה
וככה לפני חודש ככה הכרתי ילדה מכיתה אחרת אבל הכרתי אותה באייסי
ומאותו יום שהכרנו היינו מדברים כל יום כל היום וגם עכשיו כל היום אנחנו מדברים
לפי מה שכל הבנות שאני מדבר איתן אומרות לי אז אני מבין שיש לי אישיות סבבה כזה כאילו כל בת שדיברתי איתה אמרה לי שאני מזה חמוד ומאמי וכל השטויות האלה
וגם אותה אחת
אז קיצר אחרי כמה זמן שדיברתי איתה רק באייסי כי היה חופש פסח ולא ממש ראינו אחד תשני וגם אם כן אז לא היה לי אומץ ללכת לדבר איתה
אז אחרי איזה חודש שאאנחנו מדברים התחלתי להתאהב בה ושתבינו שעדיין לא דיברתי איתה פעם אחת פנים מול פנים
אז קיצר אמרתי לה באיי סי ( כי אני ילד מפגר ) אמרתי לה שאני מתחיל לאהוב אותה אפילו שלא דיברתי איתה פעם אחת פנים מול פנים אז היא אמרה לי שגם היא מרגישה ככה וזה מוזר לה ועכשיו כאילו אחרי החופש וזה אמרתי לה שאני אוהב אותה והיא אמרה לי ונראה לי זה באמת
קיצר עכשיו בבית ספר אני מפחד ללכת לדבר איתה כי אז היא תיראה איזה מכוער אני ואז לא תרצה לדבר איתי או לא יודע
כאילו אין לי מספיק ביטחון ללכת אליה כי היא ילדה ממש ממש יפהה ואין לי מושג למה היא התאהבה בי בכלל שאני ממש לא יפה
לפעמים אני אומר לה שלום כשאני עובר לידה וזה אבל לא יצא לנו ממש לדבר או לעמוד אחד ליד השני יותר מ5 שניות
ואני מזה מפחד שאחרי שנדבר והיא תראה אותי הרבה זמן והיא תראה שאני לא הכי יפה שיש היא לא ממש תרצה אותי
קיצר אני לא יודע מה לעשות אני מפחד לדבר איתה והיא לא מדברת איתי כאילו אם היא רואה אותי אבל תמיד אחרי זה באייסי היא אומרת לי שהיא מזה מתרגשת כשהיא רואה אותי ותאמת גם אני מרגיש ככה כשאני רואה אותה
אז מה כדי לי לעשות ??????
אני מפחד לדבר איתה ואני מת להתחיל לדבר איתה רגיל כאילו פנים מול פנים ואז אחרי קצת זמן ניהיה חברים וכל זה
אז בבקשה אם יש לכם עצות או משהו זה ממש יעזור לי
תודה רבה לכל העוזרים

ציטוט ההודעה