קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

וינג צון

  1. #1
    משתמש ותיק
    שם פרטי
    אביב
    תאריך הצטרפות
    06/2007
    גיל
    33
    הודעות
    5,368
    לייקים
    0
    נקודות
    556
    משפט מחץ
    יין ישמח לבב אנוש-וודקה עוד יותר ידפוק תראש.
    מין: זכר

    ברירת מחדל וינג צון

    וינג צון הנו סוג של קונג פו שפותח על ידי אשה במטרה להיות יעיל וקומפקטי כאחד מבלי להדרש לתכונות גופניות מהוקצעות כגון גמישות, כוח או גובה.
    הווינג צון איננו מתמקד בטכניקות קרב אלא ב- 4 כללי כח ותנועה שיש לדבוק בהם. השיטה יעילה ביותר וניתנת ללימוד בתוך זמן קצר. זוהי שיטת קרב מגע שמיועדת לטווחים קצרים מאוד. אין בה את הססגוניות והחן המאפיינת שיטות קונג פו אחרות והיא בנויה להיות יעילה לקרב רחוב מהיר וקצר טווח. ישנם שני זרמים לשיטה זו - וינג צ'ון ו- וינג טסון, הנבדלים האחד מהשני באלמנטים מזעריים. המקור של שני הזרמים הנו זהה והם המשך ישיר של תלמידי אותו מורו שהביא את השיטה אל המערב - כראנג מאסקר Yip Man.
    הווינג צון הנה שיטת לחימה סינית אשר פותחה במקור על ידי אישה, נזירת שאולין, לפני כ-250 שנה וזאת כדי לנצח את שיטת הקונג-פו של השאולין. זהו סוג של קונג פו בידיים ריקות אשר עיקרו תכליתיות, פשטות ותנועה חסכונית. שיטת קרב פנים אל פנים זו מנצלת הלכה למעשה את כוחו של היריב, מעצימה אותו ומפנה אותו חזרה כנגדו.
    התאחדות הווינג צון העולמית IWTA בראשותו של גרנד מסטר לויינג טינג אשר תחתה ההתאחדות האירופאית EWTO הנה ההתאחדות הגדולה בעולם לאומנויות לחימה ולה סניפים ביותר מ-61 מדינות ומעל 4000 בתי ספר ברחבי העולם. אסף אגמי הנו הנציג מטעם EWTO וראש השיטה בישראל.

  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    UraNiuM
    אורח

    ברירת מחדל

    תודה!

  4. #3
    Balistic
    אורח

    ברירת מחדל

    הווינג צון הנה שיטת לחימה סינית אשר פותחה במקור על ידי אישה, נזירת שאולין, לפני כ-250 שנה וזאת כדי לנצח את שיטת הקונג-פו של השאולין. זהו סוג של קונג פו בידיים ריקות אשר עיקרו תכליתיות, פשטות ותנועה חסכונית. שיטת קרב פנים אל פנים זו מנצלת הלכה למעשה את כוחו של היריב, מעצימה אותו ומפנה אותו חזרה כנגדו.
    לא מדוייק אחי..

    ווינג צ'ון הייתה תלמידה של חמשת המורים החכמים שנותרו ממקדש\מנזר השאולין לאחר שהצבא הגיע ורצח את רוב יושביו
    הם רצו להעביר הלאה את הידע שלהם דרך צ'ון אך בשל היותה אישה היו חייבים להתאים את הסגנון אליה וכך התפתח הסגנון החדש, קצר יותר ומהיר אך, כמו שציינת, פחות מסוגנן
    צ'ון מעולם לא הייתה נזירת שאולין ולא היה נזיר ממין נקבה מעולם בשאולין


    ו...
    ווינג צ'ון אינה התאחדות הלחימה הנפוצה ביותר , תואר זה שמור כבר עשרות שנים לוו-שו, אומנות לחימה שהמתפרסמה דרך בית הספר ז'ינג וו שפתח אחד מהלוחמים המהוללים היותר בהיסטוריה הסינית , הואו יואן ג'יה .


    אבל עדיין... כל הכבוד על הכתיבה שראיתי שעשית על כל הסגנונות
    נערך לאחרונה על ידי Balistic; 03-05-2007 בשעה 13:38.

  5. #4

    ברירת מחדל

    תודה רבה!!!!!!!



הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,766 | הודעות: 8,150,348 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect