האם אתם שונאים את המורה שלכם?או מחבבים אותה.
לא נגיד אוהבים.
אני מחבב.
מה אתכם?
האם אתם שונאים את המורה שלכם?או מחבבים אותה.
לא נגיד אוהבים.
אני מחבב.
מה אתכם?
|
|
שונאא והיא שונאתת אותי גם
איזה קשישה מתקופת האבן
סתם מניאקקיית מסררייחחחחה
היא מתעצבנת הולכת באמצע השיעור הדפקה הזאת![]()
".. לא אל תדאגי ילדה, הכל יהיה בסדרתפילותייך מתקבלות שם במרומיםאלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלךשבוקעות את כ-ל הרקיעים .. "(:
בורא עולם אחד ויחיד.אני בת !!!!!!!!!
נו ככה הכי טוב, המורה שלי לפיזיקה כל שיעור נטפל אליי והוא אפילו לא יודע איך קוראים לי XDהיא מתעצבנת הולכת באמצע השיעור הדפקה הזאת![]()
עדיף שלא תהיה מורה וזהו
שונאא בדם
יש לי מורה אחת לאזרחות...אחת הכוסיות...את כל השאר אני שונא
".. לא אל תדאגי ילדה, הכל יהיה בסדרתפילותייך מתקבלות שם במרומיםאלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלךשבוקעות את כ-ל הרקיעים .. "(:
בורא עולם אחד ויחיד.אני בת !!!!!!!!!
המממ שונא זה רק את המורה לתנ"כ הזונה הזאת לא מקבלת את התשובות שלי במבחן ואומרת לי שזה לא התשובה אבל זו כן ואז באתי איתה והתווכחתי ואז היא אמרה לי שזהו לא התשובה שוב אז הבאתי לה מבחן של חבר שלו היא כן קיבלה את התשובה והראתי לה שהתשובה של שנינו מתייחסת לאותו הדבר אז היא אומרת לי שזה לא היה ברור ושהיא לא יכולה לעלות לי נקודות ( שלושים נקודות המכוערת הזאת הורידה לי!) ופעם כתבתי בתשובה אהוד במקום אוהד ( או שזה היה להפך לא זוכר כבר חחח ) והיא הורידה לי 15 נקודות ולמה כי לא למדנו על בן אדם כזה ! אני פשוט שונא אותה! היא גם מתקשרת להורים ומתחילה לשקר ... זה פשוט עצוב מה שקורה איתה ... אימא של חבר שלי דיברה איתה באספת הורים פעם ואז היא כזה מתחילה ללחוש כדי שהיא לא תשמע (המורה לוחשת כדי שלא ישמעו) ואחר כך כשאני באתי לדבר היתה היא הלכה בתירוץ עלוב של "כואב לי הגרון" (כן בטח באותו היום היה שיעור והיא דיברה חופשי! מה שיום אחרי האספת הורים היה שיעור ופתאום היא יכולה לצעוק שוב ...) סתם מפגרת בכל מיקרה חחח אני שונא את המורה לתנ"כ , המממ את המורה למתמטיקה מירשעת כזאת אבל היא בסדר , המורה להיסטוריה מפגרת מוזרה אבל איך שהוא אני מוכן לסבול אותה כי מתיחסת אליי כאל בן אדם , המממ המורה לאנגלית כזאת מאלו שדורשות לחרוש, המורה לביולוגיה ופיסיקה מוזרה חחח היא חוזרת על כל שיעור שש פעמים ואז היא אומרת שבגללנו היא לא מספיקה ללמד ואז היא נותנת חומר שלא נלמד במבחן, המממ מה עוד יש ... המחכנת זאת המורה לביולגיה ופיסיקה , אזרחות אחלה מורה ממש טובה ... הממ ובטח יש כמה שאני לא זוכר
שונאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
שונאאאאאא רצח !!
היא זקנה !! בת 50 ככה !!!
מקריחה ושמה פאה........פעם אחת היה לנו רוח וזה....עף לה הפאה.....חחחח [=
שונא רצח !!!
פעם היה כייף....
וואי... אצלנו ממה יש סוגים של מורים...
המורה המשעממת, המורה הקולית, המורה היפה, המורה הרעה, המורה החופרת וכול זה....
ולא, אין אףפ מורה שאני מחבב...
כולם אותו דבר...
אני שונאת...
חחחחחחח אני שונא את המורה שלי...תמניה בת 60 בת זונה עצבנית!
היום שאלתי את חבר שלי משהו בשיעור היא הביאה עליי צעקה אחושילינג....סעמק רצתי לזרוק עליה כיסא!