שלום לכולם!
לא מזמן הופץ המשחק כל-כך מדובר Infinty על ידיי החברה WindySoft בשיתוף G&G.
המשחק הוא משחק MMOTPS/RPG שזה אותו סגנון מוכר מהמשחק Rakion.
הז'אנר הזה הוא לא בידיוק ז'אנר רשמי והוא ברובו מבוסס על הTPS רק שהמשחק הוא לא משחק יריות ובחלקו מכיל קריטריונים של משחק RPG.
עד עכשיו Infinty צבר המון משתמשים יחסית למשחק שקיים פחות מחודש והוא עדיין בגירסת Beta.
במדריך הזה,אני יסביר בפירוט על המשחק וכל מה שהוא מכיל.
מקווה שזה יעזור לכם כי זה מדריך מושקע,אז נתחיל?
תוכן עניינים:
1.מה זה Infinty Online?
2.מקשי המשחק(+Combos)
3.דמויות/Heros
4.מצבי המשחק:
א.Missions Mode
ב.PvP Mode
5.התארים/Pandets
6.ה-Runes/Mission Items/Rare Item
7.ה-Skill Hive
8.General
9.סוף דבר
---------------------------------------------------
1.מה זה Infinty Online?
Infinty Online או בשמו המלא-The Fantasy Action Leader Infinity Online"" הוא משחק פעולה,אם אפשר לקרוא לזה ככה,מגוף שלישי.
המשחק בדומה להרבה משחקים בסגנון מכיל בתוכו מבחר דומויות,חליפות,נשקים ועוד המון פרטים שעליהם הפרט בהמשך.
במשחק תוכלו להלחם בכל מיני מצבי משחק,בין אם זה במשימות מרתקות יחד עם חברים ובין אם זה קרבות מאתגרים נגד חברים!
המשחק בנוי על בסיס שמאוד דומה לבסיס המשחק Survival Project,רק שהדמויות שונות וסגנון הקרבות שונה.
גם פה תוכלו לבחור בכל קרב או משימה דמות אחרת שבא לכם עליה באותו זמן ואף יהיו משימות שייחיבו אותכם להשתמש בדמות מסויימת לצורך סיום המשימה.
מכאן אנחנו מסיקים שכל דמות במשחק מתמחת במשהו אחר ועוזרת במשהו אחר בקרב או במשימה וזה הופך את המשחק למעניין הרבה יותר!
המשחק עדיין בגירסת Beta,לכן יש לנו עוד למה לצפות בהמשך וזו רק ההתחלה...
2.מקשי המשחק(+קומבואים)
מקשי המשחק ב-Infinty לא שונים מרוב מקשי המשחק במשחקים אחרים,רק שכאן יש משהו מיוחד שלדעתי משפר אתה איכות הקרב!
כמו שתוכלו לראות בהמשך,רצף המתקפות אצל כל דמות היא רצף של לחציות למשל על לחצן ימני ולבסוף לחצן שמלי אחד לסיום,אך כאן לא נגמרת המתקפה,
תוכלו להמשיך אותה אם תירצו או אפילו לשנות אותה באמצע כדי ליצור קומובו משולב ושיוריד יותר נזק ליריב.
מקשים בסיסיים:
קדימה-W
אחורה-S
ימינה-D
שמאלה-A
שימוש ב-Blank Item-1/2/3/4
DeathBlow-F
CounterAttack-E
מהירות-Q
התקפה רגילה->(לחצן שמאלי)
התקפה חזקה-<(לחצן ימני)
תפיסה-הגלגלת בעכבר/הלחצן האמצעי
בעזרת המקשים האלה תוכלו ליצור לעצמך קומבואים קטלניים,מהירים,הגנתיים או כל סגנון שתבחרו לעצמכם.
לכל דמות גם יש את המתקפות הבסיסיות שמהם בנויים הקומבואים שלכם,כדי לראות את כל המתקפות לחצו Ctrl בזמן המשחק.
יש גם את הסקילים אותם תוכלו לקנות בחנות ולשלבם גם,הסבר בהמשך.
3.הדמויות/Heros
במשחק קיימים 9 דמויות איתם ניתן לשחק.
אך יש עוד סוג של דמויות הנקראות Swim Heros,עליהם אפרט בהמשך.
בתחילת המשחק,אתם מקבלים 4 דמויות שאיתם תוכלו לשחק בינתיים:
BeakHo-הדמות הזאת היא דמות שמתמחת יותר בקרבות אחד על אחד מפני שלמתקפות שלה בדרך כלל אין רנג' גבוהה או שהם לא מתפרסות להרבה כיוונים ומתמקדות באזור אחד.
הוא משתמש ב-Sword וב-Clow,חרב ביד ימין ומין כפפת צפרוניים כאלה היד שמאל אשר משמשת גם היא להתקפה.
Juru-ג'ורו היא הילדה הקטנה שבחבורה
אבל אל תטעו לגביה,היא יכולה להיות ממש קטלנית.
ג'ורו משתמשת בגרזן ענקי אך למרות זאת ההתקפות שלה לפעמים מהירות מאוד ומורידות המון.
היא מסוגלת לחסל 3 אויבים ואף יותר בזכות גודל הגרזן וטווח ההנפה שלו,כאשר היא תוקפת הגרזן פוגע בהמון מקומות ובנוסף לכך מוריד מספיק Dmg.
Kirius-קיריוס משתמש בחנית ארוכה.
הנשק שלו מגיע רחוק יחסית לאחרים ואפשר לומר אפילו שזה דיי מעצבן לשחק נגדו,קשה להתחמק מהמכות שלו.
יש לו גם מתקפות שהתפרסות להרבה כיוונים וגם כאלה שמתמקדות באוזרים מסויימים,אבל מה שטוב זה שהמתקפות שמתפרסות יעילות גם נגד אדם אחד ויורידו לו הרבה.
Elina-אלינה אלינה אלינה...
אולי אחת הדמויות החזקות במשחק!
הדמות הזאת משתמשת במין חרב עם 2 קידונים,אחד מאחור ואחד קדימה והיא תוקפת מה וחזק..
היא מסוגלת להרוג 20 אויבים בקלות בעזרת מכת ה DB(deathblow)שלה.
היא תוקפת מהר.
אלו הם הארבע הראשונים,תוכלו לקנות עוד 5 שחקנים שונים בחנות-כל אחד מהם עולה 6,400,הדמויות הם:
Violet-וויולט משתמשת בנשק שניקרא Scyth,זה סוג של קילשון או בעיברית-חרמש.
יש לו רנג' גבוהה בערך כמו זה של קיריוס,והמתקפות שלה נוהגות להתפרס להמון אזורים ולפגוע בכל מי שנימצא סביבה.
למשל מתקפת הDB שלה,בה היא מסובבת את החרמש סביבה לכל הכיוונים בערך 5 פעמים וכל פגיעה מוריד 6-11 דמג' בערך!
תחשבו שאם זה פוגע ב-10 אנשים וכל אחד הוריד 8 למשל הורדתם 80 דמג' שזה נחשב יחסית טוב!
היא גם דיי מהירה ויחד עם זה גם המתקפות שלה.
Alexia-אלקסייה היא הקוסמת שלנו!
הנשק שלה הוא ספר,אבל תיקחו את הספר הזה ברצינות,הוא יותר כבד מאנציקלופדה,וגם יותר כואב!
שלא כמו במשחקים אחרים בהם הספר משמש כמקור ידע לכישופים וקסמים,כאן הספר משמש לפגיעה פיזית בעצמו!
לא נישמע מרשים?תחשבו פעמיים!
בעזרת הספר הזה היא יכולה גם לתת מכות פיזיות חזקות ומהירות,וגם לשרוף אותכם,להקפיא אותכם,לחשמל אותכם וכו'..
Kain-קיין הוא מין ניגנ'ה.
רוב האנשים במשחק בוחרים אותו,ואני יכול להבין אותם.
קיין משתמש ב-2 חרבות(DoubleSwords).
יש לו את ההתקפה אולי המהירה במשחק והתקפה בינונית++ !!
הייתרון שלו זה המהירות שבא הוא נותן את המכות,אם אתם יודעים לחבר קומבו טוב תוכלו להוריד לאויב מחצית מהחיים שלו מבלי לתת לו לזוז לרגע!
Dorosi-דורוסי הוא הדמות המיוחדת הראשונה(קוראים לו מיוחד בגלל שהמקשים שלו ושל Xiuan שונים משל אחרים).
דורוסי משתמש בנשק גדול וכבד(בהתחלה זה צינור ענק) וגם הוא בעצמו כבד מאוד ואיטי.
למעשה דורוסי הוא הדמות הכי איטית במשחק אבל לעומת זאת יש לו את ההתקפה כמעט הכי חזקה.
מקפת הDB שלו מסוגלת לפגוע ב4 אנשים(אולי יותר)ולהוריד לכולם 120+ בו זמנית!
יש לו המון מתקפות שפוגועות בהרבה,אבל קל לעצור אותו בגלל שהוא איטי,קחו את זה בחשבון..
Xiuan-קסיואן היא הדמות המיוחדת השניה(גם בגלל המקשים).
היא משתמשת ב-2 מייסים(=למי שלא יודע מייסים זה כמו נבוטים כאלה,אתם תיראו כבר).
יש לה התקפה מהירה מאוד וגם חזקה אפשר לומר!
היא מסוגלת לעשות קומבואים של שמורידים 70+התחמקות בסוף שזה דבר יעיל מאוד!!
יש לה גם מתקפות שפוגועות בהרבה,למשל מתקפת הDB שלה,המון סיבובים קטלניים שפוגעים בכל הכיוונים!
אלו הם כל הדמויות בעיקרון.
אך ישנם עוד סוג של דמויות,הנקראות Swimsuit.
אם תסתכלו על זה מהצד תחשבו שאלו סתם העתקים של הדמויות המקרויות רק בבגדי ים.
אבל לא,ממש לא!
אפשר לומר שהדמויות האלה אפילו חזקות יותר ויעילות יותר-אם אתה קונה אותם בחבילה כמובן.
אם אתה קונה את דמויות הSwimsuit בחבילה,אתה לא מקבל רק דמות,אתה מקבל סט שלם+שיפורים שאתה בוחר!!
ברגע שאתה פותח את החבילה המשחק שואל אותך כל מיני שאלות,הוא שואל אותך בעצם איך אתה רוצה לשפר את כל החפצים שקיבלת.
למשל יש חלק שהוא נותן לך 2 אפשרויות לבחירה:
1.+150HP לדמות שלך,זאת אומרת שיהיה לך 750 HP בסך הכל!
2.+50 SP (Mana) זאת אומרת שיהיה לכם בסך הכל 150 SP שזה טוב אם אתם אוהבים לעשות DB!
ויש כל מיני למשל בנשק הוא שואל אותכם אם אתם רוצים לעשותצ +20% אדיציונל דמג' והוא נותן עוד כמה אפשרויות לבחירה
אבל בין כה ובין כה אתם מקבלים שיפור כלשהו,ככה שיוצא שהדמויות האלה טובות יותר מהרגילות!
זהו עד כאן בקשר לדמויות.
4.מצבי המשחק
במשחק,נכון להיום,קיימים 2 מצבי משחק:
Missions Mode
PvP Mode
כאן אני אסביר על כל אחד מהם,למה כל אחד מועיל והכל.
א.Missions Mode
ה-Missions Mode או בעברית "מצב משימות" הוא מצב בו אתה משחק לבד או עם קבוצה של שחקנים נגד המחשב במשימה כלשהיא.
יש כל מיני סוגי משימות,וכל משימה מיועדת למטרה מסויימת.
כאשר תהיו באזור של מצב המשימות תוכלו לפתוח חדר ולבחור משימה שאותה תירצו לבצע.
רוב המשימות הן משימות רגילות,חלקן קשות יותר חלקן פחות,אך יש כרגע במשחק 3 משימות מיוחדות שלא תוכלו לפתוח להם חדר משלכם בלי לקנות Ticket מיוחד
בחנות שיאפשר לכם לפתוח חדר לאותה משימה מספר מוגבל של פעמים.
משימות אלו הם משימות מיוחדות,קשות יותר,שניתן לזכות בהם בפרסים טובים יותר פנדטים(הסבר בהמשך)טובים יותר וכו'.
ישנן גם משימות שחוץ מהכרטיס שתצטרכו כדי לפתוח חדר,ידרשו מכם גם ציון כך וכך במשימה כלשהיא אחרת,כלומר-למשל באתם לפתוח חדר מסוים שכדי לפתוח אותו אתם צרכים לסיים את המשימה The Red Circus בציון S או SS.
כל פעם שתסיימו משימה יופיע לכם הציון שבו עברתם את המשימה,הציון ניקבע לפי הזמן בו ביצעתם את המשימה,לפי כמות השחקנים שמת לכם בזמן המשימה וכו'.
הציון הגבוהה ביותר הוא SS והנמוך ביותר הוא F אם אני לא טועה.
יש משימות,שלא משנה מה תעשו ובכמה זמן תבצעו את המשימה הראנק שלכם יהיה SS,לדוגמא המשימה Hakan's Test-זוהי משימה בא אתם רק צריכים להרוג מפלצות ואת הבוס ולעבור את השלב,אין מטרה מיוחדת לכן הציון הקבוע הוא SS והכסף שתקבלו ממנה תמיד יהיה מינימום 600,בגלל זה כולם עושים אותה כי הכי קל להרוויח ממנה כסף ואקספי.
אני חושב שהבנתם את הקטע של המשימות,להלן רשימת המשימות:
Entrance To Kalitium
זוהי המשימה הראשונה בא אתם צריכים לשמור שהשומרים לא יעברו את הקו הכחול.
משימה דיי מעצבנת אפשר לומר,אבל לא בעיה לעבור אותה.
יש קו כחול זוהר ושומרים שכל פעם נוצרים וממשיכים להתקדם אליו,אתם צריכים לשמור במשך כ-2 דקות או יותר שאף אחד מהשומרים לא יעבור את הקו
אחרתם תיכשלו במשימה.
Protect Delopin Doll
במשימה הזאת אתם צריכים להגין על 5 הבובות במשך כ-3 דקות.
ישנן בובות,ושומרים שנוצרים כל הזמן ומכים בבובות.
המשימה שלכם היא להרוג את השומרים ולהשאר עם כמה שפחות נזק לבובות,ולכם.
עם בובה אחת נופלת,הציון שלכם יורד,אם 2 בובות נפולות הוא שוב יורד-אם אף בובה לא נפלה מחשבים לפי הנזק שניגרם לכל בובה.
תוכלו להיות בקבוצה מקסימום 4 אנשים,אבל במשימה הזאת תוכלו להשתמש במתקפת הDB כמה שתירצו(זו עדיין משימה קשה שלא תיטעו).
הערה:
כל מי שבחדר יכול להיות רק או Kirius או Elina או BeakHo.
Ruthless Delof Talkn
במשימה זו תיצטרכו להפיל את Delof Talkn(גמד ענק חחח)ב-3 דקות.
בזמן שתנסו להפיל אותו יבואו לכם המון שומרים קטנים (בין 50 ל-60 כל פעם) וינסו להגן עליו.
אם אתם רוצים להרוויח המון נקודות-זו המשימה הנכונה,יש שם המון המון שומרים להרוג והיא גם מאוד קשה.
גם תוכלו להיות מקסימום 4 אנשים בקבוצה.
Hakan's Test
זוהי המשימה הנפוצה ביותר.
כל מה שאתם צריכים לעשות זה פשוט להגיע לסוף השלב ולהרוג את הבוס.
כל מה שאתם צריכים לעשות במהלך השלב זה להורג מפלצות ולהתקדם.
באזור הראשונים יופיעו המון חזירים קטנים,באזור השני עכברים קטנים ומעצבנים,ובאזור השלישי יבואו המון אבירים ולבסוף הבוס(ה-RoseCaslte).
קשה מאוד להכשל במשימה הזאת,מספיק שעברתם אותה לא משנה כמה זמן נישאר לכם אתם מקבלים את הציון SS(הכי גבוהה) ומינימום 600 כסף.
אתם צריכים לעבור את הכל ב-14 דקות,המון זמן!
Crush! Guard Bleach
במשימה הזאת תצטרכו להחזיק כמה שיותר זמן מול חזירים ועברים.
גם תהיו מקסימום 4 אנשים בקבוצה ותעמדו מול שביל שממנו יגיעו עכברים וחזירים כל פעם.
ברגע שיהיו בזירה יותר מ-12 אויבים בו זמן למשך זמן מסויים אתם תיכשלו.
תיצטרכו להרוג כל מי שמגיע מהר כלל שאפשר כדי שאזור לא יתמלא.
Prabarty Magic Contest
במשימה הזאת תיצטרכו להגן על היהלומים הקסומים.
בהתחלה אתם תעדמו באמצע ויתחילו להגיע מפלצות מתוך היער.
אתם תעמדו על הבמה האמצע ומסביב לבמה יהיו יהלומים והמפלצות ינסו להכניס את היהלומים ליער כל הזמן.
אתם צריכים לשמור במשך כ-6 דקות שהמפלצות יעבירו כמה שפחות יהלומים לתוך היער,מוטב שלא יעבירו בכלל!
כמו במשימה עם הבובות כל פעם שהמפלצות יקחו יהלום לתוך היער,כך ירד הציון והפרס.
הערה:
זה שפתח את החדר של המשימה חייב לשחק עם Kirius.
Camp Of The Red Circus
במשימה הזאתם אתם צריכים להעביר את ה-Red_Xiuan (NPC) לסוף המשימה.
בדרך תיצטרכו להלחים בגמדים קטנים עם תופים קטלניים וחצוצרות מסוכנות!!
כרגע אני בעצמי עדיין לא יודע איך לעבור את המשימה מפני שאני לא יודע איך להעביר את ה-NPC.
השיעור של כולם היה שהמקשים יהיו F1 F2 F3+שהחדר לא יהיה מלא,לפחות מקום אחד פנוי.
כרגע זה לא עובד,לא לי לפחות,ברגע שיהיה לי מידע אני העדכן.
הערה:
זה שפתח את החדר של המשימה חייב לשחק עם Juru.
-Counterattack! Rose Castle : רמה קלה-50 כסף כניסה,רמה בינונית-100 כסף כניסה,רמה קשה-150 כסף כניסה.
זוהי אחת מהמשימות המיוחדות.
כדי לפתוח אותה תיצטרכו לקנות בחנות כרטיס מיוחד שיאפשר לכם לפתוח את המשימה מספר מוגבל של פעמים.
יש כמה סוגי כרטיסים:
Red Mission Licens
R.ticket
תיראו לבד כמה פעמים ליד כל אחד.
במשימה הזאת תיצטרכו לשרוד את הזמן הנתון(זה תלוי ברמת הקושי)נגד ה-RoseCastle(אביר ענקי עם פטיש)והעוזרים שלו שבאים מכל כיוון!
בכל נגלה בא RoseCastle אחד והמון איבירם ואנחנו צריכים להביס את כולם.
במשימה הזאת(וגם ב-2 הבאות)תוכלו לבחור פרס לפני התחלת המשימה,אפשר לבחור 3 פרסים:
Exp.
Rune
Mission Item
ובנוסף לפרס שתבחרו אתם תקבלו כסף בהתאם לציון.
במשימה זאת תאכלו להיות מקסימום 8 אנשים.
-Montenocan Book Storage : רמה קלה-50 כסף כניסה,רמה בינונית-100 כסף כניסה,רמה קשה-150 כסף כניסה.
*גם במשימה הזאת צריך לקנות את הכרטיס*
במשימה הזאת תיצטרכו לעבור 10 ספריות שלמות ובהם להרוג שלדים.
בסיפרייה העשירית מגיע הבוס הגדול,מן מפלצת ענקית שיוצאת מספר,היא לא נופלת כמו שאר המפלצות והיא חזקה מאוד!
גם כאן תוכלו לבחור פרס כמו במשימה הנ"ל.
מקסימום שחקנים שתוכלו זה 8.
הערה:
זה שפתח את החדר חייב לשחק עם Alexia.
-Rescuing The Eldar Ichan : רמה קלה-50 כסף כניסה,רמה בינונית-100 כסף כניסה,רמה קשה-150 כסף כניסה.
*גם כאן תצטרכו לקנות כרטיס*
בישביל לפתוח חדר מהמשימה הזאת תצטרכו לעבור את המשימה של ה-Red Circus בציון S,אני כרגע לא הצלחתי לעבור את זה ככה ועוד לא שיחקתי במשימה הזאת.
אבל לפי מה שאני יודע אנחנו צריכים להביס את Shjia ב-15 דקות,כנראה משימה קשה.
תוכלו להיות 8 אנשים מקסימום.
ב.PvP Mode
ה-PvP Mode כמו שכולכם בטח כבר יודעים הוא מצב בו אתם נילחמים בשחקנים אחרים ברשת אחד נגד השני בכל מיני מצבים ואזורים.
ב-Infinty קיימים כל מיני סוגי משחק,ומצבים שונים כדי שהמשחק יעניין יותר,להלן המצבים:
Free-זהו מצב בוא אתה משחק רגיל נגד אנשים,מה שניקרא בפינו "כולם על כולם" בלי שום דבר מיוחד,פשוט.
Team-זהו מצב בוא אתם משחקים בקבוצות אחד נגד השני,אדומים נגד כחולים. בכל קבוצה חייבים להיות מספר שווה של שחקנים כדי שהכוחות יהיו שווים.
FreeGuard-זהו מצב בוא אתם נילחמים "כולם על כולם" רק שכאן מתלווים אליכם הגארדים שלכם,3 שומרים שנילחמים איתכם,מגנים עליכם והכל(לדעתי הם לא עוזרים בגרוש זה רק כדי להרוויח נק'),הקרב יכול להיות מאוד כיפי אבל גם מאוד קשה.
TeamGurad-זהו המצב הכי מבולגן במשחק. 2 קבוצות נלחמות אחת בשניה עם גארדים. במקרה הכי גרוע(וגם הכי אהוב עליי)זה יוצא 16 על 16 וזה ניראה כאילו אין מקום לזוז בזירה אבל ככה מרוויחים הכי הרבה נק' וזה הכי כייף לדעתי.
Random-רנדום או בקיצור RND זה מצב בו המחשב מחלק אותכם לקבוצות לפי בחירה אקראית.
RandomGuard-אותו מצב כמו ראנדום רק עם גארדים.
אלו הם בעיקרון מצבי המשחק.
מה שמיוחד עוד בPvP ב-Infinty זה הזירות והאלמנטים.
קיימים במשחק אלמנטים שליפהם מחולקות זירות,נשקים,רונים מסויימים וכו'.
האלמנטים הם:
Wind-רוח
Ice-קרח
Fire-אש
Darkness-אופל
Divine-שמיימיות/אלוהיות/קדושה
Light/Lighting-אור/חשמל
אלו הם האלמנטים בעיקרון,לכל אחד מהם יש זירת קרב משלה,חלקכם אולי לא יודעים את זה,או שאולי לא שמתם לב אבל זה אכן ככה.
עכשיו מה שמיוחד זה שאם למשל יש לך נשק קרח ואתה נימצא בזירת קרח,אז ההתקפה שלך מהנשק(במקרה והוא גפ משופר בקרח)מתחזקת לקרב הזה.
יש גם זירות חוף שמחזקות את שחקני ה-Swimsuit ועוד אלמנט אני חושב Light ניראה לי.
לדעתי הPvP,זה מה שעושה את המשחק לכל כך כיף,כשאתה משחק שם נגד אנשים ונהנה ככה להיות מקום ראשון בחדר איזה 18 פעמים ולחכות ליראות מתי יבוא מישהו יוריד אותך זה מהנה וככה גם עולים רמות בלי לשים לב,מקבלים Runes וכו'.
5.התארים/Pandets
ה-Pandets במשחק זה גאוני.
הפנדטס הם סוג של תארים,שמגדירים את הסגולה שלך,את היוכלת המיוחדת שלך,מוכיחים שעברת משימות מסויימות,מוכיחים שהגעת לרמות מסויימות וכו'.
יש כל מיני סוגים של פנדטים שמתחלקים להמון תחומים במשחק,על כל דבר קטן במשחק תוכלו לקבל פנדט שמסמל את אותו הדבר שהשגת או הגעת אליו.
ברגע שתשיגו פנדט,תוכלו לבחור אותו וכך ברגע שתיכנסו למשחק ליד השם שלכם יופיע שם הפנדט וזה מה ש"מסמל" אותך בעצם.
הנה כמה דוגמאות:
במשחק אתה יכול להוסיף חברים ל Friend List שלך.
ברגע שצוורת 13 חברים שאישרו אותך גם הם אתה מקבל את הפנדט "Person With Fame" שזה בעברית:אישיות עם הערצה.
ברגע שאתה מגיע לרמה 6 אתה מקבל את הפנדט "Novice" שזה מסמל שאתה כבר לא "מתלמד יותר" והתחלת להיות כביכול שחקן רציני.
ניתן לישלוח חפצים במשחק אחד לשני על ידי Gift.
ברגע שאתה מקבל הרבה גיפטים מאחרים אתה מקבל את הפנדט "Charmin".
ברגע שאתה מסיים את המשימה Counterattack! Rose Castle"" אתה מקבל את הפנדט "Rosecastle Defeated" שזה מסמל שסיימת את המשימה הזאת בציון SS.
אלו היו כמה דוגמאות אבל יש עוד המון המון פנדטים(11 עמודים במשחק),הנה עוד כמה פנדטים:
Counter Master
Hakan's Disciple
Strategist
Trend Leader
ועוד ועוד!
לפעמים תיקלעו למצב שבו אתם תיראו שקיבלתם פנדט ואפילו לא תבינו איך קיבלתם אותו מה הוא עושה(למרות שאפשר לבדוק זאת).
6.ה-Runes/Mission Items/Rare Item
קיימים עוד סוגים של חפצים חוץ מהחפצים שניתן לקנות בחנות.
אלו הם לא רק חפצים אלה גם "סמלים/אלמנטים" שיעזור לכם לשפר את הנשקים וכו'.
Runs
הרונס הם הסמלים/אלמנטים שהזכרתי מיקודם.
אלו הם "חפצים" שניתן לשפר איתם את הנשקים והחפצים שלכם,כדי שיהיו יותר חזקים/הגנתיים/מהירים וכדומה.
קיימים כל מיני סוגי רונים,אך הבולטים שבהם הם האלמנטים.
לכל אלמנט קיימים 2 סוגי רונים:
Fire-Runestone of fire
Runestone of purfied fire
Wind-Runstone of wind
Runestone of purfied wind
וכל הלאה...
איתם תוכלו לשפר את הנשקים שלכם שהם מאותו אלמנט.
למשל הנשק שכם הוא Scyth of wind של Violet,אז תוכלו לשפר אותו אם Runstone of wind וכך ה-Wind Dmg שלו מתחזק.
אך תוכלו לשפר אותו גם עם Runestone of purfied wind שזה יותר חזק.
כל נשק תוכלו לשפר אך ורק 5 פעמים כך שתשקלו טוב את השיפורים שלכם,כי זה לא רק האלמנטים!
יש עוד רונים רגילים שאיתם ניתן לשפר גם בגדים וגם נשקים.
למשל יש rune הניקרא "Runestone of Critical"-הrune הזה מוסיף לכם לנשק +20% Critical dmg,אך ניתן לשים אותו רק פעם אחת על אותו נשק וגם על בגדים.
ניתן להחליף רונים עם ילדים אחרים בעזרת גיפטים.
*תיזהרו שלו יעשו לכם Scam*
Mission Items/Rare Items
אלו הם 2 סוגים שונים של חפצים אך הם באים באותה קטגוריה.
ניתן להשיג את החפצים האלה רק מכמה משימות מסויימות במשחק(תוכלו לראות בהסבר על המשימות).
ה-Mission Items הם חפצים מיוחדים,בדרך כלל צמידים שרשראות וטבעות,שבדרך כלל מעלים לכם ומשפרים לכם דברים כמו HP ו-SP.
למשל אם תקבלו צמיד שמעלה לכם +5HP ו-+2SP אז תקבלו 102 SP בסך הכל ו-605 HP בסך הכל.
אני יודע שזה לא משמעותי אבל יש צמידים ושרשראות וכאלה שיוכלים לעלות לכם דברים יותר משמעותיים.
ה-Rare Items הם (לפי מה שאני יודע עד עכשיו) החפצים המיוחדים לכל דמות.
אלו הם חפצים(בדרך כלל נשקים) שלא ניתן לקנות בחנות.
לכל דמות יש את הנשק הלבן שלו,זהו הנשק המיוחד שלו,אין לו אלמנט מוגדר והכח שלו ממוצע+אבל ניתן לשפר אותו באיזה אלמנטים שרוצים.
בנוסף לכך הוא גם יפה
אין עוד הרבה מה לפרט בנושא הזה,אל תתעסקו איתו גם יותר מידי,במיוחד לא ברמות הקטנות.
אם תשיגו תשיגו,אם לא אז לא.
7.ה-Skill Hive
ה-Skill Hive או בעברית "כברת הסקילים" הוא האזור שמרכז את כל הסקילים,ומחלק אותם לפי "קטגוריות".
תוכלו לראות זאת במשחק שלכל אזור בכברת יש מחומש קטן בולט יותר שמסמל איזה אזור זה.
תוכלו לראות גם מהם הסקילים שנתונים לשימוש כרגע ומה לא.
אם תשימו לב תיראו שיש עוד המון סקילים שהחברה מתכננת להוציא כנראה,ככה שמה שיש בחנות כרגע זה לא הכל.
אין לי הרבה מה להגיד בנושא הזה,כי אני בעצמי לא מבין בו הכי הרבה.
אני יודע רק שכאשר משלימים את כל הכברת,היא זוהרת וקורה משהו,יכול להיות שהסקילים מתחזקים או משהו אני לא יודע כרגע אבל תוכלו לקנות בחנות כרטיס
שיאפשר לכם לעשות כאילו הכברת שלמה לזמן מוגבל וכך תוכלו ליראות מה זה עושה,אני קיניתי ועדיין לא ראיתי כל כך את ההבדל.
באגע שיהיה לי יותר מידע בנושא אני אעדכן,מי שיודע מוזמן להגיד ואני יוסיף.
8.General
הגנרל הוא אזור בחנות שבו נימצאים כל הדברים המיוחדים של המשחק.
תוכלו לקנות שם כל מיני דברים מיוחדים שיוכלו לעזור לכם גם בקרב וגם סתם ככה כדי לבדוק דברים.
שם נימצאים כל הכרטיסים של המשימות,כל הכרטיסים המיוחדים,כל השיפורים הכל!
הנה כמה דוגמאות:
תוכלו לקנות שם כרטיס הניקרא Hiding,זהו כרטיס שבעזרתו תוכלו להחביא את הרמה שלכם לזמן מוגבל לבחור להיות איזה רמה שתרצו מ-1 עד 60.
כמובן שהרמה לא באמת משתנת אלה זה רק מחביא לכם את הרמה האמיתית.
יוכלו לקנות שם תיק מיוחד.
העזרת התיק הזה תוכלו להשתמש בשיקויים מיוחדים שאתם בוחרים לכם בחנות(כל שיקויי 20 כסף)ולשים בתיק ולהשתמש מתי שתירצו.
בשיקויים תוכלו להשתמש בקרבות PVP עם גארדים ובמשימות.
תוכלו לבחור שיקויים של חיים ושל SP או של מתקפות אלמנטים וחיזוק הגנה/התקפה.
תוכלו לקנות שם כרטיס לשינוי הכינוי שלכם,בעזרת הכרטיס תוכלו לשנות את הכינוי שלכם.
קיים גם כרטיס לשינוי הכינוי של הגארדים שלך!
יש עוד המון דברים מגניבים ומעניינים שם שיעזרו לכם במשחק ובחקרו
9.סוף דבר
אז מה אנחנו יכולים להבין מכל זה?
אני מסיק מזה שאינפינטי הוא משחק עשיר באפשרויות ומעניין מאוד שאני ממליץ לכל אחד ואחד מכם לנסות!
אינפינטי נותן לכם להנות מכל האפשרויות שיש במשחקים אחרים ויותר!
הוא מזמין אתכם להנות מעולם שלם של הנאה!!
www.playinfinity.net
הרשמה-
http://www.gamengame.com/en/member/member_form.php
הורדה-
http://www.playinfinity.net/sub_main/suppo...w/down_view.htm