אז ידידה טובה שלי כתבתה לי את זה מה ליעץ לה היא מבואסת ולא יודעת מה לעשות
טוב אז ככה לפני שנתיים בערך הכרתי ילד אחד בהתחלה הכל היה סבבה היינו ידידים אפילו ידידים טובים ותמיד ידעתי שיש לי משהו מיוחד אליו אפילו קצת יותר מסתם ידידות טובה.....היינו נפגשים פעם ב...ומדברים הכל הכל.. כמה זמן אחרי זה היה חופש וניתקנו את הקשר לגמריי עד שפתאום הוא שלח לי הודעה והתחלנו לדבר שוב עד שלאט לאט הרגשתי שאני מתאהבת לא ידעתי מה לעשות כי תיארתי לעצמי שהולך להיות לי קשה עם זה....עכשיו כבר יותר מ-8 חודשים אחרי..עדיין אוהבת אותו כמו ביום הרראשון או אפילו יותר......אין קשר ביניינו בכלל...מתעלם ולא מתייחס כאילו אנחנו בכלל לא מכירים...יודע שאני אוהבת אותו אבל לא מעניין אותו כנראה...או שלא רוצה לפגוע, לא יודעת...יוצא ונפגש עם בנות אחרות ויודע שזה מציק לי ואני נפגעת מאוד מההתנהגות שלו אבל הוא לא עושה כלום כדי לשנות משהו ביניינו הוא ממשיך להתעלם ולהתנהג אליי כמו מישהי שהוא רואה בפעם הראשונה...אפילו מבטים לא מפנה אליי...גם כשאני שולחת לו הודעות בדר"כ הוא לא עונה אז אני כבר מתייאשת...אני מנסה לשכוח אותו בכל דרך אפשרית אבל זה לא כ"כ פשוט....אני יוצאת עם בנים הרבה אבל לאף אחד לא יצא לי להרגיש כמו שאני מרגישה אליו זה פשוט משהו שונה....
8 חודשים בחרא הזה :\

ציטוט ההודעה