-חדשות ניו יורק פירסמו כתבה על השתמשות בסמים בעסק ההאבקות, בהקשר לטרגדיה של כריס בנואה, הכתבה כוללת ראיונות עם קונן, ודיסקו אינפרנו ועוד לכתבה המלאה לחצו על הלינק הבא: http://www.nydailynews.com/sports/more_sports/2007/07/08/2007-07-08_a_prescription_for_pain.html
-ג'ים רוס הוסיף בלוג חדש, בבלוג הוא התייחס למסעדה החדשה שהוא פתח ענה למספר שאלות בקשר לטרגדיה של כריס בנואה והתייחס לחזרה של מיק פולי לבלוג המלא- http://www.jrsbarbq.com/blog/2007/07/08/jr%e2%80%99s-bar-b-q-opening-the-duke-and-the-mick-well-represented-negative-comments-addressed-head-on-powerbombs-kane-jr-in-the-dungeon-with-stu-bar-b-q-pizza-jushin-liger-droz/
-בפעם השלישית בחמש השנים האחרונות הקולינקל סנטר יארחו בשידור חיי את האבנט של ECW וסמאקדאון, באוגוסט 21, שמות כמו אדג', קיין, אנדרטייקר, צ'אבו גאררו רוב ואן דאם והארדקור הולי יהיו מוכנים להופיע על הזירה
-קינג בוקר יחפש "נקמה" בבובי לאשלי שיפגש איתו אחד על אחד היום בראו אחרי ששבוע שעבר לאשלי ניצח את שלטון בנג'מין והוא הנאמבר וואן קונדטר לאליפות הWWE בגרייט אמריקן באש
-ג'ון סינה הוסף לתוכנית "ג'רי קינג לייב" בCNN שתעסוק בטרגדיה של משפחת בנואה, עד כה זו הרשימה של המתאבקים שיופיעו בתוכנית:
בראט הארט
כריס ג'ריקו
מארק מרו
טד טיבאסי
-הקארד הנוכחי והמעודכן לPPV של TNA וויקטורי רוד
-אלוף TNA קורט אנגל ואלוף הX דיווזן סמואה ג'ו נגד אלופי הזוגות TEAM 3D
-סטינג&אביס נגד טומקו&אייג'י סטיילס
-כריס הריס נגד כריסטיאן קייג'
-10 איש הדחות מאץ'
-אריק יאנג&גיל קיים נגד רוברט רוד&MS ברווקס-מיקס טאג
-ריינו נגד ג'יימס סטורם
-צ'אק פלאמבו דיבר על הגימיק החדש שלו בWWE.COM
-WWE.COM פירסמו תגובות של מארק הנרי וכריס מאסטרס לגבי החזרה של ריי מיסטריו כמו כן תגובה של אלוף המשקל כבד אדג' שאמר "אני לא יכול לחכות להכנס לזירה עם מיסטריו ולהגן על החגורה שלי"
-באוגוסט המאוחר או ביוני המוקדם הארדקור הולי יעשה את החזרה שלו לזירה, להזכירכם הארדקור הולי נמצא עכשיו בסמאקדאון אחרי שעבר בדראפט מECW לסמאקדאון וכנראה שנראה אותו חוזר כפייס
-כנראה שנראה סקוואש של קאלי בגרייט אמריקן באש שהוא יביס בקלות את בטיסטה
-רוב ואן דאם נמצא עכשיו באנגליה ולא ידוע אם הוא יחזור לWWE או לTNA כששאלו אותו לגבי לעשות ראיונות בצילום הוא ענה " אבל אני גדול יותר מזה" "But I'm bigger than that"...
עד כאן להיום!! תהנו!!
קרדיט לדוד:"ישתבח שמו"

ציטוט ההודעה