איך עוד אין אשכול רשמי בנעוץ על כישרונות במשחק?
קיצר תנעצו את זה..
פה תירשמו שחקנים טובים שמצאתם במשחק, אני יתחיל:
Freddy Adu- אולי השחקן הכי חרוש, בכמעט בכל מנגר בשנים האחרונות יש אותו והוא נחשב לכישרון גדול. הוא קשר קדמי אמריקאי, צעיר..
Carlos vela- צעיר טוב בן 17-18 משחק בקבוצה ב' של ארסנל. הוא משחק כקשר קדמי או חלוץ. הוא עולה יותר מ4 מליון. השקעה טובה לעתיד.
Nicolas Millan- אחד הצעירים מקולו קולו הקבוצה הצ'יליאנית הוא רק בן 14 בהתחלה אבל בתווך הארוך הוא נהיה כוכב. הוא חלוץ, מומלץ להביא אותו לקבוצות קטנות. אגב אפשר להחתים אותו בחינם
Hatem ben arfa- כמו שכתבי באשכול של הסיפור שלי,הבאתי אותו כל עונה בהשאלה כי הוא מסומן ככוכב עתיד (גם במציאות). די יקר משחק כקשר שמאלי או באמצע..
Gio dos santos- עוד שחקן ידוע יחסית.. ברצלונה לא ממש נותנת לקנות אותו אבל אפשרי מאוד להשאיל אותו. הוא קשר קדמי. הוא יהיה שחקן מצוין גם במציאות
Guy asulin- לדעתי הישראלי הכי טוב במשחק (גם מבארסה בקבוצת C שלהם) אחרי שנה- שנתיים מתפתחים לו אחוזים מצוינים. אפשר להחתים אותו בחינם בתנאי שהוא ירצה..אגב הוא קשר שמאלי קדמי וימני..
Jack hobbs- בלם מליברפול גם צעיר מאוד.. אחרי כמה שנים הוא נהיה תותח
Billy jones- הוא מגן בשני הצדדים וגם בלם, הוא צעיר ומשחק בקבוצה נידחת באנגליה אז הוא גם די זול.
Jelle van damme- בלגי תותח אני לא זוכר אם הוא מגן שמאלי או ימני אבל הוא ממש טוב וזול יש לו אחוזים מצוינים. טוב לקבוצות קטנות.
(אגב יש עוד שחקן טוב באנדרלכט קצת יותר יקר אבל טוב קורים לו borre משהו)
Oscar ustari-שוער ארגנטיני עם אחוזים מצוינים רק בן 20 ממש זול ביחס ליכולת שלו..
Pablo vitti-אני לא יודע אם הוא מוכר או לא.. הוא חלוץ לא יקר הוא ארגנטיני ממש טוב.. מכניס הרבה שערים יחסית
Matias fernandez- לא בטוח שכתבתי טוב אבל הוא גם מקולו קולו ממש טוב אחוזים טובים. מומלץ לקבוצות קטנות.
Marcelo- אצלי הוא בריאל אבל אולי הוא בקבוצה אחרת לפני העדכון. הוא מגן שמאלי תותח די יקר אבל שווה כל אגורה..
Giorgio chiellini- מיובה כישרון ענק אולי המגן שמאלי הכי טוב במשחק. בהתחלה הוא לא יקר יחסית ליכולת שלו רק משהו כמו 5 מליון אחר כך הוא ממש מתייקר..
הממ זהו לבינתיים יש לי עוד שמות אבל אין לי כוח לכתוב חחח..
תוסיפו אתם..