איך המורה שלכם בישר לכם שעברתם טסט?
המורה שלי היה מורה סטלן אחרי הטסט הוא דיבר עם הבוחן ואז עושה לי היית תותח באותו רגע לא הבנתי מה זה אומר רק אחרי חצי שעה קלטתי שעברתי![]()
איך המורה שלכם בישר לכם שעברתם טסט?
המורה שלי היה מורה סטלן אחרי הטסט הוא דיבר עם הבוחן ואז עושה לי היית תותח באותו רגע לא הבנתי מה זה אומר רק אחרי חצי שעה קלטתי שעברתי![]()
|
|
הוא התקשר אליי בצהריים המאוחרים באותו יום ואמר לי
"אתה בטוח שהוא לא נגע לך בהגה או משהו?"
אבל גם ידעתי שהוא לא נגע וגם ידעתי שאם זה היה המקרה אז היה כתוב את זה והמורה היה יודע
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
וואי הטסט שלי היה ביום שישי..
ולא ידעתי מה הולך.. הייתי במתח עד יום ראשון.. בבוקר היה אמור להיות תלוי במשרד הרישוי כל אלה שעברו..
שלי לא היה תלוי..
כבר הייתי בטוח שמשהו לא בסדר.. ואז עד הערב המורה שלי בירר מה לא בסדר כי הייתי פרפקט..
ובסוף גילו שעברתי
הייתי לחוץ רצח![]()
חחחח התקשרתי למורה שלי אחרי צהריים לבדוק מה קורה......אז הוא עושה לי כזה יש לי עכשיו פחות 2 תלמידים תמצא לי 2 חדשים ( כי אני וזאת שעשינו טסט עברנו ) אבל חחחח לא הבנתי מה הוא רוצה אז אמרתי לו בסדר אני יביא לך תלמידים אבל עברתי או לא...חחח הייתי יותר מידי בלחץ!!
חחח המורה שלי התחיל לבלב לי תמוח על שטויות ואני הייתי חולה באותו יום, והוא העיר אותי משינה והייתי בטוח שנכשלתי
הוא עושה לי מה אם עברת מה אתה מביא לי אמרתי ו קולה דיאט כי אתה שמן חחח
הוא אומר יאללה עשינו עסק חח הייתי צריך לקנות לו קולה
הייתי בהלוויה של ילדה מהשכבה שלי ואז הוא מתקשר ואומר לי שלא עברתי וזה היה הטסט השני שלי וידעתי שנהגתי טוב התחלתי לצעוק ולקלל בבית העלמין שם כולי הייתי מבואס ואז הוא התחיל לשחק איתי ב"עברת,לא עברת,עברת.." עד שהוא נשבע לי שעברתי והתחלתי לצעוק משמחה שם..חחחחח לא נעים..
ממ הטסט שלי היה ממש בסוף היום.. בשעה 3.. ובערך ב3 וחצי יוצאות הרשימות של מי שלא עובר..
אז אמרתי לו "מוטי אנחנו מחכים עכשיו עד שיש תשובה! לא אכפת לי גם אם אני נכשלת!"
טוב.. הוא הולך בודק וזה.. חוזר ומתקרב לכיוון של האוטו (ישבתי בפנים חיכיתי במזגן חח)
ואז הוא עושה עם היד כאילו מוריד זיעה מהמצח.. פותח את הדלת של האוטו.. אני שואלת אותו "נו אני כתובה ברשימה של אלה שלא עברו..?"
אז הוא אומר "את לא כתובה ולא תהיי כתובה" מזל טוב
חחחחח איזו צרחה דפקתי !!!!!
תאמת מרוב שכבר הייתי עצבני שניכשלתי ראשון
אז הוא התקשר אלי "ציון מזל טוב עברת"
אמרתי כזה "יופי " סתם לא שמחתי ממש ...כי ממש כאב לי שנכשלתי ראשון לא הגיע לי להכשל ואני נהג משהו אש
סתם טסטר בן **** הכשיל אותי סתם אשכרה...והמורה עוד אמר לי שאין מה לעשות...
^^
ציון.. אתה עדיין בזה!?
חלאס. נגמר.. המלווה גם אמור להיגמר לך בקרוב
קח את זה באיזי..
הטובים עוברים טסט 2![]()
מקסים לא הייתי קורא לך נהג מצויין
אולי נהג מהיר אבל לא מצויין חחח![]()
אתה עדיין מוביל 3:1:1
הוו ברוך ה'
סוף סוף מישהו מסכים איתי !
נהג טוב לא נמדד במס' הטסטים שהוא עובר.
תסתכל על זה כמו על מבחן רגיל.. אתה יכול להיות מנייאק ולהעתיק ממישהו שלמד ולקבל 80
לפעמים זה עניין של מזל..