או קיי הכוונה ב aoe היא attack on earth יש כאלה שמפרשים אחרת אבל הכוונה בכולם זהה הכוונה לאסיסט שהעלה המון בהתקפה שתוקפת הרבה מיפלצות ובsta וככה הוא עובר תוקף מיפלצות רבות והורג אותם ועולה מהר רמות אז נתחיל:
קודם כל ברמה 15 תהפכו לאסיסט (זה דיי ברור לא...) עכשיו תעלו במיתקפת אגרופן הראשונהב כמה שצריך וגם בשניה ואז תתחילו להעלות במיתקפת הaoe מיתקפת האגרופן השלישית (שחכתי איך קוראים לה) כמובן שכדאי ואף מומלץ להעלות בדרך גם לבאפים בכל אופן אין מדריך סטאטים מדויק כי לכל אחד יש בערך את הבילד שלו יש כאלה שאוהבים לשים גם הרבה str לכח או הרוב dex אבל בעיקרון המטרה להעלות כמה שיותר נקודות לsta המלצה שלי תעלו עד רמה 20 1 sta ו1str (כשאתם מקבלים עבודה שימו את רוב הנקודות ב str אבל לא בהפרש גדול מהsta) ואז מרמה 20 תעלו 3 רמות sta רמה אחת str עכשיו עם אתם עשירים ויוכלים ליקנות טבעות טובות של str אתם יכולים גם להעלות 5 רמות sta ורמה אחת str בעיקרון בסקילים תעלו לסקיל aoe ומידי פעם לבאפים כי הם יעילים ובשרשראות שיהיו ל ap ואתם מסודרים כמו כן בעבודה שניה תהיו בילפוסטרים וזה גם ידוע כבילד החזק והטוב ביותר לאסיסט
עם מישו מעתיק נא לתת לי כרדיט

! ! ! כן גם אני ראשי להיות מנהל אחד הפורומים ! ! !
counter strike
גם אני עברתי את ה- 1xx הודעות שלי