תראו אני חושב שזה קשור לפה בכל זאת גדנ''ע זה הכנה לצבא ואני הולך לחוות את זה בשנה הבאה וזה סתם מעניין אותי מה עושים שם וכו' מישהו שהיה יכול לספר חוויות שלו משם?
תראו אני חושב שזה קשור לפה בכל זאת גדנ''ע זה הכנה לצבא ואני הולך לחוות את זה בשנה הבאה וזה סתם מעניין אותי מה עושים שם וכו' מישהו שהיה יכול לספר חוויות שלו משם?
|
|
אני באופן אישי לא עשיתי גדנ"א כי השכבה שלנו נדפקה..
שמע אחי אני לא יודע אני אסביר לך ממה שסיפרו לי ממש ששאלתי וגם חבר של דוד שלי מעביר גדנאות כאלה..
אחי זה יותר שבוע של חוויה שמראה לך את הרקע הכללי של הצבא ואת הסגנון הכללי וזה אבל זה לא מה שיהיה בצבא ואפילו לא קרוב לזה... גדנא זה בהחלט חוויה מאוד נחמדה עם כל השכבה וזה אבל זה לא הבצא ולא קרוב אליו..
מי שרוצה להוסיף לפרט וזה כי אני לא יכול להגיד ממקור ראשון מוזמן לעזור לבן אדם התותח הזה
וואלה זה שבוע של כיף .. עם טיפה משמעת צבאית , ובסוף השבוע יש לך מטווחים .. שבוע של שכונה וצחוקים![]()
slickskter@gmail.com
אני היתי, זה 5 ימים ש"המפקדים" בשקל מנסים להראות לך איך זה בצבא ומי הבוס שמה-למרות שזה לא מצליח.
הרבה ח', הרבה ריצות, 20 שניות הייתם שם ושם וכך הלאה, קצת מורשת קרב, מטווחים לקראת הסוף (כמובן יורים מרובים עקומים שפג תוקפם חח)
תכלס זה שכונה וכיף, שווה לנסוע :]
יש לי בשנה הבאה...
חברים שלי אמרו לי שזה צחוקים וזהוא....הםשמו שם למישהוא בלון מים בנעל ועד עכשיו לא יודעים מי זה
לנו ביטלו את זה אתמול כי כל יום ביא' הוא חשוב...שיחנקו
היה לי תחילת שנה...
זה בעיקרון כיף כזה מסבירים לך רקע כללי על הצבא..
המפקדים גרועים רצח אבל בסוף נפתחו קצת [שברו דיסטנס איך שאומרים]...
מטווחים בסוף זה מה שאני לפחות לוק חאיתי זה היה החוויה הכי טובה..
הרבה נקיונות גם לא אהבתי
עשיתי גדנ"ע בבסיס צלמון! חרא התייחסות חרא גד"ע.. ברור לי שזה לא בית מלון אבל בעעעעעעע זה מה שיש לי להגיד![]()
תודה לשי 360 על החתימה =)
האמת שגם הרצל רצה..
אבל הוא מת =\
עושים לך סוג של אימון לפני הצבא כדי להכין אותך למה שהולך להיות שם
שמעתי שזה די עוזר לך כי אתה יודע לפני מה אתה עומד