מצרכים
חומרים ל-3 כוסות:
1 כוס מים
1/2 כוס סוכר
1/4 כפית מלח
1/2 כוס סירופ תירס
300 גר' שוקולד מריר
1/2 כוס וודקה ו-1/2 כוס ברנדי
1 כפית תמצית וניל אמיתית
![]()
אופן ההכנה
1. מביאים לרתיחה בסיר מים, סוכר, מלח וסירופ תירס. מסירים מהאש ויוצקים על השוקולד. מערבבים עד שהשוקולד נמס. מצננים לחום שפתיים.
2. מוסיפים וודקה ותמצית וניל מערבבים היטב. טועמים ומוסיפים וודקה, אם רוצים.
3. מעבירים לבקבוק ושומרים במקפיא. מגישים ישר מהמקפיא, עם דובדבן, ואפשר גם נגיעה של שמנת.
![]()
תהנו אחים שלי!!



ציטוט ההודעה






