בינתיים הפועל מובילה כבר 3-0, אסולין כבש בדקה ה42 אחרי הגבהה של דגו, באדיר כבש את השני בדקה ה50 ונתאכו כבש בדקה ה75.
נתניה הפסידה 1-0 והודחה.
הפועל הנציגה היחידה שלנו באירופה.. גם משהו..
שיהיה לה בהצלחה![]()
בינתיים הפועל מובילה כבר 3-0, אסולין כבש בדקה ה42 אחרי הגבהה של דגו, באדיר כבש את השני בדקה ה50 ונתאכו כבש בדקה ה75.
נתניה הפסידה 1-0 והודחה.
הפועל הנציגה היחידה שלנו באירופה.. גם משהו..
שיהיה לה בהצלחה![]()
נערך לאחרונה על ידי shachar4490; 30-08-2007 בשעה 23:18.
|
|
חבל שרק הפועל עלו נתניה דווקא התמודדו איתם טוב עד לשער שספגו.
Antonio Puerta and Chaswe Nsofwa, Rests In Peace
נתניה החמיצה הזדמנויות מצויינות אבל אין מה לעשות.. גם נמיגה אחת זה משהו..
זהו. הפועל ניצחה 3-0.
שמעו מכל המתמודדות הבועל קיבלה את הכי "קלה"... כמובן שאין דבר כזה, אבל היא קיבלה
את המתמודדת הכי נוחה... מכבי גם הייתה אמורה לעבור קבוצה מליגה 2 מטוריקה, אבל ההגנה
לא הייתה וזה לזכותם.. לא שיטרית, לא יחיאל, לא מרטינוביץ' ואם אני לא טועה גם לא שפונגין..
מבחינתי הכי התאכזבתי מנתניה.. לרייה קבוצה חמודה הכי טובה מכל הקבוצות מבין ה3, אבל נתניה
הייתה חייבת לעבור אותה, הבעיה השערים? אם תשימו לב נתניה כבשה מול הרצליה, מול הבועל 1-1 אין
על מה לדבר.. וזהו.. כולה הבקיעו 3 שערים, ואחד מהם היה עצמי של הרצליה מולם.. כלומר 2 שערים בכל
העונה.. אז זה אומר הכול... לגבי הבועל בואו נקווה שלא יפציצו לה באיזה קבוצה ושתעבור איכשהו, הם קבוצה
טובה, אבל אני לא חושב שיהיה להם קל בשלבים הבאים כי באמת שירוקי הכי חלשה.. ואחרון החביבה מכבי שוב,
אני רוצה לומר שהקבוצה ללא נימני זה קבוצה ללא חיים.. מה הם יעשו בלעדיו ה' יודע.. כל משחק הוא מציל אותם,
שנה הבאה הוא פורש... מה הם יעשו.. כבר זה נהיה טימטום.. בכל מקרה מה שהרווחנו מכל זה שההומואים של
ספורט 5 לא הצליחו לשים בספורט לייב את המשחקים של אירופה :]
נתניה הפסידה בגלל חוסר הניסיון והחוסר מחץ בהתקפה.אני חושב שנתניה יכלה לעבוא אותם אם רק הייתה מבקיעה מכל ההיזדמנוית שקיבלה.סה"כ לירייה לא הרבה יותר טובה מנתניה.
Celsea Is My Love
מכבייי לא בשלבבבבבבבבבבב הבאאאאאאאאאאאאא
חזרתי מהמשחקק היה טירוףףף
נערך לאחרונה על ידי Silva; 31-08-2007 בשעה 11:47.
הקבוצה החזקה ביותר מהשלוש שייצגו אותנו באירופה עלתה
רציתי שנתניה תעלה, חבל שלא עלתה.
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 31-08-2007 בשעה 13:09.