בנוגע לצבא
שלום, רציתי לשאול.
זה קצת מעצבן אבל יש אנשים שלא מתקבלים לצה''ל ויש הרבה מאוד אנשים שמשתמטים (בדרך כלל עושים את עצמם חולי נפש).
ואחרי זה תמיד יש כותרות ענק על זה ששיעור ההשתמטות מצה''ל עולה.
yet,
מתי שבן אדם שכן יש לו מוטיבציה, ובן אדם שמוכן להשקיע לעזור ולתרום למדינה שלו נדחה על ידי הצבא מסיבות כאלו ואחרות או שלא מקבל תשומת לב או התייחסות כלל מתחיל להרגיש כאילו מעמסה על הצבא. זה עוד יותר מחזק את זה שלצבא היום לא אכפת מהחיילים שלו.
הם משתמשים בנוער שלנו כמו זבל. יש הרבה אנשים שכן רוצים לשרת אבל משום מה הם מקבלים יחס כאילו הם מעמסה על הצבא ולצבא הרבה פעמים לא אכפת, פשוט לא אכפת מהם. (אני מדבר על אנשים שכן רוצים לשרת ולעזור).
אז אין פלא שככה זה קורה.
למה יש כל כך הרבה השתמטות.
פשוט רואים שלצבא לא אכפת בכלל מהחיילים שלו.
עושים ניסויים על חיילים ביחידות מובחרות, כל הזמן יש פאשלות וחיי אדם נגמרים סתם בגלל טעויות של מפקדים.
ושלא נדבר איך נתנו לחטיפות בכלל לקרות .
קיצר הצבא נהיה ד-פקה.
כל הגנרלים הדגנרטים והזרוע הצבאית השבורה שלא יודעים כלל איך לתכנן מלחמה (בטח שאיך לבצע).
אני יכול גם להגיד שבמלחמה שיט לא שמו עליי.
משאית של פיקוד העורף עברה ליד הבית שלי מיליון פעמים.
פעם אחת, אבל אפילו פעם אחת הם לא נכנסו אלינו הביתה וסבתא שלי כמעט מתה בגלל התנאים המחורבנים שהיו במלחמה.
ומה שמצחיק שיש אנשים שרוצים לשרת אחרי זה כולל אותי....
לפי דעתי הגיוס לצה''ל יותר יותר מושפע מחשיבה על העתיד (הכבוד והקבלה למקומות עבודה) יותר מאשר על "פטריוטיות".
תסכימו איתי בכל אופן.
אני יודע ששמו על כל האנשים ששירתו אצלי במשפחה אצבע אמצעית אחת גדולה. בהתחשב בעובדה שכל המשפחה שלי שירתה בצה''ל וכולם נפצעו שם (שלא נדבר שהם לא קיבלו כלום).



ציטוט ההודעה





