רציתי לשאול מה יש במבחנים הפסיכוטכניים, בעיות מילוליות?
האם יש שם סדרות<?
אם לא יצא לי טוב האם אני יכול לערער ולעשות מחדש?)
רציתי לשאול מה יש במבחנים הפסיכוטכניים, בעיות מילוליות?
האם יש שם סדרות<?
אם לא יצא לי טוב האם אני יכול לערער ולעשות מחדש?)
|
|
אי אפשר לעשות שוב, ואני לא חושב שאפשר לערער כי התוצאות שלהם סודיות ..:\
יכול להיות שאני טועה
slickskter@gmail.com
SlickK, אתה צודק אחי התוצאות סודיות.
emek, בצו ראשון בשלב הראשון של העימות נתונים היא תשאל אותך אם אתה מרגיש טוב ומוכן לעשות מבחנים כי הם מאוד חשובים ואי אפשר לערער עליהם. אני אישית אמרתי לה שאני עייף ולא מרוכז ואני מעדיף לעשות ביום אחר אז פשוט היא קובעת לך יום אחר ואתה בא עושה את המבחנים והולך.
כשתיכנס למבחנים הם יחתימו אותך על זה שאתה באמת מוכן לעשות את המבחן ומרגיש טוב. בקיצור המבחנים האלה חשובים ואי אפשר לערער עליהם אז תדאג לבוא מוכן אליהם.
בקשר לתוכן השאלות אני יגיד לך ממה שאני זוכר. המבחן הראשון זה קטעים שאתה קורא ואז בסוף הקטע יש לך שאלות. אני אישית לא הספקתי את כל השאלות אז תשתדל לא להתעכב יותר מדי.
יש מבחן שנותנים לך קשר בין שתי מילים ואז עוד מילה ואתה צריך להשלים את הקשר המתאים. לדוגמא:
גבוהה : נמוך
רחוק : ___ ופה למשל אתה צריך להשלים "קצר".
יש מבחן שהוא על אותו עיקרון רק על צורות.
יש מבחן על שאלות מתמטיות. לא סדרות חחח אל תדאג אלה שאלות שאתה תוכל לענות עליהן בלי בעיה הקושי היחיד בהן זה שאין מחשבון וצריך לחשב הכל על דף וזה גוזל הרבה זמן. גם כאן הייתה לי בעיית זמן.
יש מבחן שנותנים לך כמה צורות כל צורה ממוספרת ואז אומרים לך לפי המספרים איך הצורה הכללית (שמורכבת מכל הצורות הממוספרות) אמורה להיראות ואתה בוחר תשובה. עזוב קשה להסביר את זה אתה תבין את זה כבר שם יש הסברים ודוגמאות והכל. יש עוד מבחנים אני לא כל כך זוכר...
שורה תחתונה אין מה להתכונן למבחנים האלה, תדאג לבוא רגוע אחרי שחירבנת ותעשה אותם.
עצה קטנה תשתדל לעשות מהר כי בסוף אתה נשאר עם 3 שאלות ו20 שניות לסיים אותן וחבל... אל תתעכב יותר מדי לפעמים אפשר לנחש את התשובה שנראית הכי הגיונית.
יצא לי מגילה חחחח קיצר בהצלחה!
ישי התותח
פתח ספר פסיכומטרי ז אותו דבר יותר קצר יותר קל
יש אפשרות לערער אבל סיכוי של 1:1000
התשובות של שני הבחורים למעלה מדויקות ומצוינות
אין על מה לחזור