אני יוצא סתם עם חברים לאכול משהו..
להימורים ליגת האלופות : http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591
הולכים לביג החדש יש מוש בן ארי ועוד..:] מי בא?
הפלייליסט שלי..! הרבה שירים איכותיים :] והרבה מלד זפלין ! תראו מזה שירים !
יוצאאא
נכתב במקור על ידי -Silent- הולכים לביג החדש יש מוש בן ארי ועוד..:] מי בא? 0.O לאן אתה הולך? איפה זה?
יושבים על פיצהההההההההההההההההההה
יושבים על בירה וקוסקוס (זיונים) חחח
נכתב במקור על ידי Top-MaN יושבים על בירה וקוסקוס (זיונים) חחח חה חה חה אם נישקת בחורה על הלחי בחיים שלך אני עושה שעווה בראש שאבא שלך לא ירביץ לך עלק בירה בדיחות של כתה ו'
נכתב במקור על ידי Dr.Nargila חה חה חה אם נישקת בחורה על הלחי בחיים שלך אני עושה שעווה בראש שאבא שלך לא ירביץ לך עלק בירה בדיחות של כתה ו' חחחחחח הדבקת ת'בן אדם לפינה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Baby King 0.O לאן אתה הולך? איפה זה? חחח בבאר שבע.. מי שמבאר שבע יבין
נערך לאחרונה על ידי LedZeppelin.; 29-09-2007 בשעה 21:01.
נכתב במקור על ידי Dr.Nargila חה חה חה אם נישקת בחורה על הלחי בחיים שלך אני עושה שעווה בראש שאבא שלך לא ירביץ לך עלק בירה בדיחות של כתה ו'
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך [18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
אני מאשדוד אחי אני לא אולך לשום מקום היום לא יודע למה .... מול המחשב בלילה(אשכול לילה)... ויש לי 20 דפים בחשבון לעשות ועוד לא עשתי כלום חחח
קרדיט לFireShark בגלל שהוא אמרו לי לבוא לפורם... קרדיט ללHuman Torch על היפה הפצצה מלמטה... גם אני אוהב RAP Rap בנשמה צתרפו לאגודת הRAP של Iatraf.co.il
ביד..
חוקי הפורום