מרכיבים:
כוס אולדפאשן
1 Oz- קמפרי
1 Oz- ורמוט צינזאנו אדום
1 Oz- סודה
אופן הכנה:
ממלאים את כוס האולדפאשן בקרח.
מוזגים את הקמפרי והצינזאנו האדום לכוס ולאחר מכן מוסיפים את הסודה.
ניתן להוסיף פלח תפוז.
מרכיבים:
כוס אולדפאשן
1 Oz- קמפרי
1 Oz- ורמוט צינזאנו אדום
1 Oz- סודה
אופן הכנה:
ממלאים את כוס האולדפאשן בקרח.
מוזגים את הקמפרי והצינזאנו האדום לכוס ולאחר מכן מוסיפים את הסודה.
ניתן להוסיף פלח תפוז.
|
|