אממ רציתי לשפר את האנגלית שלי, והציעו לי לקרוא ספרים באנגלית והרעיון נשמע לי טוב..
קיצר אני יא' 5 יחידות והאנגלית שלי ממוצעת..לא ברצפה ולא בשמיים..
בקיצור רציתי המלצות על ספרים קלילים, לא משהו כבד, לא משנה הז'אנר - שיתאימו לרמה שלי ויהיו קלילים..
אממ רציתי לשפר את האנגלית שלי, והציעו לי לקרוא ספרים באנגלית והרעיון נשמע לי טוב..
קיצר אני יא' 5 יחידות והאנגלית שלי ממוצעת..לא ברצפה ולא בשמיים..
בקיצור רציתי המלצות על ספרים קלילים, לא משהו כבד, לא משנה הז'אנר - שיתאימו לרמה שלי ויהיו קלילים..
.
.
.
.
|
|
אף אחד לא עונה לך כי אם אתה ברמה של 5 יח' קח סתם ספר מהספריה וקרא אותו.
לא אמורה להיות שום בעיה עם זה. :\
לא הרבה בקיאים כאן בספרות אני מניח ובטח שלא באנגלית.
תקרא את הארי פוטר באנגלית זה עוזר..
Father Unknown- גם תותח..
יש מלא...
לך לספרייה תבחר מה שמעניין אותך![]()
נסה גם את שר הטבעות וההוביט
People created religious inventionsTo give their lives a glimmer of hopeAnd to ease their fear of dyingAnd people created religious intentionsOnly to feel superior and to have a license to kill
אני אומר תתחיל לקרוא תסדרה של הארי פוטר באנגלית
אתה יכול לנסות גם את "night". זה ספר על השואה. לפעמים זו אחלה דרך לחקוק גם כמה מילים חדשות לזיכרון.
רק תתרחק מדגלס אדאמס וכל הספרים שלו (the hitch hiker's guide to the galaxy, so long and thanks for all the fish, the resturant at the end of the universe, mostly harmless....)
אני סיימתי 5 יחידות י"ב כמו משחק ילדים מפגר והספרים האלו תמיד הציגו לי מילה חדשה שלא הכרתי לפחות פעם בחמש עמודים!
אתה בטח יודע כמה זה מתסכל להיסחב עם מילון או מילונית כל פעם שרוצים לקרוא את הספר.
מניסיון מר, תקרא תמיד ספרים שלכל הפחות אתה מסוגל לעבור 7 עמודים בלי להיתקל במילים חדשות אם אתה רוצה לעבור בלי תסכול מר את הספר.
אם בכל זאת אתה נחוש ללמוד מלא מילים חדשות אפילו כשהדבר יתבטא באיבוד קסמו של הספר עקב חוסר יכולת לקרוא אותו בצורה רציפה קח בחשבון שאת חלק גדול מהמילים יש סיכוי שתצתרך לתרגם כמה פעמים לפני שתפנים את המשמעות שלהן.
תהנה.
חח אני בדיוק קורא את הספר Lord of the ring ( שר הטבעות ) קרא אותו .. הוא נחמד ! .
ואם בא לך ספר יותר פשוט אז תקרא את E.T הוא נחמד כזה וקליל , במיוחד שאתה מכיר את העלילה .