שמועות אומרות באתרים שונים שלמפרד יעבור אולי בינואר לריאל!
מה אתם חושבים על זה?
שמועות אומרות באתרים שונים שלמפרד יעבור אולי בינואר לריאל!
מה אתם חושבים על זה?
Real Madrid ♥
|
|
איפה קראת על זה?
Due to certain information printed in the press, Real Madrid CF wishes to clarify that it never considered the possibility of signing David Villa, despite his extraordinary talents. The Club has never contacted the player or his entourage. Real Madrid CF has a policy of maintaining good relations with other clubs and it would like to stress that it will never do anything that could hinder those relations.
WTF ? שמועות בספרד שדוד וויה יעבור לריאל מדריד לא למפרד תביא ידיעה עד מחר בצהרים ע לא אני נוהל סילבה אתה מאמין לזה ? האתר של ריאל מכחיש .
Siete
אין סיכוי שזה יקרה
ולנסיה לא יסכימו לוותר על שחקן מדהים כמו ויאה ועוד לרעל מדריד.. אם צ'לסי לא הצליחה להביא אותו אז גם רעל לא תצליח עכשיו
החתימה של על החוזה עם סעיף שחרור של 150 מיליון מוכיחה את זה..
בכל מקרה אי אפשר לדעת מה יקרה בולנסיה.. נראה קיץ הבא אבל עדיין זה סיכויים ממש אפסיים שהוא יעזוב
כן גם אני שמעתי, אבל כל כך הרבה שמות רוצים לעבור לריאל, גם קאקא אמר שהוא רוצה ללכת לריאל מדריד
יש גם שמועות שהזרעים בביצה הימנית שלי הולכים לעשת פשיטה על החברים משמאל
זה כמה שהשמועה הזאת אמיתית
על לאמפררד לא ראיתי כלום למרותך שראיתי שהוא צפוי לעזוב ואני יודע שהוא יעזוב לריאל עם הוא יעזוב אבל דוד וייה מאיפה זה הגיע והאתר הרשמי של ריאל מדריד הוציא מכתב שזה לא נברא
Siete
אההה כן גם אני קראתי על זה אבל לא נרא לי שזה יצא לפועל...
מתערב שלאמפררד יגיע לריאל מדריד אבל דוד וייה בחלומות
דרוגבה יגיע לפניו למרות שלדעתי דרוגבה ילך למילאן .. אבל למפארד כל כך מתאים לפה
אני לא רוצה את דרוגבה כי אז ראול יצטרך לשחק מאחור החלוץ והיגואין לדעתי הוא יהיה אחד החלוצים הטובים בעולם הוא בן 19 השתתף בערך ב4 משחקים ב2 מהם עלה כמחליף וכבש 2 שערים שנה שעברה כבש שערים חשובים והראה טכניקה אדירה .. לא רוצה את דרוגבה ברוך הבא למפארד
Siete
שמועות לחלוטין לדעתי!
אני לא מאמין לזה שלמפארד יעבור לריאל.
נחכה לינואר ונראה.
דבר ראשון נחכה לינואר דבר שני אתם יודעים כמה שמועות שריאל רוצה מישהו ויש כבר כל כך הרבה
שהרשימה לא גמרת
למפארד אולי יעזוב אבל מי אמר שלריאל..