ישלי איזה ידידה כזאת שממש דומה לי באופי והכל והיא ממש חמודה גם , חברים אמרו לי שיש סימנים שהיא מעוניינת אבל אני ממש לא בטוח בקשר לזה כי ישלה חבר, לא רק זה, הם גם כבר ביחד 7 חודשים והם חולים אחד על השניה ופה אני בבעיה חח,
היא לפני חודשיים ככה אמרה לי הרבה דברים שגרמו לי לחשוב שהיא מחבבת אותי, דברים כמו :
"אתה יודע, אנחנו ממש דומים".. "אני מצטערת שלא הכרנו עד עכשיו".."תמיד לא אהבתי שהייתי רואה אותך ברחוב ולא היינו אומרים שלום אחד לשני".. "אתה לא ראית איך תמיד בכיתה ניסיתי לדבר איתך וצחקתי איתך וזה ?".. "ממש השתנית אתה יודע.. גם השתנית בפנים".. ודברים כאלה.
אני לא יודע אם היא מתכוונת[או יותר נכון התכוונה] למה שהיא אמרה איך שאני חושב..
גם אז היה לה חבר ובזמן שהם היו ביחד היא אמרה לי אתזה, זה היה איזה יום אחד שהייתי אמור לעזור לה עם הגיטרה וזה כי הבטחתי לה פעם, אבל היא נכוותה באצבע אז היא לא יכלה לנגן והיא הזמינה אותי לבוא סתם, ישבנו דיברנו וזה והיא אמרה לי גם "אתה יודע, לפני שאני ואלמוג נהיינו חברים, הוא הבטיח ללמד אותי גיטרה כל יום חמישי כמו שאתה עושה, עד היום הוא לא קיים אתזה ואתה כן.." ובקטע הזה ממש התחרפנתי ולא ידעתי מה להגיד עד שעברנו נושא.
אז לא הייתי דלוק עליה או משהו פשוט חיבבתי אותה הרבה וזה הכל, אני מפחד עכשיו להידלק עליה כי פעם שעברה ממש נפגעתי ממה שהיה לי עם ידידה שאהבה מישהו אחר.. בקיצור סיפור ארוך..
אם אני מבין שאני באמת דלוק עליה אז מה לעזזל אני אמור לעשות .?! ישלה חברר ואני לא יודע אם היא מעוניינת בכלל.. כי גם שהוא אצלה היא אומרת לי שהיא לא יכולה לדבר עכשיו ונדבר שהוא ילך וזה אבל היא לא חוזרת אלי גם, עכשיו אנחנו די בקשר של מדברים-מסננת משהו בסגנון אבל עכשיו אנחנו יותר מדברים וזה..
בקיצורר דיי לחפירה חח
אם ישלכם משהו לייעץ לי אז ממשממש תודהה![]()

, לא רק זה, הם גם כבר ביחד 7 חודשים והם חולים אחד על השניה ופה אני בבעיה חח,
ציטוט ההודעה
"
![שליחת הודעה דרך ICQ אל Adidi =]](images/misc/im_icq.gif)