אז ככה .. כמו כל יום בשביתה.. חייבים לעשות משו XD לנצל תשביתה.. אז היום הלכתי עם חברים ל"סקייט פארק" כן כן.. מאיר ניצן החליט "בראשון יהיה סקייט פארק" וכך הוא בנה :X מי שרוצה.. נאות שקמה בפארק הענק.. היום התחיל בזה שניסיתי לקחת את האופניים של אח שלי.. ותוך כדי נסיעה.. הפדאל השמאלי (אני חושב ><) החליט להשתחרר :] אז נאלצתי לחזור הביתה ולעלות על 14 :] הגענו לשם.. פרקנו תיקים סידרנו זוויות צילום.. וכל השיט הזה.. ואופס :\ מישו שכח לרוקן תדיסק של המצלמה >< .. היו לנו 35 דקות צילום (שזה ממש ממש מעט..) בהתחלה ניסיתי להשתמש בתכונות ה"סקייטר" שלי.. אבל לא ממש הלך לי.. ירדתי רמפה כזאת |/ בערך.. פעם ראשונה .. והצלחתי.. איזה אושר אתם לא יודעים כמה XD פשוט פרו.. (זאת הפעם הראשונה שלי על סקייט..) אבל כמו שיש תבדיחה המצחיקה הזאת.. "איש אחד הרים רגל התלהב, הרים את השניה ונפל.." כמוני :ס התלהבתי.. ניסיתי עוד פעם.. ושפשפשתי תאמאמאמאמא של היד שלי והרגל שלי באספלט :\ כיף לא? ואם זה לא מספיק.. אח"כ החלטתי שאני רוצה לנסות את מזלי באופנים XD נסעתי (אבל ממש ממש מהר ><) ובאתי לעצור סטייל חריקה.. אבל איפה שעשיתי את זה :\ היה חול על הרצפה.. אז נפלתי עם האופניים עלי .. :ס
יום שטוף דם, להת' בפעם הבאה.. עומר XD
~כתבתי את זה בשביל לראות אם יש פה אנשים מאטרף שהיו שם.. כי היו שם משו כמו 50-80 ילד.. במשך היום~

ציטוט ההודעה