יש לי בעיה ברשת האל חוטית יש בעיה של ניתוקים
אני במחשב בחדר מקבל תרשת מהמחשב בחדר השני
עוצמת השידור היא : טוב מאוד
יש ניתוקים מדי פעם
יעני הוא לא מאתר את הרשת ואז מתנתק ומחפש את הרשת מחדש ומתחבר
מה אני עושה ?
תודה לעוזרים
|
|
מה המרחק ביניהם ?
תנסה לקרב את הראוטר אל המחשב (או ההפך).
לקרב את הראוטר יעזור רק אם יש ממ"ד בדרך או מיקרוגל או משהו שמשדר תדרים ויכול לשבש את התדר.
אנטנה של ראוטר ביתי אלחוטי מגיע לטווח של 100 מטר (בתיאוריה כמובן) כשבמציאות כל קיר מוריד בערך 25 מטר מהדרך..תלוי אם קיר מסוכך או לא מסוכך..לא משנה.
בכל אופן תשמע-2 סיבות לבעיה:
1.התדר האלחוטי עליו מוגדר (channel) יכול להיות בשימוש כבר ע"י מכשיר אחר, לדוגמא טלפון אלחוטי של בזק..סתם דוגמא.
לרוב התדר יהיה על 6 או 12...לפעמים שינוי ערוץ התדר עוזר..ממ האמתי ברוב הפעמים.
2.לעשות לראוטר hard reset וקינפוג מחדש...יתכן ויפתור..רק כמובן אל תעשה עוד כלום..כי אז תצטרך אם יש לך חיבור של כבלים את הL2TP server ועוד הרבה דברים שאולי אין לך....
תראה מה נעשה..תגיד לי מה הדגם המדוייק של הראוטר שלך ואת המייל שלך אני אשלח לך מדריך מדוייק איך עושים את זה.
אגב...עוד משהו שיכול לפתור את הבעיה זה להסיר את כל רשימת הרשתות האלחוטיות המועדפות ואז לרענן את הרשימה.
נכנסים למאפיינים של wireless network connection שזה כמובן נמצא בחיבורי הרשת בלוח הבקרב.
ולמעלה תיהיה לך לשונית בשם רשתות אלחוטיות..משהו כזה ולמטה תיהיה את הרשימה פשוט תמחק הכל ותסגור.
ואז תפתח את זה רגיל ותרענן את הרשימה ותמצא את התדר שלך ותתחבר אליו...
בכל אופן תשלח לי את מה שביקשתי כדי שאני אוכל לעזור לך יותר טוב![]()
אחי גם לי היה את זה תיכנס לרווטר תשנה את הCHANNEL לAUTO שהוא יבחר אם לא עובד וכנראה שאם זה לא עובד אז יש לך מתאם WIFI שהוא בתקן USB ((כמעט 100 % שזה מה שיש לך) וזה חרא מתאם אני קניתי מתאם PCI הוספתי אנטנה עם כבל של מטר בתוך ממ"ד להזכירך כשהרווטר הוא במרחק 25 מטר וזה עבד פרפקט
גם לי יש מתאם אלחוטי שמתחבר בUSB...בסדר גמור דווקא
יותר נוח מלהתחיל להתקין חומרה להרבה אנשים שלא מתעסקים בלפרק ולהרכיב..
תלוי בסוג המתאם USB אבך עדיף כרטיס PCI כי זה גם בא עם אנטנה