http://img505.imageshack.us/my.php?image=adasdug4.gif
למה? ודיסק אודיו הוא קורא לי נגיד אם אני יכניס דיסק של שירים.. אבל דיסק ריק כדי לצרוב הוא לא קורא לי.. אין לי מושג למה..
מישהו יודע מה הבעיה?..
בבקשה עזרה....
(תיקנתי תתמונה)
http://img505.imageshack.us/my.php?image=adasdug4.gif
למה? ודיסק אודיו הוא קורא לי נגיד אם אני יכניס דיסק של שירים.. אבל דיסק ריק כדי לצרוב הוא לא קורא לי.. אין לי מושג למה..
מישהו יודע מה הבעיה?..
בבקשה עזרה....
(תיקנתי תתמונה)
נערך לאחרונה על ידי big-bang; 23-10-2007 בשעה 21:20.
|
|
תפרט יותר איזה צורב יש לך מה הדגם איזה הודעה דיסקים רגילים קורא?
אולי כי זה כונן רגיל ולא צורב><" חשבת על זה? ועם הדיסק ריק אין לו מה ליקרוא><"
הכונן תקליטורים הוא גם הצורב אם זה לא ברור זה ביחד שתיהם והבעיה אחי שאתה מכניס דיסק ריק הוא אמור להיכנס אליו ולהראות שהוא ריק או להגיד "הכנס דיסק לכונן" אבל שאני מכניס דיסק ריק הוא מראה לי תשגיאה שבתמונה למעלה.. שהפונקציה שגויה... וכמובן שאני לא מצליח לצרוב.. ניסיתי כבר..
תודה רבה לעוזרים
ד"א לזה ששאל על סוג הצורב אין לי מושג אם להגיד את האמת אני יכול לבדוק איפשהו?אם כן תגיד לי ואני יגיד לך את הסוג בדיוק..
נערך לאחרונה על ידי big-bang; 23-10-2007 בשעה 21:22.
אמור ליהיות כתוב על הכונן.. מקדימה .. תנסה להכניס דיסק אחר וליבדוק לי זה גם קרה פעם אחת הכנסתי דיסק אחר וזה הסתדר><"
יש מצב העיינית של הCDROM שלך הלכה, יש דיסק מיוחד כזה שקונים מריצים אותו הוא מנקה את הCDROM
יכול להיות שזה יעזור, בגדול עדיף שתחליף אותו עם הוא כבר הרבה זמן אצלך בשימוש.
דבר ראשון תנסה עם NERO לא הולך לא נורא תבדוק שהכבל IDE כזה כבל שמתחבר ללו אם מחובר טוב אם אח"כ זה לא עובדאז כנראה באמת הלך הכונן להחליף אותוכנראה שוב לדעתי זה להחליף אותו כי בשביל 130 ש"ח לא שוה ללכת לטכנאי ואפילו לא לקנות דיסק ניקוי עינית
זה אמור ליהיות ככה גם אצלי זה ככה ותנסה לצרוב ותראה שזה צורב ההודעה ניתנת מכיוון שהדיסק ריק ואין בו קבצים בדוק!
זה אמור להיות ככה חחח הוא פשוט חושב שאין שם דיסק כי מן הסתם הוא ריק..אבל תתרוב ותראה שהוא עובד
אם החלון של הCDROM לא נפתח ומתקבלת הודעת שגיאה זה לא בגלל שהדיסק ריק אם זה ריק אז תתקבל הודעה שיש "תקליטור הניתן לצרבה" ואז תקבל אפשרות לבחור כנראה זה בעיה בCDROM