אתה אחלה מנהל, איך שאתה עוזר לילדים, עם כל כך סבלנו ואכפתיות.. מש כל הכבוד :o
אתה אחלה מנהל, איך שאתה עוזר לילדים, עם כל כך סבלנו ואכפתיות.. מש כל הכבוד :o
|
|
ובנימה יותר רצינית , מה אתה רוצה?
שאם משתמש שואל משהו, במקום לענות לו "תפסיק להיות ילד מפגר ותקרא מאמרים", תנסה להגיד לו את זה בצורה יותר יפה או להסביר לו, כי כנראה הוא לא חכם כמוך שמבין ישר...
ובמקום לנעול אשכול כזה, תן לאחרים לנסות להסביר לו... אתה לא היחיד שמבין בפורום!
אז תיקנת אותי, סבבה, כנראה אתה צודק למרות שקראתי את זה איפשהו אבל אני לא בטוח שזה נכון ואתה יודע על מה אני מדבר.... זה עדיין לא אומר שאחרים לא מבינים!
כמשתמש כבוד, הייתי מצפה ליותר.
איכזבת אותי משה..האמנתי שאתה השתנית, שאתה בן אדם אחר..
שברת את ליבי 3/>
הקטע שהוא באמת היחיד שמבין בפורום
מה שגורם לזה
שהנושאים של פיתוח גוף וכושר גופני ותזונה וכל היוצא בזאת
מפוצצים מיתוסים וטעויות והמון דעות
דברים שגורמים להרבה בלבול
ואם לא תקרא המון מאמרים..ותתעמק לא תוכל להבין..
זה הקטע..מי שמבין הוא עמוק בתוך זה..ומי שלא עמוק מחוץ לזה.. שמתבטא בדברים כמו שלדעתו משקולות פוגעות בגדילה של הילד שלו כי הוא שמע את השכנה מלמעלה שבעלה תזונאי אומרת את זה לשכנה מלמטה..
.
.
.
.
נו באמת זה הרי ידוע שמשה הוא קקי..
מה אתם מצפים מאדם אפל שכזה..
חחחחחחחחחחחחח אויש.
נעול.
נו ו?
משתמש כבוד אמור להוות דוגמה?
איזה דוגמה בדיוק? , משתמש כבוד = צריכים להביא לי כבוד זו ההגדרה אני לא אומר שזה מה שצריך להיות בפועל.
אותו בן אדם שאתה מדבר עליו , שים לב גם כמה עמודים אחורה איזה שאלות מפגרות הוא שואל , וכמה נושאים הוא פתח בשבוע האחרון , בינהם נושאים שעד היום צוחקים על זה בפורום מנהלים כמו אם אני אשים על עצמי חלב/דבש זה יספג בגוף ויחשב כקלוריות? , אתה מצפה לדברים כאלה לתשובה רצינית? אז זהו שלא וזה עלה על העצבים כבר.
דבר שני לא כל מה שאתה קורא זה נכון , ואני יכול לומר לך ב1000% שאותו אחד לא קרא מאמרים אם בכלל ואם כן אז אחד או שניים ודילג על חצי מהמאמר וקרא שורות שרשום בהם את המילים חלבון פחמימה או שומן ואז שואלים שאלות מפגרות בפורום.
אנשים עצלנים , ורואים את זה על פי התוצאות שלהם אחרי זה במכון כושר שהם מזיעים בלי סוף , קורעים את הגוף שלהם ולפעמים דופקים את הבריאות שלהם בגלל שהם לא הלכו וקראו והתעמקו וחושבים שזה הכל עניין פיזי.
אני פותח את זה אל תנעלו
אני קראתי בערך 3 מאמרים בכול נושא של הרזיה איבוד אחזי שומן בניית שרירים וכול זה אבל זה עוד יותר בילבל אותי ולגבי שפתחתי קצת הרבה נושאים מצטער אבל אני אומר לך יש לך בעיות בהיתנהגות כאילו קח כדורים זה באמת יעזור לך
נערך לאחרונה על ידי החמודד; 25-10-2007 בשעה 08:56.
משה, עזובתו בחייאת
הוא ילד קטן, תן לו.
תמיד יהיו את הילדים שישאלו שאלות טיפשיות.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
למשה, אוקיי למרות שאתה צודק, עדיין לא חייב לתקוף בנאדם, וכאחד שקרא הרבה מאמרים, זה לא קל למצוא בדיוק מה שאתה מחפש בעיקר אם אתה עוד ילד שלא ממש מבין אנגלית או לא יודע בדיוק מה הוא צריך.
היית אפילו מפנה אותו לאתר עם מאמרים... אבל סתם נעלת.
ולחמודד, תרגיע, לאחר רפרוף קל בפורום שמתי לב שהשאלות שלך ממש שטותיות וחסרות טעם... מה יעזור לך לדעת כמה קלוריות יש בשטיח מהמכולת, כשאין לך תפריט תזונה מסודר?
זה שכתבתי ביקורת קטנה על משה לא אומר שגם אתה יכול לעלות על הגל ולכתוב "אתה צריך לקחת כדורים"...
זהו...
שמע אחי אתה עוד תכיר את משה...
ותראה שקשה למצוא אנשים כאלו בפורום...
ואולי תלמד ממנו כמה דברים.. בכל זאת יש מה.....
ו....כן ... יש לו תשריטה.. שהוא מכובד... אבל זרום איתו...(ככה זה כולנו.. צעיר פעור צהוב שכמוך...!!!)
ובאמת יש גבול לשאלות....
אפשר לכתוב על השאלות שלו ספר... חחחח או לפחות לשייך אותו כחלק מהשושלת של אלון מזרחי.
בקשר אליך חמוד שמע..
הסוס שהצטלמת איתו.. לוקח כחולים.. אדומים.. ולפעמים את הסגולים..
תעשה לך איזה ערבוב.. אולי יאזן אותך לשעה שעתיים...
ולא אמרתם נעול?
שאנשים כמוני לא יוכלו להגיב פה יותר...?
נערך לאחרונה על ידי CompleX; 25-10-2007 בשעה 12:20.