מה אני צריך לאכול בשביל לגבוה?
וכל אחד נמוך יכול לקחת הורמוני גדילה?
מה אני צריך לאכול בשביל לגבוה?
וכל אחד נמוך יכול לקחת הורמוני גדילה?
|
|
איך לגבוהה? לחכות שיסתיים גיל ההתבגרות.
שום הורמונים לא עוזרים לגדילה..
גם אם תוסיף לעצמך איכשהו את הורמון הגדילה זה לא יעזור
recoil
לא נכון יש דברים שמשפיעים על הגביהה לפי מה אני יודע , אתה בטח לא תהיה גולביר אם תילך לפיהם אבל תגיע לגביהה מירבית.
1.לישון מספיק ( קשור להורמון גדילה שמשתחרר בפרק זמן מסויים בזמן השינה וחשוב מאוד שתישן טוב , משהו כמו 8 שעות give or take )
2.יש מחקרים (לא זוכר איפה קראתי) שטוענים שאם תאכל נכון זה גם משפיע על הגביהה לטובה . פה אין לי מה להוסיף ותצטרך לברר בעצמך - just ask google .
3.יש את כל המיתוסים על הכדורסל , לא יודע אם זה נכון או לא אבל תשחק , במקרה הטוב זה יעזור במקרה ה"רע" שרפת כמה קלוריות ונהנת ממשחק כדורסל .
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 11-01-2008 בשעה 16:32.
תהיה בריא תאכל כמו שצריך , להימתח על המתח עוזר להיתלות כמה דקות ביום
אני חושב שבסך הכל זה תלוי בך ובספורט שאתה עוסק
rec
אם הוא פתח את האשכול ושאל "איך לגבוה"
אתה אמור להניח שאין לו מושג איך לגבוה ולא שהוא יודע דרכים אבל שהם לא מספיק יעילות וכו' וכו' :\
ובטח שלך אני לא מחדש אתה מנהל פה , אנחנו לא פה כדי לענות לך על שאלות ולחדש לך אנחנו כאן כדי להעזר בך ולעזור לחברה אחרים אם יש להם שאלות .
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 11-01-2008 בשעה 22:29.
יש אפשרות לגביה מואצת והיא הזרקה של GH (= הורמון גדילה) , במינונים כאלה ואחרים.
אם אתה לא יודע מה אתה עושה לא ממליץ לך , כמו כן החומר הזה מאוד יקר בשוק ללא מרשמים של רופא (מה שלרוב לא תקבל אם אין לך בעיה כזו או אחרת).
שינה טובה ותפריט תזונה טוב יעשו את ההבדל , אם אתה רוצה מכון כושר יכול לעודד הפרשות הורמון גדילה אבל זה לא ישנה הרבה כי יש לך פוטנציאל גנטי ואליו תגיע תרצה או לא תרצה ( לא תגיע אליו אם תיהיה במאזן קלורי שלילי חריף בגיל ההתבגרות וזה האפקט היחידי שיכול להרוס לך את ה"גביהה" ).
כדורסל לא עוזר בשיט לגדילה. אנשים חושבים ככה כי האנשים הכי טובים בעולם בכדורסל ממש גבוהים והם חושבים שזה מהכדורסל, אבל הם בעצם טובים כי הם היו גבוהים (ואת הנמוכים לא קיבלו לקבוצות)
ממש לא , לוקחים את זה בתור סייקל באדיבילדרים "מקצועיים" או סתם כאלה שבא להם לגדול עוד כמה קילו והם מיואשים או מה שזה לא יהיה.
הקטע שסייקל של 3 חודש של GH (הורמון גדילה) יכול בקלות להגיע ל7-8 אלף שקל
תאכל כדורסל
זה בסופרפארם
סתם חחח מה אתה דואג אתה תיגבהה , תאכל בריא