Roller Coaster Tycoon 3

אפשר לקרוא למשחק הממכר הזה אסטרטגיה, למרות שאני מכיר אנשים שלא אוהבים אסטרטגיה, ושפוט מכורים למשחק הזה. אז הנה, קצת באיחור, הסיקור לכותר האחרון במשחק, ועזבו אתכם מפאטצ'ים חדשים, בואו נסקר את המשחק, דוגרי.

טוב, נתחיל בכך , שכמעט כל אדם בעולם הזה אוהב ללכת ללונה פארק לפחות פעם בשנה. אז עוד לבנות אחד כזה ולהחליט כמה יעלה שיערות סבתא, או נקניקיה בלחמניה? מה יותר טוב מזה?
תוכלו לשלב בין רכבות הרים קיימות, ואף ליצור ולבנות אחת משלכם מפרי דמיונכם, תוכלו לשלב בפארק שלכם עשרות מתקנים, אטראקציות ושעשוענים, ואפילו במה מרכזית בה מופיעה להקה או זמרת פופ אהובה. כך, תצטרכו לשמח את כל העובר ושב אצלכם בפארק, ואם תצליחו תקבלו כסף, ובכסף הזה מה עושים? נכון
בונים מתקנים נוספים.

החידוש הוא הגארפיקה המיוחדת, זויות המצלמה שנותנות לכם מבט היישר אל תוך החיים שלכם בפארק, תוכלו לראות אנשים מצטלמים, אנשים בוכים ושמחים, אינטיליגנציה מלאכותית מרשימה מאוד, בעוד מסתובבים לכם מאות אנשים קטנטנים בפארק. תצטרכו לממן תחזוקה ולשלם לפועלים שלכם, אם זה לנקות את הפארק, להעסיק מאבטחים , וגם לתקן מתקנים שלא עובדים.
עוד חידוש הוא מבקרי הפארקים. הם יבואו עם חליפה מחברת ועיפרון ויפרסמו או ישללו את הפארק שלכם. הם אלו שיעלו לכל המתקנים אפילו אם הם המפחידים ביותר שכל האורחים שלכם נמנעים מעלות אליהם, וזה דווקא מאוד מצחיק. עוד חידוש , הוא שתוכלו לעלות למתקן שלכם בעצמכם. תוכלו לראות את החוויה ממבט ראשון, תוכלו להסתכל על אנשים באמצע הרכבת הרים ולראות אותם צורחים , צוחקים או פוחדים. כמובן שהמבקר שלכם פשוט יושב כמו סלע איתן על המתקן ולא מוציא ציון בנתיים שלידו כל העולם ואישתו צורח, וזה מאוד משעשע.

כל היופי ברולר קוסטר 3, הוא שאתם מחליטים בעצמכם כמעט הכל= מחירים, אופציות, סגנון הפארק שלכם, מהירות הרכבת, אורך זמן של כל סיבוב ועוד. אפשר להגיד שאפילו לא צריך לצאת מהבית עם הגארפיקה הזו, וזויות הצילום שיתנו לכם תחושה שאתם חיים בלונה פארק 24 שעות בימממה. והכי טוב, זה הפארק שלכם!

אני מאוד נהינתי. משחק המשך פשוט חמוד ומצליח.

ציון 8.

תהנו!![IMG]http://www.***.co.il/images/smilies2/thumbsup.gif[/IMG]

זכויות שמורות לסיקור שלי.