שווה לא שווה?
ונכון בהורדה? אז יש נורפ אמריקה, אירופה, ועולמי..
על מה ללחוץ?
אהה::
מישהו יכול לפגוש אותי בהתחלה ולהסביר לי לאן צריך ללכת וכאלה?
שווה לא שווה?
ונכון בהורדה? אז יש נורפ אמריקה, אירופה, ועולמי..
על מה ללחוץ?
אהה::
מישהו יכול לפגוש אותי בהתחלה ולהסביר לי לאן צריך ללכת וכאלה?
נערך לאחרונה על ידי Yuval; 30-10-2007 בשעה 00:13.
|
|
כדי לשחק, זה לא בעיה להבין לבד,
ואני נורא אוהב את המשחק..
תודה לZipped הסוס ולי על החתימות שלמעלה!!
*לשעבר Zenox*
תודה..,
אתה יכול לענות לי על שאר השאלות?![]()
אחי אם יש לך אינטרנט של בזק אל תוריד אפילו
מסתבר שבזק זה האינטרנט הכי מעפן שאי אפשר אפילו להיכנס למשחקי רשת כלל עולמיים בלי לקבל DC (discconect) מהסרבר שאליו אתה נכנס וזה יעיף אותך
אני פרשתי רק בגלל האינטרנט שלי אבל משחק שווה בסופו של דבר (רק אם יש לך אינטרנט טוב וסאמונר)
אז פרוש אחי, שחק במשחקים שהשרתים שלהם חזקים יותר ושהשרתים שלהם נמצאים יותר קרוב לישראל (למשל עדיף את אנגליה על פני ארה"ב בגלל שאנגליה יותר קרובה - - - וזה ממש נכון שאם אתה קרוב יותר לשרת אז יש פחות לאגים, זה היה לי ככה עם כמה משחקים)
או שתחליף אינטרנט![]()
NeckeD אם אתה לא מבין תעשה טובה אל תגיב!
יובל תקשיב לי טוב אני טיפה מבין יותר טוב מNeckeD לא בזק אלה ברק/נטוויז'ן (שזה אותה חברה)!!! לבזק אין שום בעיה במשקי רשת! תוריד תתקין תבוא תראה שלא יהיה לך שום DC מוגזם (כי בסופו של דבר לכולם יש לפעמים DC) אבל יש DC פעם ביום וזה גם לא בטוח אני יכול להשאיר AFK (חנות) ליומיים מצידי שבוע ולא יהיה לי שום DC! שלוש ימים השארתי חנות ולא קיבלתי ניתוק ! אז אל תדאג תתחיל לשחק ואני יעזור לך במה שאתה צריך .. תקקין ושלח לי הודעה בפרטי ! סמוך עליי לבזק ול012 אין שום בעיה.
בקשר לשאר השאלות..
כן שווה לשחק אם אתה אוהב משחקים מהסוג הזה אז אתה פשוט תתמכר
ובהורדה זה לא ממש משנה אבל עדיף מאירופה זה קצת יותר מהר ותוריד עם פלאש גט זה ירד לך תוך שעתיים - תלוי באינטרנט!
נערך לאחרונה על ידי zibaaa; 30-10-2007 בשעה 04:15.
תודה לכולכם!
ziba?! אחלה גבר אתה
אחי דבר ראשון בפעם הבאה תתייג
ואני רואה בכול מיקרה ענו לך אז נעול!
בפעם הבאה תתייג!