נראלי מתאים לפה אם לא תעבירו..
ישלי אינטרנט 1.5 מגה אבל כל הזמן בהורדות ישירות זה מוריד לי על 10-30וניסיתי כמה אתרים כמו רפידשר וזה עדיין מוריד ממש לאט
מה הבעיה??
אגב דרך טורנטליץ' אני מוריד סבבה על 190..
נראלי מתאים לפה אם לא תעבירו..
ישלי אינטרנט 1.5 מגה אבל כל הזמן בהורדות ישירות זה מוריד לי על 10-30וניסיתי כמה אתרים כמו רפידשר וזה עדיין מוריד ממש לאט
מה הבעיה??
אגב דרך טורנטליץ' אני מוריד סבבה על 190..
|
|
מה המהירות שלך כאשר אתה מוריד מאתרים כמו winamp.com או microsoft.com ?
באיזה ספקית אינרטנט אתה?
תעשה SCAN למחשב בעזרת תוכנת אנטי ספיי כמו adaware או כמו spybot s&d
תנסה לעבור לBrowser של Firefox תראה עם הבעיה חוזרת על עצמה.
כמה דברים קודם כל...חשוב מאוד..באיזו ספקית אינטרנט אתה נמצא?
אם לא היה חשוב לא הייתי שואל..סמוך עליי
שנית כל..יש לך בבית ראוטר? ואם כן תרשום בבקשה כמה מחשבים מחוברים אליו ובאיזה צורה.
אני נותן לך עכשיו כתובת 212.143.205.211 בזמן שאף מחשב לא מוריד כלום תיכנס ותבצע משם בדיקת מהירות הורדה לקובץ הגדול...ב1.5 אתה אמור להוריד על ממוצע של 192kb-185kb לשניה.
אם תקין..סימן שהפס הרחב תקין ואז אחי..נשאר רק לאפס דפדפן או לנסות אחר,לסרוק את המחשב לspyware ולסגור תהליכים process כדי לראות אם יש משהו שמשפיע..
אגב אם ישנה איזושהי תוכנית שיתוף שעובדת ברקע גם אם אתה לא מוריד משהו מהאינטרנט תדע שיכולים להוריד ממך דברים...וזה משתמש לך בupload של רוחב הפס שלך...ואז כן-זה יהיה איטי.
בכל אופן תתן כאן כמה תשובות ואני אשתדל לענות מהר.
קודם כל הספקית היא בזק..
הורדתי תקובץ מוריד סבבה על 190 אבל עדיין מאתרים אחרים שפעם היה מוריד מהם מהר עכשיו בקושי זז.. ועזוב את זה עכשיו גם האינטרנט עצמו ניהיה איטי.. שעה עד שעולה כל אתרואין לי ספייוורים בדקתי עם ווינדוס דפנדר, מחקתי קוקיס, קבצים זמניים ועדיין איטי
מה עושים?
לא ענית לי על משהו חשוב...יש לך ראוטר?
ואם כן כמה מחשבים?
יש ראוטר, רשת אל חוטית אני ועוד מחשב...
הבעיה באיטיות בהורדה היא במחשב שמחובר אל חוטית לראוטר?
ככה זה כשאוהבים....