עד עכשיו ללא ספק בוסטון הקבוצה המרשימה ביותר בNBA.
הפסד אחד בלבד עד עכשיו, יכולת מצויינת וכרגע נראה שהיא אחת המועמדות האטרקטיביות לזכייה בתואר וההחתמות שלה בקיץ מדברות בעד עצמן.
מעניין לרות אבל מה יהיה במשחקים שלה מול פיניקס, דאלאס, סן אנטוניו והקבוצות הטובות יותר בליגה..
לדעתי בוסטון תגיע לגמר אבל לא תזכה, אלא פיניקס תהיה האלופה(אמן) וזה בלי קשר לזה שאני אוהד פיניקס.. היא פשוט הקבוצה עם ההתקפה הכי טובה בליגה, מחוברת ובעלת ניסיון. סביר להניח שבלי המשחק המסריח של סן אנטוניו פיניקס הייתה כבר אלופה לפני שנה.
בוסטון הקבוצה הטובה במזרח, וחוץ ממנה יש שם רק את דטרויט.. קליבלנד תלויה רק בלברון ושנה שעברה ראינו מה זה היה שווה מול סן אנטוניו.. סוויפ בגמר.. ככה שעד לסדרת הגמר של הNBA לא נראה שתהיה לבוסטון בעיה להגיע..
לעומת זאת- התחרות היא יותר במערב. פיניקס, דאלאס, סן אנטוניו..
מה צפיו לבוסטון בהמשך לדעתכם?





) וזה בלי קשר לזה שאני אוהד פיניקס.. היא פשוט הקבוצה עם ההתקפה הכי טובה בליגה, מחוברת ובעלת ניסיון. סביר להניח שבלי המשחק המסריח של סן אנטוניו פיניקס הייתה כבר אלופה לפני שנה.

ציטוט ההודעה



