קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-07-2013, 17:15
  2. איך משחקים ב SAMP - מדריך שלי !
    על ידי Gal Gadot בפורום SA-MP
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 25-09-2010, 21:06
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 04-07-2009, 12:01
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-11-2005, 12:28
  5. איך משחקים באונליין ב-PES 5??
    על ידי UNforgiven בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 27-10-2005, 21:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

[מדריך למתחיל המתקדם] איך משחקים בתכלס!

משתמש כבוד האוואטר של Joni
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    0
    נקודות
    500

Arrow [מדריך למתחיל המתקדם] איך משחקים בתכלס!

המדריך לשרת ה- Blizzlike
    המדריך מיועד לשרתי Blizzlike, אך גם מי שלא יודע איך לשחק בשרתים אחרים יכול לנסות כי בעקרון, בשרתים אחרים בדרך כלל הורגים ורק החלק האחרון יותר של המדריך יעזור להם.
    נכנסתם למשחק יצרתם דמות, Alliance או Horde ושם מה שבא לכם זה לא משנה.חשוב מאוד, לכל הדבילים שלא שמעו על שינוי גראפיקה תלחצו ESC ואז על Video ואז תשימו הכל הכי גבוה(במידה והאינטרנט שלכם מספיק מהיר- כי אם לא, זה יכול לגרום ללאגים)פשוט תשפרו קצת הגראפיקה. אז ככה , כשאתם מתחילים לשחק יש לכם Quest הוא אומר לכם לכם כנראה ללכת לדבר אם משהו. אתם הולכים אליו ומסיימים את הQuest [שאלה! איך אני יודע לאן ללכת? תשובה: יש לך מיני מפה בראש המפה בצד ימין]. מי שסיימתם אצלו את ה-Quest מתחיל להביא לכם quest חדש להרוג כמה יצורים כנראה. אלה הם המשימות הקלות כדי ללמוד את המשחק. הוא אומר לכם שהכפר צריך קצת עזרה וסיפור ארוך בלה בלה בלה. אתם מדלגים וקוראים מה ה-Objective. נגיד רשום לכם להרוג 10 חזירי בר שנמצאים בקניון בצפון. [שאלה! איך אני יודע לאן ללכת אם זה לא מראה לי לאן במפה המוקטנת? יש לחצן שנקרא "M" והוא פותח לכם את המפה הגדולה, בכל מקרה אם יש לכם quest למצוא משהו או להרוג יצורים זה לא יראה על המפה אך תוכלו להעזר לאיזה כיוון ללכת]. טוב מצאתם את היצור הראשון, WoW בנוי ככה שכל קלאס לא משנה איזה משתמש בסקילים וקסמים, מה שהופך את המשחק ליותר אטרקטיבי.
    נגיד ואתם קוסם ויש לכם קסם מעפן, אז אתם פשוט תוקפים עם הקסם הזה בנתיים. או מגיד לוחם שיש לו סקיל לא יודע, איזה שהיא מכה מיוחדת אז תשתמשו בה. ד"א קלאסים שונים לפעמים משתמשים באנרגיות שונות! קוסם נגיד משתמש ב- mana לוחם משתמש ב- Rage וגנב משתמש ב- Energy. אצל כל אחד הארגיה מתמלאת בצורה שונה, אצל הקוסם עם הזמן, אצל הלוחם כשהוא תוקף או שתוקפים אותו, ואצל גנב זה פשוט עם הזמן. לגנב ולוחם יש מקסימום אנרגיה של 100, חוץ מכמה דברים קטנים שיכולים להוסיף לעומת קוסם שיכול להיות לו ממש הרבה Mana. טוב אז הרגתם את היצור הראשון שלכם כל הכבוד, אתם לוצים על לחצן ימיני ואוספים ממנו את הזבל שנפל. ככה אתם ממשיכים להרוג אותם עד שהרגתם 10. [שאלה: עליתי רמה ואני לא יודע איך לשפר.תשובה: ב-WoW לא צריך לשפר אלא רק מרמה 10 ששם זה כבר לא קשור] אתם חוזרים למי שנתן לכם את ה-Quest ומסיימים אותו. זהו וככה אתם עולים רמות.

תוספות למושגים: Quest-החל מגירסה 2.3 משימות יראו על המינימפ בצבע צהוב, בצורת סימן קריאה- שזה אומר שאתם עוד לא התחלתם אותו וסימן שאלה שזה אומר שאתם מסיימים את ה-Quest שם.

המדריך לשרת ה- Fun Server(שימו לב הכוונה לא ל- Instant 70)
    טוב אז ככה, על מנת למנוע שאלות כמו : "ואיך אני משחק בשרת Funserver?" אז יצרתי תוספת לשרתי פאן. אז ככה, יצרתם דמות בשרת פאן ונכנסתם למשחק. בדרך כלל בשרתי פאן סרבר יש דבר שנקרא Shoping mall שם אתם יכולים לקנות חפצים טובים או יכול להיות גם בחינם. בעקרון כדי לעלות רמות אתם רק הורגים יצורים ועוברים ממקום למקום. אחרי שאתם מגיעים לרמה 60 ככה, אתם יכולים לעבור דרך Blasted lands ל- Outlands שזה בעצם האיזור הכי מתקדם כרגע, ושם יש את היצורים ברמות הכי גבוהות. אין לי עוד כל כך הרבה מה להוסיף, כי זה מאוד תלוי בסוג שרת שאתם משחקים, אם זה שרת שאתם יכולים לקנות בו את כל החפצים וזהו, אז זה קצת מעפן ואין כל כך לאן להשתפר... אבל נגיד אתם יכולים ללכת ל- intance ולהרוג שם קצת יצורים לכיף.

קרדיט לעצמי על המדריך, אין להעתיק לפני בקשת אישור.
    נערך לאחרונה על ידי Joni; 27-11-2008 בשעה 16:34.
    בברכה, Joni

2. קישורים ממומנים

Yotam
    אורח

יונתן סתם סאחטיין על המדריך וזה אבל עוש שניה כול העמוד הראשון רק נעוצים

ותוסיף: שאיך קוראים להם המחכים לשובכם אחרי שסיימתם את הQuest מופיעים בצבע צהוב על המפה
    נערך לאחרונה על ידי Yotam-test; 22-11-2007 בשעה 12:08.

משתמש מכור האוואטר של Zulu
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    0
    נקודות
    70
    משפט מחץ
    Zulu - I Can You Can

תודה אחי מדריך סוס
    Zulu - I can you can

מעצב חתימות ולוגואים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,976 | הודעות: 8,151,558 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect