קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ** מגזין המוזיקה - מהדורה מס' 1 - 23.11.07 **
    על ידי קופיקו בפורום מגזין המוזיקה
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 23-11-2007, 16:02
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-11-2007, 02:47
  3. [חוקים]חוקי פורום "מגזין המוזיקה"
    על ידי קופיקו בפורום מגזין המוזיקה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-11-2007, 15:47
  4. **עיתון היפ הופ\ראפ iAtraf-מהדורה מס' 1- 16.11.2OO7**
    על ידי קופיקו בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 16-11-2007, 20:08
מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

**מגזין המוזיקה מהדורה מס' 2- 3O.11.2oo7**

משתמש אטרף האוואטר של קופיקו
    לייקים
    0
    נקודות
    448

ברירת מחדל **מגזין המוזיקה מהדורה מס' 2- 3O.11.2oo7**

-ע"מ 1-

יום חמישי, 29 בנובמבר 2007, 23:40 מאת: אדר קפלן
    50Cent
    Vs.
    Kenya west: 1
    הכל התחיל ביולי 2007 , קניה ווסט החליט להקדים את תאריך יציאת אלבומו Graduation מה18.9 ל11.9 אותו יום שבו 50 סנט קבע לשחרר את אלבומו Curtis.
    פיפטי סנט שכמובן התעצבן מההחלטה אמר שאם אלבומו של קניה ווסט ימכור יותר אלבומים מCurtis אז הוא יפרוש . לאחר מכן הוא התחרט על דבריו. כששאלו אותו על כך אמר פיפטי שאם הוא 'יפסיד' לקניה אז כל פעם שלהקה או זמר גדול מDef Jam (חברת תקליטים ) יוציא אלבום הוא יוציא אלבום באותו התאריך.
    בשבוע הראשון של המכירות Graduation מכר 957,000 עותקים !לעומת Curtis שמכר כ- 691,000 עותקים ברחבי העולם.
    אלבומו של קניה עקף את של פיפטי סנט במצעד האנגלי, הקנדי, האמריקאי והעולמי. לעומתו Curtis ניצח במצעד השוויצרי, האירי, האוסטרלי ונכנס למצעד 100 האלבומים הטובים באירופה בכל הזמנים.
    בנתיים 50 סנט לא פרש ולפעם הבאה אפשר פשוט שילמד להיות בשקט .
    Curtis

1. Intro
    2. My Gun Go Off
    3. Man Down
    4. I'll Still Kill (Feat. Akon)
    5. I Get Money
    6. Come & Go
    7. Ayo Technology (Feat. Justin Timberlake)
    8. Follow My Lead (Feat. Robin Thicke)
    9. Movin On Up
    10. Straight To The Bank
    11. Amusement Park
    12, Fully Loaded Clip
    13. Peep Show (Feat. Eminem)
    14. Fire (Feat. Nicole Scherzinger)
    15. All Of Me (Feat. Mary J Blige)
    16. Curtis 187
    17. Touch The Sky

Graduation

1. Champion
    2. Stronger
    3. I wonder
    4. Good life (ft. t-pain)
    5. Can't tell me nothing
    6. Barry bonds (ft. li Wayne)
    7. Drunk and hot girls (ft. mos def)
    8. Flashing lights (ft. dwele)
    9. Everything I am
    10. The glory
    11. Homecoming (ft. Chris martin)
    12. Big brother

טור אישי על ה"עסק המסריח"
    יום חמישי, 29 בנובמבר 2007, 23:40 מאת: GaL

תעשו טובה , באמת האמנתם דבר המסחרי הזה?
    זהו רשמית עכשיו אנו מכריזים על מותו של הראפ העולמי,
    המון שואלים איפה הם הזמנים ההם , זמני ה"גנגסטה" האמיתיים, בלי מסחור, ראפ נטו
    במילה אחת "טופאק" מה שכן , המון אנשים עוסקים עדיין במותו של טופאק
    ורוצים שיבשרו על חזרתו של המלך
    אז יש לי בשורה בשבילכם -צאו מהסרט , אין , הוא כבר לא יחזור , הוא מת!
    ותנו לו לשכב בשקט . אז בואו נתעסק במה שיש לנו
    ומה שיש עכשיו נראה ממש רע .
    בתחילת הסכסוך עם 50 וג'ה אמרתי לעצמי
    זהו יהיה פה מוות
    כנראה שבאמת הייתי טיפש, 50 דיבר יותר מהגובה שלו , "אני אעשה ככה וככה"
    בנתיים
    ג'ה אוטוטו משחרר אלבום בשם "The mIrror"
    כבר מדברים שג'ה בהחלט יכול לתת פה בקאמבק אדיר .
    ולשחזר הצלחתו , ג'ה כבר הספיק לשתף פעולה יחד עם The Game
    בסינגל בשם Sunset, מתוך אלבומו החדש .
    50 צריך לעשות משהו ומהר כי הקריירה שלו בדעיכה עצבנית
    איך שזה נראה עכשיו ג'ה הולך להחזיר לו ובגדול !

-ע"מ 2-
    יום חמישי, 29 בנובמבר 2007, 23:40 מאת: Humi
    יום חמישי, 29 בנובמבר 2007, 23:40 מאת: Humi

--------------------------------------------------------------------------------
    מה נשמע חבר'ה? איך עבר עליכם השבוע? לא הצעתם שמות יא מניאקים לא קיבלתי אפילו שם אחד בפרטי, בגלל העניין הזה אני ממשיך את המבצע עוד שבוע.. מה קשה לחשוב על שם?
    אז מה אני שומע השבוע? על הילד הזה שהמציע ריקוד לשיר שלו וביונסה או מישהי כזאת התחילה לרקוד את זה... קיצור חבר שלי הראה לי את זה התגובה הראשונה שלי היתה להיקרע מצחוק והשניה כמעט להקיא חחחח זהו זה בהמשך לשבוע שעבר..
    והשבוע.. השבוע נדבר על אומני האנדרגראונד שלנו פה בארץ.
    אז חברה מי שלא שמע לא ידע ולא אמרו לו יש לנו פה בארץ גם אומנים מעולים וראפרים לא מהעולם הזה ולא כמו סבלימינאל/צל/אלון דה לוקו/ אמא שותה שוקו...
    יש קהילה ענקית של אומני אנדרגראונד בארץ שהם לא מפורסמים ולא ממוסחרים אבל הם מופיעים דופקים דיסים בקצב מסחרר ובקיצור ראפרים מוכשרים מהשורה הראשונה.
    קהילת האנדרגראונד בארץ היא קהילה שלמה של היפ הופ שכוללת גם חוץ מראפ, ברייקדאנס וגם גרפיטי.
    החברה שמופיעים בתחרויות האנדרגראונד מופיעים בבאטלים בלייב ממציאים את השורות במקום ואתם תשמחו לשמוע שהם גם הרבה יותר מוכשרים מאומנינו המוכרים.. (אני יכול, אני יכול, מה? לתת לאמא שלך גדול )
    כמובן שלא תוכלו למצוא פירסומי ענק ופרסומות באינטרנט להופעות ולכינוסים.
    בשביל להגיע צריך להשתלב היטב בקהילה של האנדרגראונד וההופעות והכינוסים ופרטיהם מועברים מה לאוזן בקהילה וכך יודעים כולם איפה ומתי, גם אם יש פרסומות זאת פרסומות קטנה על לוחות מודעות בעיר שתראו רק אם תחפשו היטב.
    אז כמו שאמרתי הם אומנים מוכשרים ואתם בטח שואלים "אז למה הם לא מתחילים להופיע במקומות ציבוריים גדולים ולהתפרסם" (זה כי אתם ילדים מאוד סקרנים נכון?)
    אז אני אגיד לכם... כמו כל דבר במדינה הזאת גם בשביל להתפרסם.
    אולי יותר נכון להגיד בעיקר בשביל להתפרסם צריך קשרים פרוטקציות וליקוקים איך שלא תרצו לקרוא לזה. והחברה האלה מגיעים מהשכבות הפחות חזקות הרבה פעמים ואין להם את הקשרים הנכונים על מנת להתפרסם ולהופיע (מצד שני סבלימינאל התחיל ותראו מה יצא ממנו...)
    אז מה אנחנו עושים? אנחנו מתחילים לפרסם את הקהילה את הזמרים אומנים וכו'.
    הנה תראו את הברייקדאנס בארץ.. גם הוא התחיל כקהילה לא מוכרת בכלל והיום כבר להרבה הופעות ואירועים מזמינים רקדנים מהמובילים בארץ להופיע (בטח הרבה מכם לא מכירים גם את הקהילה הזאת גם אבל זה רק כי אמא שלכם לא גידלה אתכם כמו שצריך)
    פרסום ועזרה לראפרים המעולים של קהילת האנדרגראונד שלנו יכול להשפיע גם על העתיד שלהם וגם על העתיד של ההיפ הופ במדינה שיראה כמו שצריך עם ראפרים מוכשרים ולא עם אנשים שמנסים ללבוש בגדים מגניבים ולשיר בקול נמוך

-ע"מ 3-

יום חמישי, 29 בנובמבר 2007, 23:40 מאת: avidortugi

המצעד של Base
    10. Fabolous Ft Jermaine Dupri & T-Pain - Baby Don't Go
    http://www.youtube.com/watch?v=6L2EDAotOmU
    9. T2 ft. Jodie Aysha - Heartbroken
    http://www.youtube.com/watch?v=rhIxixtikzQ
    8. T-Pain featuring Akon - Bartender
    http://www.youtube.com/watch?v=Md6rURKhZmA
    7.Bashy - Black Boys
    http://www.youtube.com/watch?v=Ie64T1D51-8
    6. Alicia Keys - No One
    http://www.youtube.com/watch?v=ktUSIJEiOug
    5. Soulja Boy - Crack That
    http://www.youtube.com/watch?v=tNKp102YMOU
    4. Craig David - Hot Stuff
    http://www.youtube.com/watch?v=LtBXojrVk2s
    3. 50Cent - I Get Money
    http://www.youtube.com/watch?v=fbM9EP2G0LM
    2. J. Holiday - Bed
    http://www.youtube.com/watch?v=BV7PFX_GOZA
    1. Omarion & Bow Wow - Girlfriend
    http://www.youtube.com/watch?v=YwPRSPTaqVE
    טוב, זה לא ממש הפתיע אותי,
    זה היה רק עניין של זמן עד ששני הראפרים הצעירים : אומאריון ובאו ואו יכבשו את העולם עם הלהיט החדש שלהם,
    ויעיפו לאחור את כרייג דויד והאחרים.
    אחד השירים היפים ששמעתי בזמן האחרון.
    ממש אהבתי =]
    טוב זה היה עוד מצעד שבועי של Base .
    ניפגש בשבוע הבא.

**אתמול
    הוגרל שלב הבתים בטורניר הזמרים
    להלן תוצאות ההגרלה :

תוכלו להכנס ולקחת חלק בהצבעות!

-ע"מ 4-
    יום חמישי, 29 בנובמבר 2007, 23:40 מאת: מערכת ההנהלה [היפ הופ ראפ]

פינת הסיקורים והשחרורים סוגרת שבוע 2,שירים חדשים ,מקצבים מטורפים,חלקם צפוים להקלט היישר למצעד
    Base,בשבועות הקרובים.
    אנחנו כמובן נמשיך להביא לכם סיקורים מהשחרורים היומיומיים .
    לכבוד המהדורה השבועית ,
    סיכמנו לכם שירים נבחרים ,וקליפים חדשים של השבוע .
    אז רגע לפני שאתם שומעים את השירים במצעד Base
    אל תשכחו איפה ראיתם את זה לראשונה.

Derek 4 Real Feat. Maceo - Cant Compare Me (Prod. By Nitti) ( Exclusive -2oo7 )
    זכה לציון
    5\3 מאת:avidorturgi

(Coup De Grace - Cake Daddy ( Exclusive -2oo7
    שיר טוב. ילך חזק במועדונים . ממליץ =]
    מאת:avidorturgi

S.Lopes - My Ride (Shine & Pearly) (Prod. By Y.L.) ( 2oo7 )
    זכה לציון-4.5/5
    מאת :humi

Holla Slim Feat. C-Ride - Relax ( Exclusive -2oo7 )
    זכה לציון4/5
    מאת: humi

-ע"מ 5-
    יום חמישי, 29 בנובמבר 2007, 23:40 מאת: Avidortugi

Chris Brown - With You
    לינק לyoutube :
    http://youtube.com/watch?v=CybjQSNM76M
    כריס בראון, שמשחרר כמעט כל יום להיטים חדשים, לא מפסיק להביא לנו הפתעות.
    הוא גם בין היתר האמן שנמצא כרגע בשבוע השלישי במקומות הראשונים במצעדים בארה"ב עם הסינגל "קיס קיס", שלקוח מתוך האלבום החדש האחרון שלו, "בלעדי".
    הוא לא רוצה לפספס את הקרש עליו קפץ לעבר סוס ההצלחה שלו ומשגר לנו סינגל שלישי מהאלבום, הסינגל היא הרצועה הרביעית באלבום, "איתך".
    בראון מוריד הילוך מכל חגיגת האר אנ בי המקפיצה שאיתה הצליח לצייר את התדמית שלו, הילד השובב והמוכשר, ומביא לנו בהפתעה אר אנ בי קליל ורומנטי ביותר שמעלה חיוך עם פיזמון מנצח.
    על הדרך הוא מוכיח שהווקאל שלו הוא גם אחד מהכלים המנצחים להצלחה שלו לכל מי שהיסס.
    הקליפ לסינגל הוא בעצם בראון מול המצלמה סוליקו ללא כל הבלאגן, הוא מציין גם שבאלבום הוא יציג מגוון דמויות שלו בכל הסינגלים, בסינגל הראשון הוא הציג את התדמית הסקסית הגברית לצד ערפדיות כוסיות,
    בסינגל השני הציג את השובב, החנון והדביל.
    והפעם יציג את בראון הרגיש והרומנטי. רעיון יפה לא ?
    חוץ מזה, יש לי הפתעה נוספת, דלף לרשת קטע של כריס בראון יחד עם הראפר אלפנט מאן ואין לי מושג לשם מה הוקלט ופרטים עליו, אבל זה שיר מקפיץ וחגיגה
    שחורה טיפוסית של בראון שהתמכרתי אל הסיגנון שלו בימים האחרונים.

ע"מ 6
    יום חמישי, 29 בנובמבר 2007, 23:40 מאת: avidortugi

אלישיה קיז, התגלית הכי טובה של מוזיקת הסול בלוז שמושפעת מאר אנ בי של שנות ה2000, לדעתי כמובן.
    חוזרת אלינו עם אלבום שלישי סוף סוף, לאחר ארבע שנים של שתיקה, האלבום, שנושא את השם "כמוני" מתהדר ב14 רצועות שלמות, מלבד קטע האינטרו שבעצם הוא קטע פסנתר אופייני של קיז שפותח את האלבום.
    מה יש לנו חוץ מזה לבנתיים מהאלבום? סינגל ראשון מקסים, "אף אחד", אר אנ בי שחור ביותר עם המון נגיעות בלוז, אחד האיכותיים והגדולים בקריירה שלה שאפילו צועד ברגעים אלו במקום הגבוהים בארה"ב.
    אז עם פציחת האלבום ולאחר האינטרו, אנחנו זורמים לרצועה מספר שתיים, "גו האד", אר אנ בי קיצבי ביותר, הסיגנון שאני הכי אוהב ומתחבר אליו שזה מתקשר לאלישיה, ממכר ביותר, טעות גדולה אם לא ישוחרר כסינגל.
    משם אנחנו זורמים לבלדה הראשונה באלבום שאפילו הספיקה אלישיה לבצע אותה לייב, "סופרוומן", הווקאל שלה נשמע חזק יותר מתמיד, הליריקה ממש נוגעת והבלוז באוויר.
    מהבלדה ההורסת והמרגשת זורמים לסינגל הראשון מהאלבום, אחריו ממשיכים לסינגל השני שישוחרר מהאלבום, "כאילו לא תראה אותי שוב לעולם", בלדת אר אנ בי שחלק גדול מהאנשים יראו אותה כבדה ואדישה, אבל אחרי שמיעות והאזנות יותר מפעם אחת אני רואה אותה כרומנטית בטירוף ומרגשת, מקסים.
    היו שמועות שהשיר הופק בידי טימבלנד אבל מהר מאוד הוכחשו, טימבלנד בסופו של דבר לא לקח שום יד מפיקה באלבום.
    בדרך כלל אמנים בולטים נכנסים עמוק יותר עם השנים לגוון הבולט במוזיקה שלהם, במקרה הזה של קיז הוא גוון הבלוז עם נגיעות אר אנ בי שחורות.
    יש כאלה שיתחברו, יש כאלה שלא. אבל אי אפשר להגיד שלמרות העובדה הזו לא ניתן למצוא פה מציאות .
    רשימת השירים:
    1. As I Am (Intro)
    2. Go Ahead
    3. Superwoman
    4. No One
    5. Like You'll Never See Me Again
    6. Lesson Learned (featuring John Mayer)
    7. Wreckless Love
    8. The Thing About Love
    9. Teenage Love Affair
    10. I Need You
    11. Where Do We Go from Here
    12. Prelude to a Kiss
    13. Tell You Something
    14. Sure Looks Good to Me
    15. Waiting For Your Love (iTunes Bonus Track)
    16. Hurt So Bad (iTunes Pre-Order Bonus Track)

-ע"מ 7-

יום חמישי, 29 בנובמבר 2007, 23:40 מאת: balordi

סולן ה-Quiet riot נמצא מת
    גופתו של קווין דוברו, סולן להקת המטאל, נמצאה בביתו שבלאס וגאס. סיבת המוות לא ידועה בשלב זה

קווין דוברו, סולן להקת המטאל Quiet Riot (להלן: ק"ר), נמצא מת בביתו בלאס וגאס. לדברי המתופף פרנקי בנאלי, סיבת המוות לא ידועה עדיין. הוא כתב באתר שלו: "אני לא יכול אפילו למצוא את המילים להגיד. בבקשה תכבדו את הפרטיות שלי בזמן שאני מבכה את מותו ומכבד את זכרו של חברי היקר מכל קווין דוברו".

מנהל חברת התקליטים בה הוציאו ק"ר את האלבום "ריהאב" ב-2006, כתב באתר הלייבל: "גופתו של דוברו נמצאה על ידי חברים ביום ראשון, 25 בנובמבר, בביתו בלאס וגאס. בזמן שאני מתאבל עליו בלב כבד, אני זוכר איך שמעתי את הקול שלו בפעם הראשונה ברדיו ב-1983... את כל המוזיקה הנפלאה שקווין נתן לנו לאורך השנים... תודה לך, קווין".

האלבום "Metal Health" של ק"ר מ-1983 עשה היסטוריה, כשהגיע למקום הראשון בטבלה של בילבורד. זו היתה הפעם הראשונה שאלבום מטאל זכה לכבוד כזה

ע"מ 8

יום חמישי, 29 בנובמבר 2007, 23:40 מאת: מערכת ההנהלה

ג'קו חוזר לעניינים

ג'קו חוזר לעניינים
    הקליפ של 'גרמת לי ללכת' מצליח להקפיץ את השיר לדרגת להיט. ג'קו חוזר לעניינים
    האכזבה היחסית מהשירים ששחרר עד עכשיו ג'קו אייזנברג מאלבומו המתקרב עשויה להתפוגג עם הקליפ החדש ל'גרמת לי ללכת', שיר שנשמע לא משהו, ובעזרת הקליפ עולה מדרגה. ג'קו נראה כרגיל מצויין (כלומר- שעיר ומטופח), אבל עדיין חנוט בחולצה הלבנה ובז'קט השחור הנצחיים (מה עם כביסה, בן אדם?), ויש איזה מישהי שספק נוגעת בו ספק מציצה עליו דרך הטלוויזיה. בודד, כועס, קשוח ושבור לב - ככה אנחנו אוהבים את הגברים שלנו.

-ע"מ 9-
    יום חמישי, 29 בנובמבר 2007, 23:40 מאת: מערכת ההנהלה

פינה חדשה !
    כל שבוע נעשה היכרות עם זמר אנונימי
    והפעם
    TCking
    שם : תומר
    בן 18 אוטוטו , חבר שלי מהשכבה =)
    טרם שיחרר את האלבום החדש .
    וכבר מסומן בתור הבטחת הראפ הישראלי .
    להאזנה לסינגלים מהאלבום -
    http://www.mp3music.co.il/music/tcking/

יום חמישי, 29 בנובמבר 2007, 23:40 מאת: Yuval
    -לוח הופעות-
    קוואמי והחלבות יארחו את פורטיס וקוטנר במופע ההשקה של 'מלחמת פופ' ומבטיחים להפוך את מועדון 24 לקרקס
    אחרי שזכה בכל המחמאות האפשריות מהמבקרים, מביא קוואמי דה לה פוקס (אייל פרידמן) לבמה את האלבום 'מלחמת פופ', אותו הקליט במסגרת להקתו החדשה 'החלבות', הכוללת את אדם שפלן (גיטרות), עידו בלאושטיין (תופים), איליה שנברגר (בס), די.ג'יי אלארם (סימפלר ופטיפונים) ונמרוד טלמון (קלידים, טרומבון וטובה). בהופעת ההשקה החגיגית יתארחו כמה מוזיקאים מובילים, שנטלו חלק גם בהקלטות האלבום, הבולטים בהם: רמי פורטיס, וכמובן יואב קוטנר שיבצע עם 'החלבות' את החידוש לשירו 'האיש הקטן מהרדיו', לאחר שכמעט לא הופיע על במה כפרפורמר, מאז סיבוב ההופעות של מאיר אריאל ולהקת 'כריזמא', בו השתתף כנגן כלי הקשה.
    "אני רציתי שיהורם גאון ישיר את 'פתאום עכשיו פתאום היום' ('אהבתיה'), אבל זה לא הסתדר כי הוא היה בחו"ל, ובסוף שלמה ארצי קיבל את השיר", מספר המלחין הותיק יעקב הולנדר לאלי לפיד בתוכנית 'כל ההתחלות', שתשודר בשישי הקרוב ברשת ג'. הולנדר חתום על כמה מהקלאסיקות של הזמר העברי בכל הזמנים. לחניו זכו להצלחה רבה בשנות הזהב של פסטיבלי הזמר, כששירים שהלחין זכו שלוש פעמים במקומות הראשונים: 'אֲהַבְתִּיהָ' בביצוע שלמה ארצי בפסטיבל הזמר 1970,'ילדתי אמרי' בביצוע נחמה הנדל ובני אמדורסקי ב-1964 ו'מי יודע כמה' בביצוע מייק בורשטיין ב-1967. פסטיבלי הזמר נערכו באופן מסורתי מדי מוצאי יום העצמאות, ונחשבו לבמה החשובה ביותר לזמר העברי באותה תקופה.
    כבר לא מעט שנים שהשם 'משי קליינשטיין' נישא ברוח כמו איזו הבטחה לקריירה עתידית שאמורה ללכת בעקבות שני הוריה (רמי וריטה, למי שבילה את שני העשורים האחרונים בתחנת החלל 'מיר'), שעל הצלחתם אין להתווכח. ההזדמנות לבדוק אם יש דברים בגו נמצאת כאן לפניכם, בביצוע של נערת הסאטן ל'אומרים ישנה ארץ' (שאול טשרניחובסקי, נעמי שמר) בכנס שנערך אתמול לרגל 60 שנה לכ"ט בנובמבר, יום הכרזת עצרת האו"ם על הקמת מדינה יהודית בארץ ישראל.

יום חמישי, 29 בנובמבר 2007, 23:40 מאת: מערכת אטרף!

מאת:אריק
    השבוע פירסם אריק
    כמה אלבומים שאוטוטו משתחררים
    להלן הפרסומים לשבוע זה-

Nutek Records

Massive - Not An Angel
    TrackList:
    01 Take Away
    02 My Enemy
    03 Not An Angel
    04 Dam Squere
    05 Get No More
    06 Run Rabbit
    07 Hold On Baby
    08 Stopping My Mind
    09 Massive Morning
    10 Voulez Vous Couchez
    תאריך שחרור: 7.12.07
    מידע: Massive זהו פרוייקט סולו של דאבינה [Davina] מההרכב המוכר Sirius Isness.
    פול-און 140-145 BPM בשיתוף פעולה עם הווקאליסטיות הכי חמות בסצינה [מישל אדמסון ואיזבל מאלכיוני]

Kagdila Records

VA - PsyMovies Compiled by Kalilaskov AS
    TrackList:
    01 Systematic Synergy Sequence - Adi
    02 Copy The Master - Wizack Twizack
    03 Madness Molecule - Aremakki
    04 Triptonizer - Select Project
    05 Bring More Cocaine - Kalilaskov AS
    06 Trip On Space - PsyShark Vs Kalilaskov AS
    07 Bubble Juice - Baphomet Engine
    08 Ghost In The Machine - Far East Ghost
    09 Astral Body Experience - PsyShark Vs Kalilaskov AS
    אז תודה לאריק על הפרסומים =)
    מקווה ששבוע הבא , נמשיך לפרסם את מה שהוא נתן .

זהו לשבוע
    יחסית שבוע קצר
    בלי הרבה חדשות

תהנו
    נפגש בשבוע הבא
    תודה לכול אלה שעזרו עם העיצוב !
    נערך לאחרונה על ידי GaL; 30-11-2007 בשעה 11:14.

2. קישורים ממומנים

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,192 | הודעות: 8,150,774 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect