מוס תותים קלי קלות /הרברונן
מכניסים למעבד מזון שתי סלסלות תותים ללא עלים מוסיפים כמה כפות ליקר איכותי
2 ביצים
חצי כוס סוכר
מערבלים יחד לפחות 10 דקות עד שמבהיר במקרר זה יהיה מוס נפלא ובפריזר גלידה
אפשר להקפיא ולהפשיר רבע שעה לפני האכילה וזה מוס מעולה אפשר לקפל לזה ריץ' או שמנת אחת מוקצפים עם סוכר לקבל מרקם עשיר יותר, אבל לא הכרחי
פרפה תות של reuthal
1 שמנת מתוקה - להקציף.
בנפרד:
1 כוס סוכר
חלבון ביצה
300 גרם תותים
להקציף 20 דקות (עדיף לא בלנדר ידני- הולכות לי הידיים)
לערבב את התותים עם השמנת המוקצפת, ולהקפיא.
15 שעה לפני שאוכלים, מוציאים שיפשיר קצת...




ציטוט ההודעה