הביטחון העצמי שלי על הפניםםםםם....
מה צריך לעשות כדי לשפר את הביטחון העצמי???????
הביטחון העצמי שלי על הפניםםםםם....
מה צריך לעשות כדי לשפר את הביטחון העצמי???????
|
|
מהי הדרך להשתפר במשהו?-
פשוט לעשות אותו!
נערך לאחרונה על ידי רועיקו; 19-12-2007 בשעה 21:18.
גב זקוף
שרירים רפויים
דעה וכבוד עצמי
זה דיי אלף בית של הנושא...
קצת פרטים אולי??....
איזה כיתה..מה מפריע לך :| ?
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
אלירן אתה מתוסבך בעצמך לכן אני שולל לך את זכות הדעה .
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
תסגור תדלת של החדר, שים שירים בפול ווליום( עדיף רוק שיגרמו לך לקפוץ) ותתחיל "לצעוק"(=תשיר, למי שלא הבין).
ו... תעשה ביד אחי זה עוזר לך להשתחרר... ככה גם הבטחון יהיה +++.
![]()
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 20-12-2007 בשעה 15:32.
שמע לך תריב מכות חחח ככה ציק צאק עולה לך הביטחון חחחחחחחחחחח
חחחחחחח באמת מכות מביאות ביטחון עצמי
מה הכוונה אין לך ביטחון עצמי?
עם בנות וכאלו? מאיזו סיבה? אתה חושב שאתה מכוער או שאתה סתם מפחד ללכת לדבר עם מישהי כי אתה מפחד מייבוש?
תסביר את עצמך, "אין לי ביטחון עצמי" זה כללי מדי...
בן כמה אתה אגב?