טוב קיצר אני עוד מאט בן 17 כיתה י'א אף פעם לא הייתה לי חברה לא התנשקתי ושהייתי קטן הייתי הילד הכי מציק בעולם עכשיו אני הילד הכי אדיש בעולם אני לא מדבר אני לא מוציא מילה בחטיבה הייתי ביישן ומאז התיכון הרבה פחות ביישן אבל עדיין אדיש ברמות מטורפות נגיד אני מסתובב עם חברים בבצפר ומסתובבים אני לא אומר כלוםםםםםםםםםםם אני לא יודע מה להגיד אני לא זורם אני לא יודע איך אפילו ואל תזיינו לי בשכל פשוט תגיד מה שעולה בראש כי לא עולה לי כלום בראש אני לא לחוץ אני לא שום דבר אחר אני פשוט אדיש! ואני חתיך אש אני יודע את זה אמרו לי מלא פעמים אבל אני פשוט אדיש ואני לא יודע מה לעשותת אני מת לחברה וגם חוץ מבהבצפר יש לי רק 3 חברים פעם היו לי יותר אבל רבתי והתרחקתי וקיצר עכשיו רק 3 והם מופרדים כזה לא בקבוצה אלא 2 חברים ועוד אחד נפרד מהבצפר והחברים האחרים מהבצפר זה חברים של החבר שלי שאני מסתובב איתם אבל אני לא מדבר איתם הרבה כיאלו כן אבל בגלל שאני אדיש אז בקבוצה לא אבל לבד בדרך כלל כן
קיצררר אני אדיש הומו וזה מציק ואני שונא את זה אני כל היום במחשב לא עושה כלום כולם חושבים אני מגניב כי אני מסתובב עם המגניבים אבל אני הומו כל שישי רואה סרט והולך לישון כמו הומו!!!
ואני שונא את זה משעמם לי אש כבר
מה עושים כדי לשנות את זה???
וגם אל תגידו לי פשוט תצא לאנשהו ותדבר עם אנשים כי יצא לי לדבר עם אנשים כאלה והם מוזרים
ואני לא מוזר אני פשוט אדיש דפוק טוב אולי גם קצת מוזר לפעמים אני מדבר ולא אומר היגיון
ואני לא מפחד לדבר עם בנות או כל אחד אחר פשוט אני לא מוצא מה להגיד וגם אם אני מוצא זה יהיה אולי משפט וחצי
טוב אולי אני טיפה מפחד אבל זה רק מתוך לחץ או משהו ובגלל שאין לי מה להגיד!!!
אני אדיש תצילו אותי

ציטוט ההודעה