קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] נמאס לי כבר
    על ידי Idan בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 11-11-2008, 00:11
  2. [בעיה]עם הרבה סוגי הביטורנט, נמאס לי כבר
    על ידי MeiriMaN בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 21-10-2006, 00:00
  3. בעיה במשחק-HELP נמאס לי כבר ראבק!
    על ידי MuLtI-FoCaL בפורום Lineage II
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 14-03-2006, 13:28
  4. בעיה ענקית!!!!!
    על ידי איתי המאגניב בפורום Counter Strike
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 27-09-2005, 06:22
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

בעיה ענקית נמאס לי כבר אאאאאדישות

משתמש אנונימי
    אורח

Thumbs down בעיה ענקית נמאס לי כבר אאאאאדישות

טוב קיצר אני עוד מאט בן 17 כיתה י'א אף פעם לא הייתה לי חברה לא התנשקתי ושהייתי קטן הייתי הילד הכי מציק בעולם עכשיו אני הילד הכי אדיש בעולם אני לא מדבר אני לא מוציא מילה בחטיבה הייתי ביישן ומאז התיכון הרבה פחות ביישן אבל עדיין אדיש ברמות מטורפות נגיד אני מסתובב עם חברים בבצפר ומסתובבים אני לא אומר כלוםםםםםםםםםםם אני לא יודע מה להגיד אני לא זורם אני לא יודע איך אפילו ואל תזיינו לי בשכל פשוט תגיד מה שעולה בראש כי לא עולה לי כלום בראש אני לא לחוץ אני לא שום דבר אחר אני פשוט אדיש! ואני חתיך אש אני יודע את זה אמרו לי מלא פעמים אבל אני פשוט אדיש ואני לא יודע מה לעשותת אני מת לחברה וגם חוץ מבהבצפר יש לי רק 3 חברים פעם היו לי יותר אבל רבתי והתרחקתי וקיצר עכשיו רק 3 והם מופרדים כזה לא בקבוצה אלא 2 חברים ועוד אחד נפרד מהבצפר והחברים האחרים מהבצפר זה חברים של החבר שלי שאני מסתובב איתם אבל אני לא מדבר איתם הרבה כיאלו כן אבל בגלל שאני אדיש אז בקבוצה לא אבל לבד בדרך כלל כן
    קיצררר אני אדיש הומו וזה מציק ואני שונא את זה אני כל היום במחשב לא עושה כלום כולם חושבים אני מגניב כי אני מסתובב עם המגניבים אבל אני הומו כל שישי רואה סרט והולך לישון כמו הומו!!!
    ואני שונא את זה משעמם לי אש כבר

מה עושים כדי לשנות את זה???
    וגם אל תגידו לי פשוט תצא לאנשהו ותדבר עם אנשים כי יצא לי לדבר עם אנשים כאלה והם מוזרים
    ואני לא מוזר אני פשוט אדיש דפוק טוב אולי גם קצת מוזר לפעמים אני מדבר ולא אומר היגיון
    ואני לא מפחד לדבר עם בנות או כל אחד אחר פשוט אני לא מוצא מה להגיד וגם אם אני מוצא זה יהיה אולי משפט וחצי
    טוב אולי אני טיפה מפחד אבל זה רק מתוך לחץ או משהו ובגלל שאין לי מה להגיד!!!
    אני אדיש תצילו אותי

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Yeahi
    שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ
    תכוון לירח, לא פגעת? לפחות תהיה כוכב :]

אחי פסלת את כל האפשרויות בקיצור שב עם עצמך אתה נראה לי מתוסבך

תתאבד! חח סתם אחי בצחוק החיים יפים
    שמע אחי תתפוס איזה בחורה תשב איתה תתחיל לדבר איתה אל תגיד אין לי מה להגיד פשוט כל מה שעולה לך בראש תדבר איתה תתחיל איתה תתן לה קצת יחס תתעניין בה שהיא תראה שאתה שם עליה משהו..
    ואמרת שאתה ילד יפה אז פשוט אחר כך זה כבר יזרום ויבוא לבד... הכל לאט אל תמהר לאף מקום יש ים כוסיות בעולם הזה... כל אחד והבחורה שמתאימה לו..
    ולגבי הבנים וואלה לא יודע תעשו צחוקים מה אתם מסתובבים לי כמו איזה הומואים תעשו שטויות תלכו תתחילו עם בנות ואז יהיה לך על מה לדבר

צלמד לשים ז*ן על כל העולם אל תשים על אפחד רק ככה אתה תשתנה
    נערך לאחרונה על ידי tzadiky1; 21-12-2007 בשעה 01:27. סיבה: לא הוספתי מילה

משתמש משקיע האוואטר של HellGuard
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אף אחד לא מת בתול - החיים דופקים את כולם...

אתה פוסל את כל האפשרויות לעזור לך....

אם אתה רוצה חברה
    זה לא יקרה בקסם
    אתה צריך לנסות להשיג לבד
    תנסה לעבוד על הקטע הזה של האדישות..

MyGallery

מה קשור הומו? לכל זה..?

קח את עצמך בידיים... תצא עם חברים שלך ביום שישי לאן שכולם יוצאים במקום לשבת בבית... תתחיל להגיד שלום לאנשים שאתה מכיר. שלום לא עולה כסף!
    אתה מסתובב עם אנשים ואין לך מה להגיד לפחות תצחק ממה שהם אומרים תראה שאתה בשיחה ולא סתם נגרר מאחורה בלי קשר לעולם.
    תפתח תצא מהבית... קובעים לשחק כדורגל תלך תשחק תהיה מעורב אף אחד לא יבוא יגיד לך בוא תהיה חבר שלנו... זה תהליך וזה צריך להתחיל מאצלך.

בקשר לבנות - תצא למסיבה בשביל לתפוס כוסית במסיבה לא צריך לדעת לדבר יותר מדי... במיוחד אם אתה נראה טוב כמו שאתה אומר.
    תלך תדבר עם סתם בנות תטעה תעשה שטויות ותלמד מהם רק תעשה משהו!

ישי התותח

משתמש משקיע
    שם פרטי
    Tal CoHen
    לייקים
    0
    נקודות
    222
    משפט מחץ
    כשאתה יוצא מאוטו, שים אפוד זוהר, זה יציל לך חיים.

ציטוט נכתב במקור על ידי Dr.Nargila צפיה בהודעה
    מה קשור הומו? לכל זה..?
    אורגינל =\

ניראה לי האדישות שלך נובעת מזה שאתה מבועס מהחיים =\
    צא מזה
    קרא חוקי חתימות

משתמש אנונימי
    אורח

ברירת מחדל מה מסיבה?

מה ללכת למסיבה? לבד? אני לא מכיר אף אחד ללכת איתו שאלתי כבר ואו שהם לא יודעים לרקוד או שלא הולכים למסיבות וקיצר מה ללכת סתם לאיזה מועדון לבד ? זה לא קצת מוזר? עצוב? ואני אשכנזי אני לא יודע לרקוד הפעם היחידה שרקדתי היה שהשתכרתי ורקדתי כמו מפגר
    ואני חלק מהשיחה כאילו יוצא לי לדבר קצת בשיחות אבל לא נגיד מספר בדיחות או מספר כל מני דברים אני רק זורק מילה פה משפט שם אבל לא יותר ולפעמים יוצא שאני לא מוציא מילה אחת
    ואין עם מי לשחק כדורגל
    והחברים מהבצפר אני לא בקשר כזה טוב איתם כאילו רק בבצפר מסתובב איתם וסבבה אבל לא יותר

ולדבר עם בנות? מה סתם נגיד בבצפר להתחיל להגיד למישהי היי מה נשמע?

אני צריך את ההפך מרטלין

נו אז אני לא מבין אותך מה אתה בדיוק מצפה? שאנשים יבואו וידברו איתך? זה לא יקרה!
    יש כמה חברה גברים בכיתה שלך? תידבק אליהם קצת... תדבר איתם תפתח תפה תוציא ממנו משהו תרד על המורה איתם לא יודע מה תעשה אבל תתחבר לאנשים! קח מהם אייסיקיו תדבר איתם באייסיקיו... יום שישי תשאל אותם מה הם עושים... ישאלו מה אתה עושה וואלה לא יודע עדיין... אולי הם יציעו לך לבוא איתם (אני מאמין שיקח קצת זמן עד שזה יקרה) תדבר עם אנשים השאר כבר יזרום... אם יש כדורגל ואתה מדבר עם מישו אז הוא יגיד לך וואלה אחי יש היום כדורגל ב7 בXXX תבוא...
    תיצור קשר עם אנשים!

ישי התותח

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

תן לעצמך פצצה לפנים ותתעורר.
    שים זין על מה שאומרים לך, או עלייך.
    כל עוד זה לא בראש שלך לעשות מה שאמרו לך, מה שאתה צריך, אל תעשה.
    אם אתה נראה כלכך טוב, צא קצת מהבית.
    אמרת בשישי שאתה רוצה לצאת?
    קח 2-3 חברים צא לסיבוב בעיר.
    אמרת אתה י"א, אז יש לך גם אוטו.
    סע לים עם החברים, כמובן לא כרגע.
    לא צריך להלחץ לחרבן במכנסיים בגלל שטויות.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני צריך את ההפך מרטלין
    אקסטזי

ושמע אחי אתה חייב לעשות צעד זה לא ילך אחרת. תמצא בת שנראת לך בעלת בטחון עצמי יפה ולא מתביישת יותר מדיי והיא תגרום לשיחה לזרום...

חחח לי הייתה את אותו הבעיה
    שפשוט לא היה לי על מה למשוך שיחה עם אנשים ולא היה לי בכלל על מה לדבר איתם וזה כזה לא נעים גם
    קיצר איך פתרתי אותה?
    קודם כל זה ישמע לך דפוק...אבל שמתי לב מאז שהתחלתי לראות סדרות קומדיה והתחלתי לראות מה ששאר האנשים רואים פתאום נהיה לי על מה לדבר איתם וגם זה בא לך בטיבעיות עם הזמן
    תקח ברצינות את מה שכתבתי כי הייתה לי את אותו הבעיה שהייתה לך
    בכללי תזמין יום שישי אחד כמה חברה אפילו כאלה שאתה לא מדבר איתם ממש לראות סרט אצלך בבית וכאלה
    ככה תהיה בעניינים וגם יהיוא לך יותר חברים ותנסה לשנות את הגישה שלך שאתה אדיש לגישה אחרת

תרשם לאיזה חוג לא משנה מה האבקות ג'ודו חוג כדורסל(אם יש בגיל שלך) לא משנה איזה
    העיקר תרשם ככה שהקשר והיכולת החברתית שלך תתפתח
    תאמין לי אני יודע בידיוק איך אתה מרגיש בנושא שאין לך על מה לדבר! כי לי זה היה!

משתמש באימונים
    לייקים
    0
    נקודות
    125
    משפט מחץ
    A friend with weed .. is a friend i need

חח תראה , לא יודע מה אחרים אמרו ומה אתה אמרת .. כי לא היה לי כוח לקרוא את התגובות.. אני פשוט אגיד לך אז מה אני חושב מנקודת ההתחלה - כאילו אני הראשון שמגיב.

תראה , אדישות זה לא דבר רע.. בכלל לא , למען האמת זו מתנה.. אומרים "סייג לחוכמה שתיקה" וגם "אם חושבים שאתה טיפש , אל תדבר ותוכיח את זה" .. בקיצור , להיות אדיש - זה להגיד את מה שיש להגיד וזהו.. וזו ברכה!
    כי בקשר לבנות - הן אוהבות לדבר.. אז אתה תהיה אדיש ותענה בקצרות , אל תדבר על עצמך , וכשהן רוצות שתדבר על עצמך - תגיד שהן יותר מעניינות ושאתה לא עושה כלום חחח משו כזה שיוציא אותן גם מוחמאות .. וגם אתה לא תהיה צריך להגיד הרבה. ---> גם עוד עובדה - בנות אוהבות אדישים. הן לא אוהבות שמישהו רץ סביבן וסביב כולם , הן אוהבות להצביע על הגבר שלהן מרחוק ולהגיד לחברות שלהן "תראו איך הוא שם על כולם זין"..

אני לא אומר לך תעשה זה תעשה זה , תדבר , תצא וכל החרטה שאמרת לא להגיד.. אני אומר , תהיה עצמך - אבל תדע להשתמש במה שאתה.. תדע שאתה אדיש - ותצא קול עם זה. תראה לבנות שאתה לא מרחרח אחריהן , תראה לחברים שלך שאתה לא הגרופי שלהם.. יש לך חוט שידרה - ואתה לא עושה שמיניות מכל שמועה ובחורה.
    יש עוד משפט - "אתה תמיד תרצה את מה שלא תוכל לקבל - ואז כשיש לך אותו .. הוא כבר לא כל-כך מעניין" - תהיה מה שהן לא יכולות לקבל. ואז תן את עצמך במשחק של קשה להשגה .. ואז אתה תצא גבר - והיא תצא במבט של ניצחון שהשיגה את מה שרצתה. ואתה עדיין תהיה אדיש וקול (קצת פחות.. אחרי הכל חברה וזה) , ואז אתה תהיה חבר שלה .. אבל בכל זאת תהיה עדיין משהו שהיא "לא השיגה" לגמרי.

קצת מסובך - אבל זו התיאוריה שלי בקשר לאנשים אדישים .. וזה נכון חחח. (בלי קטע של יהירות והשווצות - אני פשוט יודע..)
    מקווה שעזרתי , חפרתי קצת .. תקרא הכל חחח ... בהצלחה 'חי.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    ואני חתיך אש אני יודע את זה אמרו לי מלא פעמים
    אתה גם צנוע כפרה.

משתמש מכור
    שם פרטי
    ג'פטו
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כןןן מזה צנוע!

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,197 | הודעות: 8,150,779 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect